N900 den sonra ne alınır "samsung galaxy s2"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
N900 den sonra ne alınır "samsung galaxy s2"
Şimdiye kadar en çok satılan Android tabanlı akıllı telefon olan selefi Galaxy S'in üzerine neler getirmiş bakalım firma:

Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi; TouchWiz UI v4.0 arayüzü
Çift çekirdekli 1GHz hızında işlemci (Exynos 4210)
1GB RAM
16GB/32GB dahili hafıza+microSD

4.3-inç'lik (800 x 480) çoklu dokunmatik ekran (S-AMOLED+ ekran türü ve Gorilla Glass tipi)
125.3 x 66.1 x 8.5 mm; 116 gram ağırlık
Tam HD -1080p- video kayıt yapabilen, LED flaşlı 8MP'lik kamera
Video görüşmeler için 2MP'lik ön kamera
3G (HSPA+), Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 bağlantıları; DLNA, Wi-Fi Hotspot, GPS alıcısı
Müzikçalar, radyo, 3.5mm kulaklık jakı
mikroUSB yuvası, akselerometre, yakınlık ve ışık algılayıcıları, dijital pusula, jiroskop, NFC yongası
1650 mAh batarya

Akıllı telefon piyasasında Galaxy S ile uzun süre kendinden söz ettiren Samsung, yeni telefonu Galaxy S2 ile pazar rekabetini aynı tempoda sürdürmeyi planlıyor. Koreli firmanın ileri teknolojili yeni telefonu Galaxy S2, Samsung'un akıllı telefon pazarındaki seviyesini biraz daha yükseltmek için geliyor. Şimdi Galaxy S2'nin Dünya Mobil Kongresi'nde açıklanan detaylarına değinelim biraz.

Galaxy S2'nin en güçlü kozlarından biri Super AMOLED+ ekranı. Rakiplerine göre çok üstün düzeyde bir kalite sunan bu ekran, önceki versiyona göre daha yüksek bir kontrast oranına ve daha geniş bir renk gamutuna sahip. Yüzde 80 daha az enerjiyle çalışan bu yeni Super AMOLED+ ekran ile birlikte Samsung Galaxy S2 9 mm inceliğe sahip.

Estetik olarak Galaxy'nin ilk haline epey benzeyen Galaxy S2, bir fiziksel menü butonu ile dokunmatik 'Menu' ve 'Geri' tuşlarına sahip. Bu iki dokunmatik tuş, tüy hafifliğinde dokunmatik hassasiyete sahip ve oldukça rahat kullanışlı.

4.3 inçlik ekran beklendiği kadar büyük bir görüntüye sahip değil fakat telefonun kenar çerçeveleri dar olduğu için ekran oldukça kullanışlı, ölü bölgesi bulunmuyor.

Galaxy S2, Samsung'un yeni akıllı telefon yüzü TouchWiz 4.0'e sahip. Dışarıdan bakınca çok fazla farklı görünmese de, ana ekrandaki araçlar ve uygulamalar daha kolay idare edilebiliyor ve daha fonksiyonel bir özelleştirme niteliğine sahip.

Telefonun alt kısmında 3.5mm kulaklık girişi göze çarpıyor.

Samsung Galaxy S2, şu an piyasada bulunan son jenerasyon Android işletim sistemi olan Android 2.3.1'i kullanıyor. Samsung henüz onaylamasa da ileride Galaxy S2'nin Android 2.4'e yükseltilebileceği söylentiler arasında.

Kalınlığı 8.49mm ile 9.9mm arasında değişen model bu bağlamda dünyanın en ince telefonu ünvanını da LG'den devralmış eline almış durumda.

Samsung Galaxy S2 i9100 bu çeyrek içerisinde Avrupa ve Asya pazarlarında sözleşmeli ve/veya direkt biçimde satışa sunulacak.

aero79

Üye
Bir nokia kullanicisi olarak su an en cok hosuma giden telefon diyebilirim.Ingiltere ve bazi avrupa ulkelerinde martdan itibaren piyasaya cikacakmis (550 pound) ama nedense benim bulundugum ulkeye mayisdan itibaren gelecekmis (699 euro).
Ne dersin hocam degermi bu telefon icin 2 ay fazladan beklemeye.Normalde sozlesmemi martda yenilemem gerekiyor o acidan sordum.
Bu arada paylasimin icinde tesekkurler.

Lacrymosa

Üye
N900 ile bu telefonun alakası yok. Bu telefonun arka kapağı mı N900 mü diye sorsan Galaxy S 2'nin arka kapağını seçerdim.

