Htc Kullanıcılarına benden müjde : )

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Htc Kullanıcılarına benden müjde : )
Beyler az önce ne alakaysa htc canlı desteğe bağlandım ve konuşma ss ini aşağıya ekliyorum .. Keyifle okuyunuz :oke:

- - - Eklendi - - -

ss i büyüttüm daha rahat okunuyor :oke:

Edit: Başka bir 8s kullanıcısı benden sonra bir görüşme yapmış ama baştan savma cevap verilmiş . Arkasından bir görüşme daha yaptım ve güncelleme üzerine çalışma yapıldığını bir kez daha onaylattım .

alical33

alical33

Üye
htc kullananlar için güzel haber :D

-efşan

-efşan

Üye
8x için de gelir mi ki acaba? :hmmm

-efşan

-efşan

Üye
Güncelleme yahu, hafıza olarak değil.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
valla htc nin zaten 2 modeli var ayırım yapacaklarını sanmıyorum ama 8x in ihtiyacı olmadığı için ayrı da tutabilirler

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Böyle şey gelirse mükemmel olur. Htc yaparsa Nokia da altında kalmaz kesinlikle

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
dakamon

dakamon

Üye
bence nokianın da ihtiyacı yok. zaten en düşük versiyonu 8gb . video , resim, müzik zaten harici karta kuruluyor . Şu wp piyasasında mb larla uğraşan bir 8s var : )

- - - Eklendi - - -

yok yok çok bölünür güncelleme ozaman siz eksik kalın :dry: : )

Valla halt etmişsin gayette ihtiyaç var bende 820 var boş alanın 0 mb olduğunu gördüm ben ya :D her şeyi yapmama rağmen yani 0 mb artık uygulama silmeye başladım mecburen yer açmak için :)

-efşan

-efşan

Üye
bence nokianın da ihtiyacı yok. zaten en düşük versiyonu 8gb . video , resim, müzik zaten harici karta kuruluyor . Şu wp piyasasında mb larla uğraşan bir 8s var : )

- - - Eklendi - - -

yok yok çok bölünür güncelleme ozaman siz eksik kalın :dry: : )

:zzz:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Valla halt etmişsin gayette ihtiyaç var bende 820 var boş alanın 0 mb olduğunu gördüm ben ya :D her şeyi yapmama rağmen yani 0 mb artık uygulama silmeye başladım mecburen yer açmak için :)

e 8s'ler ne yapsın 4gb ile artık sen düşün :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

resimleri ve müzikleri hafıza kartı da sakla uygulamada yetiyor hafıza 100u geçin uygulama var daha da alır.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
e 8s'ler ne yapsın 4gb ile artık sen düşün :)

ya dün sizin şu meşhur here maps i kurayım dedim baktım 10 mb data oluşturmuş gözüm seyirdi hemen sildim : ) bulamadığım yeri bakkala terziye sorarım daha iyi :dry: