Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
Arkadaşlar aZ sabredin sorunları çözmeye çalışıyorum Yeni güncelleme ile halledecem ]

Genel anlamda sorunlar hariç hız performans batarya görsellik olarak nasıl buldunuz Peki ] cm 10a bildirim çubuğu nasıl ekleniyor hocam?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aZ sabredin sorunları çözmeye çalışıyorum Yeni güncelleme ile halledecem ]

Genel anlamda sorunlar hariç hız performans batarya görsellik olarak nasıl buldunuz Peki ] cm 10a bildirim çubuğu nasıl ekleniyor hocam?

Bilgisayar başına geçince yardımcı olurum sana bekle beni bir kaç gündür baya yoğundum

- - - Eklendi - - -

bildirim gelmeme olayı mobil ağ ayarları bölümüyle ilgili olabilir mi? zira ağ operatörlerine tıkladığımda "ağlar aranırken hata oluştu" uyarısı geliyor. otomatik seç diyince "şu an bu ağa bağlanılamıyor" diye uyarı veriyor yine. bir başka hata ise ayarlar/ses/ müzik efektleri bölümünde. tıklayınca ayarları kapatıyor. ne kadar önemli bilmiyorum ama görünce söyleyim dedim :)

Bildirimleri hallediyorum o müzik efektleri yazan yeri ben devre dışı bıraktım sorun yok

- - - Eklendi - - -

rom gayet guzel ve başarılı ellerine sağılık,basarının devamını bekliyoruz,benim soyle bir sorum olacaktı GOOGLE EARTH yukledım ama acmaya calısınca malesef durduruldu uyarısı alıyorum bu sorunla neden karsı karsıya kalıyorum acaba.

Yeni versiyonda çözülmüş olacak kardeş beklemede kal

- - - Eklendi - - -

kardeş yeni versiyon icin tarih verebilcenmi. hergungirip bakiyorum yuklendimi acaba diye

Şuan için net tarih belli değil sorunlar ne zaman tamamen çözülürse stabil olursa o zaman paylaşırım

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
Bilgisayar başına geçince yardımcı olurum sana bekle beni bir kaç gündür baya yoğundum

- - - Eklendi - - -

tamam bekliyorum

Bildirimleri hallediyorum o müzik efektleri yazan yeri ben devre dışı bıraktım sorun yok

- - - Eklendi - - -

Yeni versiyonda çözülmüş olacak kardeş beklemede kal

- - - Eklendi - - -

Şuan için net tarih belli değil sorunlar ne zaman tamamen çözülürse stabil olursa o zaman paylaşırım

slvestre-99

Üye
arkadaşlar bu romda usb depolama ve modem olarak.kullanma çalışıyor mu

- - - Eklendi - - -

ustteki barin kelimelerini turkce yapamazmiyiz

secan325

Üye
wondermu bi konuda yardimina ihtiyacim var. Stock romda status bar bildirim çubuğu nasıl değiştirilir?

NeBeL7

Üye
Android sürümü 4.2.2 mi oluyor

excitir06_84

Üye
kardesım mrb calısman ıcın tskkler sımıdden.ındırdım yedegı ama suan orjınal rom var ustune once root yapıp sonra bunu kurmamız gerekıyor.bırde rom manager kurup onun ustunden kursam sorun cıkarmı acaba.acil cvp beklıyorum cvbına gore romu kuramaya hemen baslayacagım

murcix

Üye
kardesım mrb calısman ıcın tskkler sımıdden.ındırdım yedegı ama suan orjınal rom var ustune once root yapıp sonra bunu kurmamız gerekıyor.bırde rom manager kurup onun ustunden kursam sorun cıkarmı acaba.acil cvp beklıyorum cvbına gore romu kuramaya hemen baslayacagım

merhaba, wondermu sana daha sağlıklı bilgi verecektir fakat beklememen için şunu söylemek istiyorum. önce root yapacaksın sonra da recovery nin son sürümünü yükleyeceksin. daha sonra restore ile yedeği yükleyeceksin. wondermu nun yaptığı yedek recovery de çalışıyor rom manager ile deneme bence.

