bu zamanda s2 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
liste den s3 u seçerdim.

fingerback5

fingerback5

Üye
s2 alınır niye alınmasın taş gibi telefon yapamadığı şey yok,bu fiyata bence alınabilecek en iyi cihaz ya nexus 4'tür ya note 2'dir yada az daha koyup s4'tür :oke:

- - - Eklendi - - -

WP'de instagram mı var ? :zzz: :)

O da mı yok. WTF:bilmm

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
s3 elime fazla büyük geliyor geçenlerede elime aldım çok büyük benim eller küçük nolucak :hmmm o zaman note de büyük gelir
sony xperia sp olabilir bide benim telefonda nistediğim şey şu kamerası iyi olsun müzik iyi olsun (en önemli 2 şey ) oyunlar kasmadan oynansın bide mesela kalabalık bi caddeye girdiğimde ntelefonumu çıkarsam direk herkes bana baksın yani telefon renkli olsun mesela sony xperia sp ve nokia lumia 820 gibi yani size anlatabildim mi

avcitalip

avcitalip

Üye
anladım hava atmak için alıyorsun diyebiliriz,o zaman iphone 4 al anlamayan millet 4s zanneder sesi fena değidir her oyunu açar ve ekranı küçüktür 3,5 inç :oke:

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
anladım hava atmak için alıyorsun diyebiliriz,o zaman iphone 4 al anlamayan millet 4s zanneder sesi fena değidir her oyunu açar ve ekranı küçüktür 3,5 inç :oke:

bi nevi öyle ama apple almayı düşünmüyorum belki s2 yada note yada sony sp yada oda olmadı s3 alıca mzaten telefonu 2 yıl kullanmayı düşünüyorum ama bunlardan genel tercih olarak s2 x sp ve note olabilir

LimePie

LimePie

Üye
nexus 4 işini görücektir :oke:

MaxipmaN

Üye

akıcı olduğu pek söylenemez şuanki oyunlarda

tapatalk

tapatalk

Üye
bak nexus 4 den alıcağın hız akıcılık rom desteğini ne s4 ne htc one ne xperia z den alamazsın google editionlar hariç. googleın kendi cihazını kullanmak ayrıcalıktır

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
nexus 4

fingerback5

fingerback5

Üye
bak nexus 4 den alıcağın hız akıcılık rom desteğini ne s4 ne htc one ne xperia z den alamazsın google editionlar hariç. googleın kendi cihazını kullanmak ayrıcalıktır

Kesinlikle. :)

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 veya nexus 4 ama multimedya istiyorsan nexus alma bence s3

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
S3 veya Xperia SP

Üst Alt