dRaJ3N
Üye
Galaxy S3 vs. GM Discovery
Arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi şu : herkes Discovery in takılmadan vs. süper bir şekilde çalıştığına dair incelemeler yapmış.
Not : Öncelikle belirteyim Türkçe Dil. videodaki sadece tanıtım amaçlıdır.
arkadaşlar s3 e 4.2.2 atın Discovery le aradaki farkı anlayacaksınız..
Stock Sürüm S3 Android 4.2.2 JellyBean Firmware Dosyasını İndirmek isteyenler
s3 satıp s4 aldım. ama dediğim gibi aldığım güne kadar s3 4.2.2 kullanıyordum. Stock Rom Olmasıda iyi bir avantaj.
ayrıca 4.2.2 root isteyenler :
(not : 4.2.2 Cwm root dosyasını sadece odinle atabiliyorsunuz pda kısmından hafıza kartına atıp cwm den upgrade yapılmıyor)
yanlış anlaşılmak istemem discovery de iyi bir cihaz olabilir. ama s3 ün performansını ve kalitesini yabanaatmamak gerekir.
Buna ek olarak video :
[video=youtube;8K02KtMA-ik]http://www.youtube.com/watch?v=8K02KtMA-ik[/video]
Karar Sizin. Birkez Daha düşünün derim. İyi Forumlar
Not : Öncelikle belirteyim Türkçe Dil. videodaki sadece tanıtım amaçlıdır.
arkadaşlar s3 e 4.2.2 atın Discovery le aradaki farkı anlayacaksınız..
Stock Sürüm S3 Android 4.2.2 JellyBean Firmware Dosyasını İndirmek isteyenler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adresi kullanabilirler. 4.2.2 s3 te mükemmel çalışıyor. Dropdown menü s4 ile aynı hemen hemen sadece kaydırma sensörleri vs yok yine s4 te olduğu gibi tek parmak çift parmak fonksiyonu bulunmaktadır. 4.1.2 yle karşılaştırdığımızda hızın farkına varacaksınız. sadece hız değil. birçok yenilikler de beraberinde geliyor. ekran mükemmel bir performans izlenimi bırakıyor akıllarda.s3 satıp s4 aldım. ama dediğim gibi aldığım güne kadar s3 4.2.2 kullanıyordum. Stock Rom Olmasıda iyi bir avantaj.
ayrıca 4.2.2 root isteyenler :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adresten indirebilirler.(not : 4.2.2 Cwm root dosyasını sadece odinle atabiliyorsunuz pda kısmından hafıza kartına atıp cwm den upgrade yapılmıyor)
yanlış anlaşılmak istemem discovery de iyi bir cihaz olabilir. ama s3 ün performansını ve kalitesini yabanaatmamak gerekir.
Buna ek olarak video :
[video=youtube;8K02KtMA-ik]http://www.youtube.com/watch?v=8K02KtMA-ik[/video]
Karar Sizin. Birkez Daha düşünün derim. İyi Forumlar