Bu telefon bilgisayarlarla kıyaslanmalı bence.

denizci535

denizci535

Üye
galaxsy s2... iyi derece iyi ama samsung simdiden galaxsy s gomdu tarihe s2 de kesin boyle olacak ve samsungun politikasi olu zaten telefonda 1 yil sonra bir bakmissiniz... s4 cikmis yani ozellik tamam ama 3d li telefonlar yolda iken alinmaz bence goruntulu gorusmede 3d olarak yapilacak yani elinizdeki ile kalin n900 halen iyilerin arasinda kalin biraz daha yeni meego cikana kadar bekleyin n900 e destek meego telefonlar ile artacak n900 halen yasayan efsane...

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
baska bir harika telefon cikmaz ise en guzeli bu almayi kesinlikle dusunuyorum cok hafif ve cok hizli.galaxy s1 de kamera flashi yoktu bunda giderilmis . 800 480 cozunurluk zayif kalmis iphone 4 bile 960 a 640 piksel bu canavara kesinlikle yakismamis , 800 e 480 1.5 yil once cikan N900 de vardi .bende samsung katiyen kullanmayanlarin danim ama tum telefon donanimlari neredeyse samsung oluyor yazilimlarda android oldu

denizci535

denizci535

Üye
simdi samsung a savas acmak degil niyetim ama n95 ilk ciktiginda aldim di.bir baktim innov cikmis samsungun 8 piksel sarj az kamera ya gelince n95 daha iyi cekiyordu vs yani onca param ile gittim aldim uzerine n95 verdim sonra cok pisman oldum yani kisaca smsung neyse uzun aradan sonra htc hd2 kullandim cok iyi falan gunes vurunca ekran gorunmuyor biraz telefona birseyler atinca hafiza hemen doluyor ve kasiliyor acilmiyor htc hd2 gps ve sadece interneti iyiydi o da gitti sizlere omur baktim samsung wave cikti hemen aldim aldigima pisman oldum flash 10 gelecek guncellenecek diyorlardi yalan oldu... telefon en uzun sarji giden telefondu ama yinede 3.3 ekran cezbetmedi kesmedi beni onuda n900 ile degistirdim inanin piyasadaki en iyisi bu sarjim cok gidiyor diye yakinirdim bir flash attim orjinal temada kaldim simdi 5 saat internet kullaniminda sarj sifir oluyor... yani sarj olayinida cozdum internet tamam n900 kullananlar cok sansli yemin ederim kimseye ozenmeyin her telefonun sorunu vardir n900 en az 2 yil da kullanip satilir ancak... meego kesin gelecek yeni dogacak bu isletim hepsine kafa tutacak buda kesin ben buna iphone gibi ozel musterileri olan insan toplulugundan olusan bir grup yakalayacak....n900 ile devam...

Lacrymosa

Üye
Körü körüne N900'ü savunuyorsunuz arkadaşım. Kötü bir telefon değil ama elinde o var diye onu bu kadar yüceltmen doğru değil. N900 biraz eskilerde kaldı artık. Kimse Meego'ya filan bakmıyor. 2 gözde işletim sistemi var Android ve iOS gerisi bu pazarda iş yapmaz.

saruman_me

saruman_me

Üye
bu cihazla LG optimus 2x aynı lg yi 4 gündür kulanıyorum gerçekten inalılmaz hızlı internette olsun proglarda olsun asla donma veya sıkıntı yapmıyor atı hd video kaydı yapması amaaaaaaaaa abartısız sölüyorum arkadaşlar n900 ün verdiği zevki vermiyor alıyorum elime kurcalıyorum yok boş bi kutu gibi tekrar n900 le devam ve satıyorum lg yi açık konuşayım parasını cihazı değil bu ve buna benzer tümleri..

denizci535

denizci535

Üye
bu telefon bir internet tablet o iki isletim sisteminin onune gececek acik kaynakli bir yazilim. ve n900 geride kaldi demek icin iyice bir bilgilen. belki bilgilisin ama dogru n900 eskidi ama halen onun yaptigini yapan yok iddaa etmiyorum istatistikler onu soyluyor... ben demiyorum.. pr 1.4 gelince bu forma yaz merak ediyorum o zaman ne diyecegini... hurmetler...

kara90

Üye
baska bir harika telefon cikmaz ise en guzeli bu almayi kesinlikle dusunuyorum cok hafif ve cok hizli.galaxy s1 de kamera flashi yoktu bunda giderilmis . 800 480 cozunurluk zayif kalmis iphone 4 bile 960 a 640 piksel bu canavara kesinlikle yakismamis , 800 e 480 1.5 yil once cikan N900 de vardi .bende samsung katiyen kullanmayanlarin danim ama tum telefon donanimlari neredeyse samsung oluyor yazilimlarda android oldu

