Galaxy S3 vs. GM Discovery

Sponsorlu Bağlantılar

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 vs. GM Discovery
Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi şu : herkes Discovery in takılmadan vs. süper bir şekilde çalıştığına dair incelemeler yapmış.

Not : Öncelikle belirteyim Türkçe Dil. videodaki sadece tanıtım amaçlıdır.

arkadaşlar s3 e 4.2.2 atın Discovery le aradaki farkı anlayacaksınız..

Stock Sürüm S3 Android 4.2.2 JellyBean Firmware Dosyasını İndirmek isteyenler bu adresi kullanabilirler. 4.2.2 s3 te mükemmel çalışıyor. Dropdown menü s4 ile aynı hemen hemen sadece kaydırma sensörleri vs yok yine s4 te olduğu gibi tek parmak çift parmak fonksiyonu bulunmaktadır. 4.1.2 yle karşılaştırdığımızda hızın farkına varacaksınız. sadece hız değil. birçok yenilikler de beraberinde geliyor. ekran mükemmel bir performans izlenimi bırakıyor akıllarda.

s3 satıp s4 aldım. ama dediğim gibi aldığım güne kadar s3 4.2.2 kullanıyordum. Stock Rom Olmasıda iyi bir avantaj.

ayrıca 4.2.2 root isteyenler : bu adresten indirebilirler.
(not : 4.2.2 Cwm root dosyasını sadece odinle atabiliyorsunuz pda kısmından hafıza kartına atıp cwm den upgrade yapılmıyor)

yanlış anlaşılmak istemem discovery de iyi bir cihaz olabilir. ama s3 ün performansını ve kalitesini yabanaatmamak gerekir.

Buna ek olarak video :

[video=youtube;8K02KtMA-ik]http://www.youtube.com/watch?v=8K02KtMA-ik[/video]

Karar Sizin. Birkez Daha düşünün derim. İyi Forumlar

Lohengram

Lohengram

Üye
Kimse S3'den iyi demedi ki,fiyat/perfornmans olarak S3'ü katlar dedik ! :dry:

• Beğen
Tepkiler: Secret26
TahaTM

TahaTM

Üye
Yani Samsung'un Üzerine İyi Telefon Yapan Marka Tanımam.

kapakli511

kapakli511

Üye
s3 1200 tl discovery 600 tl
kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Secret26 ve Dede

thebancally

Üye
arkadaşlar kamera hariç(ki bence discovery nin kamerası idare eder,s3 ün daha iyi oldugunu duydum), s3 ün rahatlıkla yapıp,discovery nin yapamadıgı ne var?Gerçekten bilmedigim için soruyorum.2 katı fiyat farkı verme sebepleri nelerdir?

Buğra

Buğra

Admin
Bir kere karşılaştırmak çok yanlış çünkü arada çok fiyat farkı var

• Beğen
Tepkiler: Dede
dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kamera hariç(ki bence discovery nin kamerası idare eder,s3 ün daha iyi oldugunu duydum), s3 ün rahatlıkla yapıp,discovery nin yapamadıgı ne var?Gerçekten bilmedigim için soruyorum.2 katı fiyat farkı verme sebepleri nelerdir?

kendi bildiğim kadarıyla yazıyorum.

s3 : öncelikle kamera. - sensör - basitleştirilmiş kullanılabilir arayüz. - göze hoş gelen iconlar - firmware ( yazılım) ını her şekilde bulma - türkiyenin her yerinde teknik destek - fonksiyon fazlalıkları - tamamen türkçe

ayrıca belirtmek isterim. yanlış anlaşılmak istemem dedim. Discovery i kötülemiyorum. ama yan yana koyduğumuzda karşılaştıramayız s3 ile.

ve yine s3 ü olanlar. ısrarla tavsiye ediyorum 4.2.2 kurun. sonra birkez daha düşüneceğinizden eminim..

iyi forumlar..