excitir06_84

Üye
merhaba, wondermu sana daha sağlıklı bilgi verecektir fakat beklememen için şunu söylemek istiyorum. önce root yapacaksın sonra da recovery nin son sürümünü yükleyeceksin. daha sonra restore ile yedeği yükleyeceksin. wondermu nun yaptığı yedek recovery de çalışıyor rom manager ile deneme bence.
cvbın ıcın tskkr ederım arkadasım root kolay yaparım ama recoveryı nasıl kumam gerekıyo,bırde suan kı orjınal romun yedegını nasıl alırım acaba.tıtanıum bacup var google playde onerırmısınız

rtaymus07

rtaymus07

Üye
cvbın ıcın tskkr ederım arkadasım root kolay yaparım ama recoveryı nasıl kumam gerekıyo,bırde suan kı orjınal romun yedegını nasıl alırım acaba.tıtanıum bacup var google playde onerırmısınız

Cwm yi yüklendikten sonra backup alırsın. Cwm yi yüklemek için konu var ama son sürüm olmasına dikkat et
Titanium backup da programların yedegini almak için. :D:D

napolno

Üye
telefomdan indiriken arkadaslar 15dkda 92 oldu ama pc den.indirinxe.1 saatr.%50 oldu.hata verdiq

excitir06_84

Üye
kardes dedıgınız gıbı hepsını yapıyorum ama external sdcard dedgımde dosyayı attıgım halde bulmuyor nedendır.sımdı sıstemı acamıyorumda sıldıgım ıcın herseyı nasıl gıdercegım bu sorunu

murcix

Üye
cmw yi yükledikten sonra backup almışsındır umarım, restore ile kendi aldığın yedeği geri yükle önce. sonra wondermu yedeğini yeniden dikkatlice denersin.

napolno

Üye
Alttaki navigasyon tuşlarını kaldıramıyorum ( Ana ekran felan)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Alttaki navigasyon tuşlarını kaldıramıyorum ( Ana ekran felan)

Sofykey enablere tıkla disable yeniden başlat programlarda var

- - - Eklendi - - -

Bu aralar pek müsait değilim arkadaşlar ama yeni versiyonu hazırlıyorum az kaldı

Qubar12

Üye
Kardeşim dediklerini yaptım ilkten sonra romu kurucaktım ama bulamadım rom winrar dosyasını arattım sonra telefonu acmaya calıstım brick yedi stock rom attım şimdi yardım edersen tekrar denicem romu görmüyor ? roma bakmak ıcın insttal zip from sdcard filan hepsine bakıyorum ama yok yardım lutfen ?

excitir06_84

Üye
Sofykey enablere tıkla disable yeniden başlat programlarda var

- - - Eklendi - - -

Bu aralar pek müsait değilim arkadaşlar ama yeni versiyonu hazırlıyorum az kaldı
yeni versıyonu bekleyelım o zaman kardesım ama mumkunse zıp olarak yuklenebılır versıyon olursa cok sevınırız bu sekılde yukleyemedım ben

Qubar12

Üye
yardım edıcek yokmu romu winrar cıkartıyorum clockwordmode/backup atıyorum sonra cwm girip dediklerinizi tek tek yapıyorum ama dosyayı bulamıyorum kac kez stock rom dondum bır yardım edın ?

- - - Eklendi - - -

yardım edıcek yokmu romu winrar cıkartıyorum clockwordmode/backup atıyorum sonra cwm girip dediklerinizi tek tek yapıyorum ama dosyayı bulamıyorum kac kez stock rom dondum bır yardım edın ?
Clockwordmod/backup/dosyayı buluyorum ama tıklıyorum acmıyor bu seferde bir yardım edin yapanlar hadi ya bekletiyorsunuz ?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Clockwordmod/backup/dosyayı buluyorum ama tıklıyorum acmıyor bu seferde bir yardım edin yapanlar hadi ya bekletiyorsunuz ?

Bilgisayarda atmayı dene hafıza kartını çıkarıp öyle dene

Üst Alt