Samsung Galaxy Siii Android 4.2.2 Jellybean Stock Rom ( Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

ametbuba

ametbuba

Üye
Bazı arkadaşlar cahil cahil konuşuyor ama ben anlatayım öncelikle bu sürüm zaten yazın çıkan bir sürüm. Samsung kendisi piyasaya sürmedi. Sızdırıldığı söylendi. Galaxy s4 yada note 2 de mevcuttu zaten. Android 4.1.2 den sonra çok şaşırcağınız bir versiyondur. Kamerayı müzik playeri sesinizle komut edebileceğiniz dream gibi ek özellikler içeren menünün tamamen katagorilere ayrıldığı harika bir sürümdür. Tabiki 3 4 ayda hantallaşabilir. Ben şuan bu yüzden cyanogen mod 4.3.1 kullanıyorum. Yüklemesi ve incelemesi açtığım konuda da mevcut.Galaxy S III i9300 - Samsung Galaxy S3 I9300 Cyanogen Mod Jelly Bean 4.3.1 Yüklemesi ve İnceleme Ayrıca ibranice yazılar var demişler. Evet bir iki tane program fakat gizleyebilir ve durdurabilirsiniz hiç etkilemiyor sizi herşey düzgün türkçedir menülerde. İbranice yazıların nedeni de şu yapanlar yahudi çünkü bir iki farklı versiyonuda var. Fakat sırf klavyesi türkçe karakter olduğu için bile yükleyenler çıkabilir. Eğer başka romları denemem diyorsanız 4.1.2 yerine kesinlikle 4.2.2 tavsiyemdir.

darkstone6

darkstone6

Üye
elınde rom mevcutsa 4.2.2 dropbox veya atarsan bıyere ındırelım

ametbuba

ametbuba

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ziyaacat

Üst Alt