WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
benimkide sarı 1.19 gb indi
sürüm:3047 0000 1326 2002
bana neden gelmedi ki sarı turkcell cihazı

Kimlere gelip kimlere gelmediğini birazdan diğer konuda toparlayacağız.

Güncellemeyi tamamlayan ve gerekli incelemeleri yapan tüm arkadaşlar lütfen şu formata uygun şekilde bilgileri buraya yazsınlar.
Lütfen bilgileri "Lumia Pusher" ile gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra doldurun.

Modelin adı ve rengi: (Örneğin: Lumia 720-Kırmızı)
Operatör:
Güncellemenin sürümü ve boyutu:
DataSense: Var/Yok
SmartCam: Var/Yok
Renk Profilleri: Var/Yok
Radyo: Var/Yok
Ekran Saati: Var/Yok

efeler12

efeler12

Üye
tmm fm radyo iyi de illa kulaklıkla mı dinliycez hoparlör seçeneği de olsa çok güzel olurdu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modelin adı ve rengi: Lumia 920 Siyah
Operatör:Avea
Güncellemenin sürümü ve boyutu: 3047.0000.1326.2001 / 1.40gb
DataSense: Var
SmartCam: Var
Renk Profilleri: Var
Radyo: Var
Ekran Saati: Var

alical33

alical33

Üye

Kimlere gelip kimlere gelmediğini birazdan diğer konuda toparlayacağız.

Güncellemeyi tamamlayan tüm arkadaşlar lütfen şu formata uygun şekilde bilgileri buraya yazsınlar.

Modelin adı ve rengi: (Örneğin: Lumia 720-Kırmızı)
Operatör:
Güncellemenin boyutu:
DataSense: Var/Yok
SmartCam: Var/Yok
Renk Profilleri: Var/Yok
Radyo: Var/Yok
Ekran Saati: Var/Yok
lumia 920 sarı
turkcell
data sense: yok
smart cam: var
renk profilleri:var
radyo:var
ekran saati: var

marazruno123

Üye
beyler telefonu kurtar diyor
ses alçalt ve güç tuşuna basın sonra tamama basın diyor
aynen yaptım
sorun yaşayan var mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
tmm fm radyo iyi de illa kulaklıkla mı dinliycez hoparlör seçeneği de olsa çok güzel olurdu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modelin adı ve rengi: Lumia 920 Siyah
Operatör:Avea
Güncellemenin sürümü ve boyutu: 3047.0000.1326.2001 / 1.40gb
DataSense: Var
SmartCam: Var
Renk Profilleri: Var
Radyo: Var
Ekran Saati: Var

Aynı şeyler Lumia 920 Beyaz-Avea için de geçerli. :oke:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Çok enteresan telefonuma daha güncelleme gelmedi gibi gözüküyor şaka gibi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lumia 920 sarı
turkcell
data sense: yok
smart cam: var
renk profilleri:var
radyo:var
ekran saati: var

Hımm bakalım Turkcell 920'si olan (Turkcell Rom yüklü) diğer arkadaşlarda durum nasıl?

skynet

Üye
offf daha %65 :off:

Plesk234

Üye
Lumia 720 İçin güncelleme Gözükmüyor :hih:

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaşlar güncelleme almışsınız hayırlı olsun . htc ailesi olarak güncelleme sonrası lumialarından soğuyanlar için kapılarımızı açtık bekliyoruz saygılar :aha:

kursat99

kursat99

Üye
Şu an güncelleme yapmayı çok istiyorum ama güncelleyemem. Artık eylül de eve gidince yaparım. Gerçi o zamana kadar telefona bile gelir. :D

IVI-Elia

Üye

Lumia 920 Beyaz - 1.40 GB

Yazılım: 3047.0000.1326.2001
sonu 1 ile bitenler yani normal rom olanlar niye daha büyük sonu 2 olanlar daha küçük boyutlu yani türkcell rom olnlar bi de normalede benim telefon 1di servise gidip geldi değişti yeni telefon 2 ile bitiyor :hmmm fark var mı içerik olarak ?

n000k

n000k

Üye

Hımm bakalım Turkcell 920'si olan (Turkcell Rom yüklü) diğer arkadaşlarda durum nasıl?
beyaz 920 turkcell romlu hattım vodafone ama retailden güncellemicem :D otayı beklicem valla :) uğraşamam tek tek uygulamalrımı elle tele yüklemeye :)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Lumia 820-Beyaz
3047.0000.1328.3001 / 1.14 Gb
Operatör : Avea
Data sense : Yok
Smart cam : Var
Renk profilleri : Var
Radyo : Var ( Hoparlörde çalmıyor bilginize )
Ekran saati : Var

alical33

alical33

Üye

benim anlamadığım yazılım boyutları neden farklı turkcell romda zil sesi dyvar kağıdı falan var ayrıyeten daha fazla bile olması gerekirken 200 mb civarında bi fark var :hmmm

IVI-Elia

Üye

sonu 1 ile bitenler yani normal rom olanlar niye daha büyük sonu 2 olanlar daha küçük boyutlu yani türkcell rom olnlar bi de normalede benim telefon 1di servise gidip geldi değişti yeni telefon 2 ile bitiyor :hmmm fark var mı içerik olarak ?

bunu 1 yapmanın yolu yok mu yani normal rom fashlsak niye fark var biri anlatsa?

- - - Eklendi - - -

benim anlamadığım yazılım boyutları neden farklı turkcell romda zil sesi dyvar kağıdı falan var ayrıyeten daha fazla bile olması gerekirken 200 mb civarında bi fark var :hmmm
aynen ya bi de benmelfon değiice servisten turkcell romlu geldi

skynet

Üye
Bağımsız olmayan zil sesi müzik sesi düzelmiş mi ?

alical33

alical33

Üye
arkadaşlar güncelleme almışsınız hayırlı olsun . htc ailesi olarak güncelleme sonrası lumialarından soğuyanlar için kapılarımızı açtık bekliyoruz saygılar :aha:

neden soğuyalım ki ?

yunusiyunus

Üye
hafıza durumu ne alemde arkadaşlar biri cevap versin lütfen diğer klasörü halledilmiş mi?

Üst Alt