MOTOROLA ATRIX DAHA IYI BIR SECENEK OLABILIR/ DONANIM DAHA IYI/ EN ONEMLISI BOYUTU KUCUK/ YUKSEK COZUNURLUKLU/ TEGRA GPU/

SAMSUNG BOYUTU BUYUK/ ARKA CEPTE YARISI DISARDA//////:ehe

NR6630

NR6630

Üye
Körü körüne N900'ü savunuyorsunuz arkadaşım. Kötü bir telefon değil ama elinde o var diye onu bu kadar yüceltmen doğru değil. N900 biraz eskilerde kaldı artık. Kimse Meego'ya filan bakmıyor. 2 gözde işletim sistemi var Android ve iOS gerisi bu pazarda iş yapmaz.

sana çok katıldım :oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

muratty ben n900 den sonra htc flyer i doğru buldum kendim için benim tercihimde bu olcak n900 den sonra saygılar:oke::oke::oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
bencede tegraları görmek lazım

denizci535

denizci535

Üye
intell e bakacagiz meegoyu sursun yakinda gelir...

kara90

Üye
Alıntı: murattiy göndermiş. >

MOTOROLA ATRIX DAHA IYI BIR SECENEK OLABILIR/ DONANIM DAHA IYI/ EN ONEMLISI BOYUTU KUCUK/ YUKSEK COZUNURLUKLU/ TEGRA GPU/

SAMSUNG BOYUTU BUYUK/ ARKA CEPTE YARISI DISARDA//////:ehe

=================================================================================

General GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 2011, January Coming soon. Exp. release 2011, Q2 Size 117.8 x 63.5 x 10.1 mm 135 g Display TFT capacitive touchscreen, 16M colors 540 x 960 pixels, 4.0 inches - Biometric fingerprint reader
- Gorilla Glass display
- Touch sensitive controls
- MOTOBLUR UI with Live Widgets
- Multi-touch input method
- Accelerometer sensor for UI auto-rotate
- Proximity sensor for auto turn-off Sound Vibration; MP3, WAV ringtones Yes Yes Memory Practically unlimited entries and fields, Photo call Practically unlimited 16 GB storage, 1 GB RAM microSD, up to 32GB Data Yes Yes HSDPA, 14.4 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA Yes, v2.1 with A2DP, EDR No Yes, microUSB v2.0 Camera 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash Geo-tagging, image stabilization Yes, 720p@30fps, 1080p (via future update) Yes, VGA Features Android OS, v2.2 (Froyo) Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9 proccessor, ULP GeForce GPU, Tegra 2 chipset SMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email HTML Stereo FM radio with RDS Yes + downloadable Black Yes, with A-GPS support Yes, MIDP 2.0 - Active noise cancellation with dedicated mic
- HDMI port
- Digital compass
- MP3/WAV/WMA/eAAC+ player
- 1080p MP4/H.263/H.264.WMV/Xvid/DivX @ 30 fps playback
- Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Google Talk
- Facebook, Twitter, MySpace integration
- Photo viewer/editor
- Organizer
- Document editor
- Adobe Flash 10.1 player
- Voice memo/dial/commands
- Predictive text input Battery Standard battery, Lithium 1930 mAh Up to 264 h (2G) / Up to 250 h (3G) Up to 8 h 40 min (2G) / Up to 9 h (3G)

denizci535

denizci535

Üye
bak bunu tuttum... super birseymis... piyasada gordugum en iyisi birde kullanmak sart... cortex9 ve cift cekirdek icin alinmali... piyasanin eminim en mukemmelidir...

byMaMe

byMaMe

Üye
motorola atrix neymiş yaw :aha: Biyometrik parmak izi okuyucu Gürültü kirliliğini azaltan 2. mikrofon filan süper yapmışlar :zong:

enolaguy

Üye
N900 olmuş diyen bir arkadas var ve tabii abartmış ama yine de yeniler güzeller fakat onların icinde en güzel olani bana gore Samsung S2 veya Moto Atrix değil, LG optimus 2x ve ben N900 den vazgeçersem sadece onun için vazgeçerim

denizci535

denizci535

Üye
motorola atrix mi ne bunu tutuyorum.....

NR6630

NR6630

Üye
n920 gene parçalayacak ortalığı diyorum bende

izo37

izo37

Üye
iyimisiniz siz sgs2 gibi bir tel bilgisayar tab hersey diyebilirsin varken bu teller cok sacma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt