06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Benim yardımın olduysa rica ederim kendin yaptıysanda tebrikler :)

Kartepe41

Üye
Senin yardımın kardeş.Teşekkürler. Selamlar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Aleykum selam :)

caner_altuntas

Üye
Arkadaşlar kesinlikle bu sürüme geçmeyin. Valla OFF olursunuz ben denedim sonucu gördüm...

rewritable

Üye
Bu kez yeni çıkan android 4.2.2 yazılımı sizlere sunuyorum daha çoğu modele rom olarak bile çıkmayan bu yazılım ilk olarak bizde :)
Yapımcı:Erikcas
Sürüm Numarası:4.2.2
Karnel:2.6 (Yakında 3.0) Yeni Karnel Aşağıda :)
Karnel 3 ün gelmesi biraz zaman alabilir çünkü içindeki driverler cihazla uyuşmadığıdan boot sorunu oluyor bu öyle hemen olacak iş değil ama 16 kişi karnel 3 ile uğraşıyor bu büyük bi rakam ben kod sitelerini sürekli takip ediyorum böyle giderse çok uzun sürmez çıkması karnel 3 çıkarsa GB CM7 den çok daha hızlı performanslı bi rom kullanacaksınız bundan emin olabilirsiniz

Karnel 3.xx Haberleri;
titreşim sorunu çözüldü,camera çözüldü wifi çözüldü ses sorunu çözüldü batarya çözüldü lcd dokunmatik panel çözüldü klavye çözüldü usb çözüldü bluetooht çözüldü Sd kart driverler çözüldü

Tamamlanan &80 Önümüzdeki Günlerde Yeni Karnelimize Kavuşacağız
Eleman karnel 3 ün harika olduğunu söylüyor

Cyanogen Mod 10.1 Android 4.2.2 Samsung Galaxy Gio>>>
Çalışanlar:
Kamera
Video
GPS
SMS
RIL
Video Oynatıcı
Galeri
Data-3G
Wifi
Wifi PAylaşım
Usb
Çalışmayanlar: Yok
Pürüzler:
SIM Ekran Boyutu (Çözüldü)
BNL (Beklenıyor)

20-02-2013 Güncelleme;
LAglar giderildi
stabilite arttırıldı performans iyileştirildi
FC hataları yok
batarya iyileştirme

24-02-2013 Güncelleme;
CRT Animasyonu Fixlendi
Zil Seslerinde Oluşan Hatalar Giderildi
Bazı Performans Güncellemeleri
VS..
09-03-2013 Güncellemesi
Performans ARtmış
Baya Stabil Bir Hal Almış
FC Hataları Fixlenmiş
Web Browser Hızlanmış
Menü Geçişleri Hızlanmış
Karneldeki Bluetooth Hataları Fixlenmiş
Tepkime Süresi İyiLeştirilmiş
Apollo ve DPS Manager Uygulamaları Eklenmiş

02-04-2013 Güncellenmeleri ;
Menü geçişleri Hızlanmış
Stock Samsung Karnel Kullanılmış
Ses Sabitleme Çözülmüş
Performans Arttırılmış

Android 4.2.2 İle Gelen Yenilikler:

360 Derecelik Tam Ekran Sorunsuz Video Çekimi Yapabilen Kamera
MultiTouch Yakınlaştırma
Kronometre
%100 Değişen Alarm Uygulaması
Sim Kilit Ekranı
Hafif Uyku Modu
Kilit Ekranı
Kilit Ekranına Uygulama Koyma Özelliği
Analog Saat
Ekran Görüntüleri:

Yükleme Talimatı >> Romu Hafıza Kartına Atıyoruz CMW den yüklemeden önce wide data cache yapıyoruz sonra romu yüklüyoruz tekrardan wipe cache factory reset yapıyoruz hayırlı olsun :)
Cmw 5 İndir:
İNdirmek için: (02-04-2013)
Karnel 3:

Cmw Nasıl Yükleniyor Diyekecek olursanuz Aşağıdaki Videoyu İzleyin

bunu nasıl kaldıracağım peki yükledim ama kaldıramıyorum. bazı kelimeler ingilizce tam olarak türkçe pack yok eski orjinal sürüme nasıl geçebilirm?

- - - Eklendi - - -

kardeş nasıl kaldırabilirim? ben de yükledim ama beğenmedim. yardımcı olur musun

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar kesinlikle bu sürüme geçmeyin. Valla OFF olursunuz ben denedim sonucu gördüm...

nasıl kaldırabilirm peki kardeş acil yardım edin kurdum ama beğenmedim fabrika ayarlarına da sıfırladım ama aynı yardım edin !

- - - Eklendi - - -

nasıl kaldırabilirm peki kardeş acil yardım edin kurdum ama beğenmedim fabrika ayarlarına da sıfırladım ama aynı yardım edin !

kaanrevan

Üye
Arkadaşlar bu ROM u yükledim. Gerçekten güzel. Ancak bir şey sormak istiyorum. "3.0.31 #3 kernel 4.2.2.zip" isimle indirdiğimiz 5 mb lık dosya nedir? Bunu hiç kullanmadım ben. Kullanmamız gerekiyor mu?

dreamhacker

Üye
Bu sürümden sonra galaxy gio için hiç güncelleme yapılmadı mı acaba 10.2 (4.3 jelly bean) çıktı. Gio için gelmeyecek mi acaba?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yazılımı en kısa zamanda en stabil haliyle güncelleyecem emin olun sunaım yazılım bundan çok daha stabil sadece sabır

Mamita

Üye
hocam bunda root çalışıyor mu?Çünkü 4.0.4 superuser olmasına rağmen çalışmıyor

dreamhacker

Üye
hocam bunda root çalışıyor mu?Çünkü 4.0.4 superuser olmasına rağmen çalışmıyor
Çalışıyor kardeşim rootda hiçbir sıkıntı yok

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yazılımı en kısa zamanda en stabil haliyle güncelleyecem emin olun sunaım yazılım bundan çok daha stabil sadece sabır
Emeğine sağlık kardeşim sabırsızlıkla bekliyoruz maclaw ın 20130726 sını denedim buna göre + ları var ama - si de çok.DSP Manager, Apollo, Radyo da var ama bluetooth açmadan çalışmıyor mesela şarja takıldığında sesli uyarı falan ayarlanyor ama en büyük - si market yok ve googleplay telefonu görmüyor.

destansal

destansal

Üye

kardeşim msj klavyesini orjinal lazım onu bulabilirmiyiz 4-3 olandan

emhotmz

Üye
emeğine sağlık kardeş

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
yazılım ilk mesajda tamamen güncellendi...

coskunay

coskunay

Üye
Arkadaslar bataryayi su gibi iciyo

bursa1616

bursa1616

Üye
Sim karttaki kişileri göstermiyor oyüzden 2.3.3 talim

dreamhacker

Üye
Raund Satürn, bataryayı su gibi içiyor demişler pil kullanımı bir öncekine göre nasıl? Öncekinin üstüne kurunca kernel da güncelleyecek miyiz acaba?

seqoww

Üye
şarjı çok çabuk bitiyor. Yok mu bunun bi yolu? Rehber'den içe dışa aktar ile sim kartından alabiliyorsunuz numaraları ama ben geç fark ettim tek tek ugrastım :(sarjı iyi giden güzel bir rom önerebilir misiniz?

Üst Alt