Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 vs. GM Discovery
Sponsorlu Bağlantılar
caglar b
Üye
bence gmd, çünkü daha ince, daha hafif, daha ucuz (hatta bayagı bir ucuz) tek handikabı güncelleme gibi dursada onu custom romlada halledersin
s3 yazılım konusunda daha iyi demişsin ama s3 de olupta discovery de olmayan yada çalışmayan ne varki tek sorunu var oda samsung olmaması...artı discovery çin malı değil amarikan blu diye bir marka
Gmd kullandim. Goturup sattim. O derece yani. Marka takintim yok. Hepsi kar pesinde ama tek soyleyecegim s3 ile yan yana getirin. Sonra dead trigger i yuksek kalitede acin. Ne olacagini gorun. Cooook fark var. Forumdaki arkadaslarin sozunu dinlemedigim icin cok pismanim.
Gmd kullandim. Goturup sattim. O derece yani. Marka takintim yok. Hepsi kar pesinde ama tek soyleyecegim s3 ile yan yana getirin. Sonra dead trigger i yuksek kalitede acin. Ne olacagini gorun. Cooook fark var. Forumdaki arkadaslarin sozunu dinlemedigim icin cok pismanim.
ne fark var? Tek bir takılma bile yok discovery de
fingerback5
Üye
Fiyatı felan bilmem de arada kalite farkı var.Samsung o telefonu piyasaya sürmeden önce kaç kez test ediyor haberiniz var mı ? BLU denen adını bile duymadığımız bir firma telpanın garantisinin ne kadar iyi olduğunu da zaten biliyoruz.Ben GM Discovery alsam anca oyun konsolu diye alırım çünkü performans anlamında gerçekten çok iyi bir cihaz.Onun dışındaki şeyler biraz kalite istiyor çünkü.Ha F/P oranında S3 de bence şuan iyi bir telefon fakat Disconun rakibi yok sanırım o konuda.
Fiyatı felan bilmem de arada kalite farkı var.Samsung o telefonu piyasaya sürmeden önce kaç kez test ediyor haberiniz var mı ? BLU denen adını bile duymadığımız bir firma telpanın garantisinin ne kadar iyi olduğunu da zaten biliyoruz.Ben GM Discovery alsam anca oyun konsolu diye alırım çünkü performans anlamında gerçekten çok iyi bir cihaz.Onun dışındaki şeyler biraz kalite istiyor çünkü.Ha F/P oranında S3 de bence şuan iyi bir telefon fakat Disconun rakibi yok sanırım o konuda.
Haklisin kardesim mesela s4 un gercek fiyati 600 dolar ulkemize 2000 den girmesi sadece kar amacli. Adamlarin kendi ulkesinde bile fiyati ayni. Yaa bir kere super bir telefon yapmak o kadar kolay birsey olsaydi ve masrafsiz olsaydi bugun herkes en iyisini yapar ve ucuzdan satardi. Dusunsene zte gibi dusuk bir markanin telefonlari bile 500 tl den satiliyorsa ve biri cikip gmd gibi telefon yapip satmasinda vardir birsey. Ha patlama yapmak isteselerdi. Piyasavkizismadan yaparlardi. Ben gmd kullandim. Oncelerden hicbir sorun yok gibi duruyordu. Bir oyunun gorsel kalitesini en yuksege aldim ve oyunu oynarken telefon kapandi. Sorarim kardesim sana. Hangi quad core telefon boyle bir sorun yapar. Sahsen arkadasimin s3 unde en yuksek fps de oynaniyor. Ayrica telefonun isigini fazla tutacagiz diye renk yogunlugunu batirmislar.