6. Maxicep İzmir Buluşması... fotoğraflar eklendi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ukalgs

ukalgs

Üye
balıkesirede bekleriz

sonbela

sonbela

Üye
bende gelebilirim bir aksilik cıkmazsa 3 gun kala falan haber veririm nede olsa izmirde abim asker :D

Ozan

Ozan

Admin
Gelmeyen yada daha önce gelemeyen arkadaslar, bu sefer kaçımamanızı tavsiye ediyoruz tekrardan.

İzmir de olan veya izmir e yakın herkesi bekliyoruz.

Yemek paraları a21a - Ahmet abi mizden merak etmeyin :nargile::pro2:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bende gelıyorum gecen bulusma gibi:oke:

Kaptan

Kaptan

Üye
ben gelmek isterim aranızda bulunmaktan zevk duyarım ama siz bu durumdan hosnut olurmusunuz bilemem ^^ yane yanınızda kücük bi çocuk falan karar sizin :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
ben gelemem:(

enes442

enes442

Üye
bunu baska şehirlere de tasısak super olcak

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu baska şehirlere de tasısak super olcak

Sadece izmirde olmuyor ki istanbulda da 4 adet buluşma düzenledim. Ama katılım çok olmadı yakında tekrar yaparız zaten merak etmeyin. ;)

Ben istanbuldayım ama izmire gidicem arkadaşlarımla görüşmek için :oke:

byclass

Üye
ben gaziemirde oturuyom
mutlaka ordayım

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Gelmeyen yada daha önce gelemeyen arkadaslar, bu sefer kaçımamanızı tavsiye ediyoruz tekrardan.

İzmir de olan veya izmir e yakın herkesi bekliyoruz.

Yemek paraları a21a - Ahmet abi mizden merak etmeyin :nargile::pro2:

Hadi ya çok iyi.. ben nickimi değiştirmek istiyorum b21b olsun... nüfusada başvuracam adımı bahri olarak değiştireceğim.. artık ahmet abi her kimse yemekler ondan...
:ehe

dreamboys69

dreamboys69

Üye
Hadi ya çok iyi.. ben nickimi değiştirmek istiyorum b21b olsun... nüfusada başvuracam adımı bahri olarak değiştireceğim.. artık ahmet abi her kimse yemekler ondan...
b21b :oke:güzel:ehe

CanceR

CanceR

Üye
peki başka şehirlerde yapmayı düşnüyomusunuz bursa gibi mesela :D

ouSahin

ouSahin

Üye
peki başka şehirlerde yapmayı düşnüyomusunuz bursa gibi mesela :D

Bursadan katılımcılar olursa siz beraber buluşup vakit geçirebilirsiniz:) fotograflarınızıda bizimle paylaşabilirsiniz..:)

bu tüm şehirlerdeki üyeler için geçerlidir:)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
:) Kişi Sayısı Umarım Daha Fazla Olur ;) öncekine oranla... ;)

ycg35

ycg35

Üye
slm bn daha 15 yaşında bir gncm aranızda olmak isterim tabii uygunsa bide etkinlikte neler yapılıyor tam olarak anlatırmısınız

--------------- Ekleme ---------------

bu arada kendi kendime bişi farkettim buluşmanın olacağı gün ben tam 2 aylık üye olmuş olacağım :D:D

ouSahin

ouSahin

Üye
slm bn daha 15 yaşında bir gncm aranızda olmak isterim tabii uygunsa bide etkinlikte neler yapılıyor tam olarak anlatırmısınız

--------------- Ekleme ---------------

bu arada kendi kendime bişi farkettim buluşmanın olacağı gün ben tam 2 aylık üye olmuş olacağım :D:D

Sayfanın Başında Bakarsan Orda Arkadaşımız söylemiş zaten umarım beraber 2 ay 2 yıl olur :)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
gelenlere süprizim var arkadaşlar ona göre gelmeye çalışın ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Diğer ahmet benim yaw :agla

ycg35

ycg35

Üye
Sayfanın Başında Bakarsan Orda Arkadaşımız söylemiş zaten umarım beraber 2 ay 2 yıl olur :)

Şansa bak abim yok ama olmaz böle şey ya bi aksilik çıktı tam o hafta sonu karaburunda olacakmışıs gelmeyi çok istiodum ya ilk kez bi forumda görüyorum böyle üyelerin bi yerlerde buluşup tanıştığını izmirde bi daha olursa hafta sonu olur inşallah kesin katılırım :D

Üst Alt