bu zamanda s2 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
bu zamanda s2 alınır mı ?
merhaba arkadaşlar uzun süredir konu açmadım çüünkü başka bir forumbuldu aslınada iyi bir üyeydim ama beni attılar nedense beni buraya yeniden eldim neyse bunu geçelim benim bütçem 1000 yada 1250 tl fl aklımda

-samsung galaxy s2
-samsung galaxy note
-sony xperia sp
-nokia lumia 820
-htc 8x
-nexus 4
-lg optimus g (bu fiyata bulabilirsem)

ben telefonu ytaz sonuna doğru alıca mo zamana kadar bu telefonlarda ne kadar fiyat düşmesi yaşanır ?

telefonda aradığım özelikler

- kamerası en az 5 mp olsun
-ses kalitesi iyi olsun
-gerekli uygulamalr olsun
-ekran en az 4 inch olsun
-şimdilik bunlar

bidse bu fiyat aralığında teelfon tavsye eder misiniz ?

OPC

OPC

Üye
Liste içinden tercihim Nexus 4 olurdu

codblackops2

codblackops2

Üye
1250ye türkiye garantili s3 alabilirsin , 1319a ise ithalat firma garantili note2 alabilirsin, bir tanıdığım aldı . Bende sipariş verdim bekliyorum.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
s3 iyi ama ses konusunda zevk alamassın

fingerback5

fingerback5

Üye
Nexus 4 o listedeki hepsinden iyidir fakat hoperloru tatminkar degil.Kulaklik ses cikisi ise ortalama.O fiyata S3 alabilirsin.

Invoke

Invoke

Üye
SP, s2den iyi bir kere.
Nexus 4 hepsinde iyi... Güncelleme konusunda sıkıntı yaşamazsın.
Bence tasarım ve multimedia diyorsan SP (donanımı da kötü değil, s2den vs iyi, fiyatını hakeden bir tel olduğunu düşünüyorum.)
Güncelleme konusunda SP'ye o kadar garanti veremem ama, hatta 4.2.2den sonra ne olur bilmem. Bence 4.3ü de alır 5'i de kaldırır da sony verir mi işte sıkıntı orda. Büyük iht. vermez.
Daha hızlı, daha iyi performans, güncelleme desteği hepsinden iyi olsun diyorsan
Nexus 4 tabi ki.

fingerback5

fingerback5

Üye
Ses takintin cok ise htc sensation xe alabilirsin kutusundan beats cikiyor ama muzigi nereye kadar dinleyeceksin?

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
günceleme o kadar mühim değil telefon beni 2 yıl idare etmeli nexus 4 ün kutusundan kulaklık çıkmıyor orası kötü arka kabağı çizilmelere karşı dayanıksız bide bişey sorucam bu telefonalr arasından hangisi yekpare kasalı hangisi kapaklı kasa bide lumia 820 nasıl ben aslında birazda normal kapaklı kasa istiyorum su felan geçirirse bataryayı çıkarmak kolay olur :hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4'ün arka kapağı kolay mı çizliyormuş, kim dedi?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca güncelleme şu açıdan önemli, ve nexus 4 şu açıdan önemli diğerlerinden daha stabil, daha az sorunlu oluyor.

- - - Eklendi - - -

Oyun vs bulamazsın WP'larda.

- - - Eklendi - - -

Onun haricinde güzel telefonlar yalnız pek uygulama yok.

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
ben bi foruma katılmıştım orada nexus 4 kulanıcı söyledi telefonun arkasını çok pis çizilmiş @-qarapapaq- sen nexus 4 mü kulıyon bide benim için oyun o kadar önemli değil fotoğraf önemli bide s4 zoom um fiyatını bilen var mı ?

- - - Eklendi - - -

peki s2 yi öneriri msiniz ?

- - - Eklendi - - -

çk özür diliyorum bide casper via var onu öneriri msiniz ?

furkann20

furkann20

Üye
s2 halen iyi bir telefon ancak ekran çözünürlüğü sana yetersiz gelebilir test etme imkanın varsa birinden dene almadan önce.

Başka eksi bir özelliği yok bence, son bir tavsiye 2.3.6 sürümünü kurarsan telefonun tadına varırsın...

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Listede dikkat çeken telefon tabikide Nexus 4. iOs düşünürsen 2. el iPhone 4s öneririm.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hepsini ele. Seçimini Nexus 4 ve Xperia SP arasında yap. Bence :D

smh60

smh60

Üye
Nexus 4 bence

huseyinwolf

huseyinwolf

Üye
alınır kardeş niye alinmasin zaten bariz farklar da yok

fk555897

fk555897

Üye
Oyun performansı istiyorsan LG Nexus 4, hem multimedya hem tasarım hem de oyun performansı istiyorsan Sony Xperia SP'yi öneririm.

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
ya ben nexus 4 ü yanlışlıkla yazdım onu istemiyorum peki listeden hangisini önerirsiniz ?

fingerback5

fingerback5

Üye
Kamera için lumia al ama oyun olmaz ve telefondan çabuk sıkılırsın çünkü müzik de bir yere kadar kamera da bir yere kadar.Hadi çektin fotonu attın instagrama açtın müziğini onu da dinledin de metrodasın oturuyosun ne yapıcan.Modern combat 4 oynamak varken angry birds oynarsın ve cinnet geçirirsin.Telefon garantideyken n8 vardı çünkü elimde ordan biliyorum :D

avcitalip

avcitalip

Üye
s2 alınır niye alınmasın taş gibi telefon yapamadığı şey yok,bu fiyata bence alınabilecek en iyi cihaz ya nexus 4'tür ya note 2'dir yada az daha koyup s4'tür :oke:

- - - Eklendi - - -

Kamera için lumia al ama oyun olmaz ve telefondan çabuk sıkılırsın çünkü müzik de bir yere kadar kamera da bir yere kadar.Hadi çektin fotonu attın instagrama açtın müziğini onu da dinledin de metrodasın oturuyosun ne yapıcan.Modern combat 4 oynamak varken angry birds oynarsın ve cinnet geçirirsin.Telefon garantideyken n8 vardı çünkü elimde ordan biliyorum :D

WP'de instagram mı var ? :zzz: :)

TheCower

TheCower

Üye
S2ye 900 üstü para asla ama asla verme. Çünkü bazen indirim falan oluyor s3ün fiyatını alaşağı edebilirler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt