1000 liraya kadar telefon tavsiyeniz?

Sponsorlu Bağlantılar

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
4x al bencede bütçen neyse onu boşver sonuçta telefon aya çıkmıyacaksın ya :)

haklısın :)

- - - Eklendi - - -

discovery kamerasi cok vasat ve touch wiz. diye birsey yok. cok sade bi arayuzu var basit. istedigin seyi yapamazsin pek. ama 4x hd dusunuyosan al derim hocam. guncelleme gelmeye basladi zaten. rahat edersin. kutu icerigide harika :D

çok çok büyük ihtimal 4x olur zaten. eyvallah

Invoke

Invoke

Üye
Hacı ben SPyi baya araştırmıştım aslında, bence çok iyi cihaz. Yalnız 4xde 4 çekirdekli imiş, kullanmadım ama iyidir yani. Almadan bir bak ikisine de. Hayırlı olsun, şimdiden ne alırsan.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
Hacı ben SPyi baya araştırmıştım aslında, bence çok iyi cihaz. Yalnız 4xde 4 çekirdekli imiş, kullanmadım ama iyidir yani. Almadan bir bak ikisine de. Hayırlı olsun, şimdiden ne alırsan.

Usta ikisinide elime alıp kullanmadan kesinlikle karar vermeyecem zaten. SP'de tuş olsa hiç düşünmem. 2 çekirdek 4 çekirdek farketmez benim açımdan. Sony'nin ses kalitesi yeter

s.ileli

s.ileli

Üye
S3ler suanda 999tl civarinda tavsiyem olur kullaniyorum hayette memnunum

Invoke

Invoke

Üye
Usta ikisinide elime alıp kullanmadan kesinlikle karar vermeyecem zaten. SP'de tuş olsa hiç düşünmem. 2 çekirdek 4 çekirdek farketmez benim açımdan. Sony'nin ses kalitesi yeter

Derdin tuşlarsa bence alışman kolay olur, ben mesela Zde çok tedirgindim ve kullanamam diyordum, sonra incelemeye gittim ve kullanımı rahattı, bence. Sıkıntı yaşamadım en azından orda. Sonra başka sebeplerden vazgeçmiştim yoksa alacaktım :D

Orda incelerseniz öyleyse :)
Şunuda söyleyim: nexus4'e ne diyorsunuz? 2gb ram ve işlemcisi vs olarak 4xden her türlü önde. Ayrıca Google desteği, daha çok güncelleme alır fiyatı 1200lira.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi

Derdin tuşlarsa bence alışman kolay olur, ben mesela Zde çok tedirgindim ve kullanamam diyordum, sonra incelemeye gittim ve kullanımı rahattı, bence. Sıkıntı yaşamadım en azından orda. Sonra başka sebeplerden vazgeçmiştim yoksa alacaktım :D

Orda incelerseniz öyleyse :)
Şunuda söyleyim: nexus4'e ne diyorsunuz? 2gb ram ve işlemcisi vs olarak 4xden her türlü önde. Ayrıca Google desteği, daha çok güncelleme alır fiyatı 1200lira.

bende bi incelesem fikrim değişebilir aslında. Nexus 4 meselesine gelirsekte, istemiyorum ya. çok sade. düz android. öyle ram gerektirecek şeylerde yapacağımı düşünmüyorum. şu anki oyunlar için yeterli 1 GB. zaten oyunla pek bi ilgim yok

serihan

serihan

Üye
Bence de nexus 4
2 GB ram 1.4 ghz hız
4 çekirdekli ve LG nin çok önünde
Yazılım desteği de uzun en iyisi LG.

s.ileli

s.ileli

Üye
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
Bence de nexus 4
2 GB ram 1.4 ghz hız
4 çekirdekli ve LG nin çok önünde
Yazılım desteği de uzun en iyisi LG.

özellik gözüyle bakmıyorum. tipi pek hoşuma gitmiyo. bide düz android. pek sıcak değilim yani

- - - Eklendi - - -

O zaman xperia alacaksin koseli telefon iste zevk hani tartışılmaz derler ya bende koseli telleri koseli arabalari sevmiyorun :-)

aklımdaki modellerden biride Xperia SP zaten

Invoke

Invoke

Üye
Bir de tegra3'ün (4x) ısınma problemi var.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen Tegra 3 çok ısınıyordu.

fk555897

fk555897

Üye
optimus 4x güzel cihaz ama tegra 3 kullandığı için çoğu oyunda kasma yapıyor ve güncelleme alır mı almaz mı belli değil bence s3 xperia sp yada s4 mini düşünebilirsin

Benim tablette de Tegra 3 var. Hiçbir oyunda kasma vs. görmedim.