ahmetsuha525000

Üye
Samsung piyasada kraldır kral. Ben eminimki Discoverye güncellene falan gelmeyecek. O telefonun zaten markası bile marka değil. Alacaktım vazgeçtim S4 alacam. En azından 2 yıl güncelleme alır S3 teknik destek var. GM ye 5.0 gelwceği bile malum... Hızını bilmiyorum ama S3 daha iyidir.

codblackops2

codblackops2

Üye
kendi bildiğim kadarıyla yazıyorum.

s3 : öncelikle kamera. - sensör - basitleştirilmiş kullanılabilir arayüz. - göze hoş gelen iconlar - firmware ( yazılım) ını her şekilde bulma - türkiyenin her yerinde teknik destek - fonksiyon fazlalıkları - tamamen türkçe

ayrıca belirtmek isterim. yanlış anlaşılmak istemem dedim. Discovery i kötülemiyorum. ama yan yana koyduğumuzda karşılaştıramayız s3 ile.

ve yine s3 ü olanlar. ısrarla tavsiye ediyorum 4.2.2 kurun. sonra birkez daha düşüneceğinizden eminim..

iyi forumlar..

Daha iyi bir işlemci daha iyi bir gpu da var

achambo

achambo

Üye

samsung olması

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Tecrübelerim bana samsung almamayı öğretti.Eğer discovery olmasaydı 700 tl ye sola alırdım.Asla ama asla samsung almak gibi bir hataya düşmem inşallah.Sen telefona istediğin donımı koy s3 1 metre yükseklikten düşünce 500 tl masraf açıyosa 5 para etmez

• Beğen
Tepkiler: DJ_KAFADAR ve Dede
kapakli511

kapakli511

Üye
Tecrübelerim bana samsung almamayı öğretti.Eğer discovery olmasaydı 700 tl ye sola alırdım.Asla ama asla samsung almak gibi bir hataya düşmem inşallah.Sen telefona istediğin donımı koy s3 1 metre yükseklikten düşünce 500 tl masraf açıyosa 5 para etmez
:oke:

Türe

Türe

Üye
Samsung malzeme kalitesi ile degil yazilimi ile sattiriyor telefonu zaten. Bir zahmet dikkat edeceksiniz. Kaldi ki ben s3 u kac defa betona dusurdum cizik bile olmadi.

iOSait

iOSait

Üye
gm nin bu telefonu bu kadar ucuza satması açıkcası kendini kazıklaması samsung gelipte S3ü 1200tlye satıyorsa gm de en az 800tl ye filan satmalıydı kullanmadığım için bilmiyorum yakında S3 geçeceğim sanırım marka takıntım var tabi general mobile da bütçesi dar olanlar için iyi bir seçenek ama yazılım konusunda S3 daha iyi malzeme kalitesi damacana plastiği ama :D

ziyanco

Üye
gm nin bu telefonu bu kadar ucuza satması açıkcası kendini kazıklaması samsung gelipte S3ü 1200tlye satıyorsa gm de en az 800tl ye filan satmalıydı kullanmadığım için bilmiyorum yakında S3 geçeceğim sanırım marka takıntım var tabi general mobile da bütçesi dar olanlar için iyi bir seçenek ama yazılım konusunda S3 daha iyi malzeme kalitesi damacana plastiği ama :D
s3 yazılım konusunda daha iyi demişsin ama s3 de olupta discovery de olmayan yada çalışmayan ne varki tek sorunu var oda samsung olmaması...artı discovery çin malı değil amarikan blu diye bir marka

Secret26

Secret26

Üye
600 liraya s3 le aynı özelliklere neredeyse sahip telefon buldun kıllısını mı istiyon birader

Artles

Artles

Üye
600 liraya s3 le aynı özelliklere neredeyse sahip telefon buldun kıllısını mı istiyon birader

Yakışı olmamış haberin olsun. Kurduğun cümle seviyeni belli etti zaten rahat ol..

Birileri fiyat farkı demiş ama s3le karşılaştırılan çok video gördüm s3den iyi diyen adamlarda gördüm ama şimdi fiyat muhabbeti yapiyolar bize..

Takipçi Satın Al

Üst Alt