oguzxw
Üye
İnşallah Pc'n Yapılırda 4.2.2 Ye GelirsinS5 v2.5 ayn nova
Özlemişim Be 4.2.2 Yi 
S5 Romda Bile Böyle Düşün:O
Bu kadar etki edeceğini beklemezdim
Clean Master'i Kurdunmu Greenify Devammı ?İnşallah Pc'n Yapılırda 4.2.2 Ye GelirsinS5 v2.5 ayn nova
Özlemişim Be 4.2.2 Yi 
S5 Romda Bile Böyle Düşün:O
Bu kadar etki edeceğini beklemezdim
Clean Master'i Kurdunmu Greenify Devammı ?Aynen devamİnşallah Pc'n Yapılırda 4.2.2 Ye GelirsinÖzlemişim Be 4.2.2 Yi
S5 Romda Bile Böyle DüşünClean Master'i Kurdunmu Greenify Devammı ?
Beyler bi süre maxicepte ve forum sitelerinde yokum kendinize iyi bakın
Hayır kardeşim hayırHayırdır
Noldu la ?Beyler bi süre maxicepte ve forum sitelerinde yokum kendinize iyi bakın
Valla bende şarj problemi en çok cm12.1 de oluyor bende bozuk bataryada 2 dakikada 1 inerken bu süre 3:30 dakikaya çıktı düşün az çok olsada bataryayı iyileştiriyorCİhaz hızlanır ama şarj problemi çözülemiyor![]()
Telefon saf androidmi ? Saf androidse cm versiyonunu deneyinCvm den yüklerken installatuon aborted hatasi verdi neden acaba geliştirici seçenekleri de acik
4,3 versiyonu kullaniyorum telefon modeli venus5
2 sindede hatami verdi ? Cwm surumunu gucelle olmadi philiz gibi alternatif recoveryleri kullanStock rom kullanıyorum ve dediğin gibi cm versiyonunu kurarken bu hatayi verdi
pureperformance pilide etkiliyo daha iyi gidiyor pilPil performansina etkisi varmi peki pili fazla harciyormu

Greenifyi cozemedim ben bu clean master bana daha iyi geldiUygulama uyutmada greenify en onde bence. Ama surat felakettir sarj olayi daha onemli gibi genclerce![]()

Uygulama uyutmada greenify en onde bence. Ama surat felakettir sarj olayi daha onemli gibi genclerce![]()

pureperformance pilide etkiliyo daha iyi gidiyor pil
Greenifyi cozemedim ben bu clean master bana daha iyi geldi![]()
Bende ve ahmette ise yaradiZaten xposed kurarsam greenify siz yapamam
olmazsa olmaz
Demek pil daha iyi gidiyor ha bekleyin hemen yapiyorun
Bende ve ahmette ise yaradi
Ben bunu yuklemeden once antutu yapmadim yukledikten sonra yaptim 24101 almistiYukledim simdi bakalim ne olacak
rus stock un ustune yukledim
farki sanki facebook ile bi kac uygulama erken yukleniyor gibi animasyonlari kapatinca fazla fark goremedim
antutu sonuclarini etkiliyormu peki denedinizmi
Ben bunu yuklemeden once antutu yapmadim yukledikten sonra yaptim 24101 almisti
animasyonlari kapa sonra telefonu kullan ilk aldigin gunki gibi olucak hep