aynen ya bi de benmelfon değiice servisten turkcell romlu geldi
ordaki eleman bana güncelleyip gönderdik dedi güncellerken onu flashlamış olabilir ya da bilmiyorumneden soğuyalım ki ?
arkadaşlar güncelleme almışsınız hayırlı olsun . htc ailesi olarak güncelleme sonrası lumialarından soğuyanlar için kapılarımızı açtık bekliyoruz saygılar![]()

senin tele board değişimi falanmı yaptılar acaba serciste öyle olmaması gerekirdi
ordaki eleman bana güncelleyip gönderdik dedi güncellerken onu flashlamış olabilir ya da bilmiyorum[/QUOTE]
Bence yükleme telefona düştüğünde yüklersin. ama sen şimdi haklı olarak güncelleme heyecanı yaşamak için sabırsızlanıyorsun hak veriyorum sanayükleyenlere hayırlı olsun.. bende nsu indirdim ancak teli bağladığımda tanımıyo uyumluluktan halletmeye çalıştım beceremedim bi türlü yardımcı olabilecek var mı bugün yüklemem lazım yoksa tatile çıkıyorum yükleyemem bi 15 gün![]()

bi yandan da haklısın kardeşim ama böyle forumda görünce acaip heyecan yaptım beceremezsem mecbur bekliycem zaten otadan yükliycemBence yükleme telefona düştüğünde yüklersin. ama sen şimdi haklı olarak güncelleme heyecanı yaşamak için sabırsızlanıyorsun hak veriyorum sana
Yükleme derken endişe edecek bir durum yok fakat bazılarına eksik özellikler yükleniyor. Örnek bana da data sense gelmedi.

Kendi kamerasında bir gelişme yok gözüküyor.Ne 14 ağustosu evimde internet olsa şimdi giderim eve sabaha kadar uyumam gdr2 gelmiş laynyarın 8 de kalkıp gidecem wifili biyere yapacam Update i
820 nin kamerası nasıl güzelmiş mi çekerken yakınlaştırma falan gelmiş mi
Arkadaşlar peki zamanında ücretsizken indirdiğimiz ve şuan ücretli olan oyun veya uygulamalar ne oluyor? Bir de uygulamaları kendisi oto yüklüyor mu yoksa tek tek biz mi yüklüyoruz. Son sorum benim rehber sim hafızasına kayıtlı değil. zamanında c7 den verilerimi aktar ile aktarmıştım. Rehberdeki numaralar silinecek mi? Guncellemeyi yuapanh arkadaşlar bilgilendirsin lutfen
Ayrıca fotolar videolar filan siliniyor mu

Kendi kamerasında bir gelişme yok gözüküyor.
Beceremeyecek hiçbirşey yok aslında programı yüklüyorsun ve telefonu tanıdıktan sonra direk güncelle butonu geliyor bu kadarbi yandan da haklısın kardeşim ama böyle forumda görünce acaip heyecan yaptım beceremezsem mecbur bekliycem zaten otadan yükliycem![]()