1000 liraya kadar telefon tavsiyeniz?

Sponsorlu Bağlantılar

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
1000 liraya kadar telefon tavsiyeniz?
Arkadaşlar Nokia 603 kullanıyorum. çevremdeki android telefonların oyunlarını ve işe yarar yönlerini gördükçe telefonumdan soğudum. Yeni bi telefon almaya karar verdim. başlıktada belirttiğim gibi bütçem 1000 lira. aklımdaki telefon LG OPTİMUS 4X HD. siz ne dersiniz? lütfen "300 daha koy şunu al, 400 daha koy bunu al" gibi önerilerde bulunmayın. en fazla 100-150 lira kadar arttırabilirim.

enesrsln

enesrsln

Üye
Sıfır mı alacaksın İkinci el mi ?

Puck

Puck

Üye
galaxy s3 mini olabilir

Invoke

Invoke

Üye
[h=1]LG Optimus 4X HD P880 Tam olarak bundan mı bahsediyorsun? Bence güzel cihaz. [/h]

deadhero

Üye
2 tane GMD (General Mobile Discovery) al. 150Tl ekliyebilirim demişsin onlada kap al.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Millet discoveryle fena kafayı bozmuşlar :ehe

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
Bence biraz daha kat ve Xperia SP al. 150 TL katabilirim demişsin, 200 TL kat SP al.

tuşlar kapasitif veya fiziksel farketmez ama ekrandan ayrı olacak. Sony o yönden beni bozuyo

- - - Eklendi - - -

2 tane GMD (General Mobile Discovery) al. 150Tl ekliyebilirim demişsin onlada kap al.

dalga bi yana, makine fiyatına göre çok iyi. sınır 700-800 falan olsa hiç düşünmem

Invoke

Invoke

Üye
SP'nin tuşlara alışman kolay olur =P ama 4x güzel duruyor kullanmadım ama netten baktım, kullanan varsa o telefon hakkında yorum yapsa, güzel olur.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
SP'nin tuşlara alışman kolay olur =P ama 4x güzel duruyor kullanmadım ama netten baktım, kullanan varsa o telefon hakkında yorum yapsa, güzel olur.

aslında SP ve 4X kullananlar bi açıklık getirse güzel olur

muratcan1999

muratcan1999

Üye
4x ü gördüm baya hızlı ve rahat yani kullanışlı bence alabilirsin

maskedboy

maskedboy

Üye
optimus 4x güzel cihaz ama tegra 3 kullandığı için çoğu oyunda kasma yapıyor ve güncelleme alır mı almaz mı belli değil bence s3 xperia sp yada s4 mini düşünebilirsin

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
    Konu Sahibi
4x ü gördüm baya hızlı ve rahat yani kullanışlı bence alabilirsin

4X alacam gibi görünüyo zaten. sağol

- - - Eklendi - - -

optimus 4x güzel cihaz ama tegra 3 kullandığı için çoğu oyunda kasma yapıyor ve güncelleme alır mı almaz mı belli değil bence s3 xperia sp yada s4 mini düşünebilirsin

LG hoş, güzel telefon yapıyoda işte güncelleme sıkıntısı var. ama biraz aştılar gibi. S3 yuvarlak hatlı ve kasa kalitesi memnun edici değil. sp olabilir bi ihtimal ama tuş olmaması bence sıkıntı. s4 minide daha gorilla cam yok ya. özellikle aynı ölçüde dikkat ettiğim sağlamlık

LimePie

LimePie

Üye
4x al bencede bütçen neyse onu boşver sonuçta telefon aya çıkmıyacaksın ya :)

TheDanger

TheDanger

Üye
discovery kamerasi cok vasat ve touch wiz. diye birsey yok. cok sade bi arayuzu var basit. istedigin seyi yapamazsin pek. ama 4x hd dusunuyosan al derim hocam. guncelleme gelmeye basladi zaten. rahat edersin. kutu icerigide harika :D