Telefon önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

owner26

owner26

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerileriniz
Şuanda Nokia 700 telefonum ve bildiğiniz üzere Symbian diye bir şey kalmadı artık piyasada hiçbir üretici oyun, program üretmiyor.Şimdi gelelim benim isteklerime ve sizin önerilerinize,

Alacağım telefonu oyun oynamak için,bankaların mobil uygulamalarını kullanmak için kullanacağım çoğunlukla ve arada sırada fotoğraf çekerim.

Şimdi bunlara bakarak hangi marka ve model telefon almalıyım sizce ? Şöyle de bir durum var uzun soluklu kullanmayı düşündüğüm için düşük ram vs olan bir telefon istemiyorum.

Ve benim aklımda olan telefonlar var aslında bunlar arasında bir seçim mi yapayım yoksa siz başka birşey önerirmisiniz ?

Iphone 4s
Galaxy s4
Lumia 920
Blackberry z10

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
z10u ve l920yi oyun istedigin için eliyorum.4s düşük kalır iphone alacaksan 5 al.:oke: ayrıca htc one bakmani öneririm

Türe

Türe

Üye
Bir defa kafandan 4s i sil. Yerine 5 i koy. Oyun oynamak icin alacaksan , sayet parmaklarin anormal buyuklukte degilse iphone 5 al. Degilse htc one ya da s4.

Kerim.

Kerim.

Üye
Z10u,920yi,4s'i bastan ele.s4 iydir.s4 yerine note2 ve suleymaninda dedigi gibi htc one veya iphone5 alabilirsin.hangisi hosuna giderse onu al.hicbiride sıkıntı cikarmaz:oke:

owner26

owner26

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar :)
Aslına bakarsanız aklımda şuanda çok soru var.Bileniniz vardır belki Teknoseyir diye bir site var ve yılların deneyimli donanım editörlerinin incelemeleri yer alıyor sitede.Oradaki incelemelerde z10 incelemesi gözüme takıldı, izledikten sonra gerçekten güzel bir işletim sistemi yapmışlar dedim ancak yeni olduğu için daha kat etmesi gerek uzun bir yol var gibi gözüküyor.Bu zaman dilimini kimse doğru düzgün kestiremez ancak sizlerin z10 ve blackberry'nin yeni işletim sistemi hakkında yorumlarınızı almak istiyorum.

Bir diğer konuda iOs ve Android cephelerinde.Ben Iphone delisi biri değilim ki zaten öyle olsaydım bu konuyu açma gereği duymazdım :) ancak şöyle bir durum var kim ne derse desin Apple şuanda dünyada en stabil işletim sistemini üretiyor hem bilgisayarlarda hemde telefonlarda.Ve bence Android biraz yavaş gelişiyor yada stabil olması için daha çok düşüp kalkması gerekiyor.Bakıyorsunuz 4 çekirdekli işlemcisi olan s3 Iphone 4s ile kafa kafaya gidiyor ( ki bence 4s daha stabil olduğu için daha hızlı) bunları göze alırsak seçeneklerde sadece Iphone kalıyor.

Ama şöyle de bir durum var ki ben telefonu uzun vadeli kullanmayı tercih edeceğim için çıkıpta iOs işletim sisteminin her zaman Android'e ve Blackberry Os'a göre daha stabil ve hızlı olacağını kestiremiyorum ve kafamdaki karmaşa buradan itibaren başlıyor :)

Türe

Türe

Üye
iOS , diger sistemlere gore daha stabil kalir. Nedeni yazilimsal gelistirmeler biliyorsun. Android de artik daha uzun sure stabil kalabiliyor. Tabi bunun icin "birazcik" rom ve root islerine el atmanin cok faydasi oluyor.

Jackks

Jackks

Üye
hocam Htc one ıphone kadar olmasasa yeterince stabil imkanın varsa bence one al

Invoke

Invoke

Üye
Htc one ya da i5 bence.

fingerback5

fingerback5

Üye
Nexus 4 al kardesim 2gb rami var ve guncellemeleri en uzun sure ve ilk alacak telefon suan.iOs kadar da stabil incelemelerini izleyebilirsin.

MaxipmaN

Üye
ben s4 alırdım kesinlikle

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşım uzun vadeli düşünüyorum demişsin. Wp8 gayet stabil bir işletim sistemidir.(en az ios kadar) Yakın bir zamanda Nokia yeni modelleri çıkartacak (Lumia 925 ve Eos).Güncelleme konusunda wp9a kadar yolu açık olur. Markette yeterince tatmin edici oyunlar var. Şu an için belki biraz pahalı oyunlar varsa da ilerleyen zamanlarda ya ucuzluyor yada ücretsiz kampanyalar ile dağıtım oluyor. Markete laf atanlara ve wp8i kötüleyen arkadaşlara itibar etmeyin. Android ilk çıktığında sanki o kadar oyun ve uygulama ile mi gelmiş diye sormak lazım?

Türe

Türe

Üye
Arkadaşım uzun vadeli düşünüyorum demişsin. Wp8 gayet stabil bir işletim sistemidir.(en az ios kadar) Yakın bir zamanda Nokia yeni modelleri çıkartacak (Lumia 925 ve Eos).Güncelleme konusunda wp9a kadar yolu açık olur. Markette yeterince tatmin edici oyunlar var. Şu an için belki biraz pahalı oyunlar varsa da ilerleyen zamanlarda ya ucuzluyor yada ücretsiz kampanyalar ile dağıtım oluyor. Markete laf atanlara ve wp8i kötüleyen arkadaşlara itibar etmeyin. Android ilk çıktığında sanki o kadar oyun ve uygulama ile mi gelmiş diye sormak lazım?

Populer oyunlarin cogu yok. Surekli boyle diyerek wp8 ustun hale gelmez malesef abim :good:

fLuke!

fLuke!

Üye
iphone 5 al bence.android modellerinede yonelebilirsin ama fazla tavsiye etmem.sorun cikartabiliyorlar.yada 5S i bekle ip5 in kasası sıkıntı çünkü belki 5s de düzeltirler.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Populer oyunlarin cogu yok. Surekli boyle diyerek wp8 ustun hale gelmez malesef abim :good:

Canım kardeşim bildiğin üzere market sürekli gelişiyor. 170.000 den fazla oyun uygulama var. Telefonunda güncelleme almama gibi takıntısı da yok. Uzun vadede düşünülecek bir işletim sistemi mevcut. Eksiklikleri tabikide var. Bu giderilmeyecek demek değildir. Denek isteğimi anladın sanırım. Ayrıca hiç bir işletim sistemi eksiksiz ve kusursuz değildir ;)

Türe

Türe

Üye

Canım kardeşim bildiğin üzere market sürekli gelişiyor. 170.000 den fazla oyun uygulama var. Telefonunda güncelleme almama gibi takıntısı da yok. Uzun vadede düşünülecek bir işletim sistemi mevcut. Eksiklikleri tabikide var. Bu giderilmeyecek demek değildir. Denek isteğimi anladın sanırım. Ayrıca hiç bir işletim sistemi eksiksiz ve kusursuz değildir ;)

Kesinlikle abim haklisin :good: Play Storeda da 700.000 uyg. Var sozde ama hala app store kalitesinde degil malesef. :bilmm Umarim wp yol katederek rakip olur da biz nasipleniriz bundan :eller:

owner26

owner26

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Nedenini bilmiyorum ancak benimde içimde bir wp isteği var :) sanırım hep windows kullanmamızdan dolayı aşinalık var :) biraz daha araştırma yaptıktan sonra almayı düşünüyorum en uygun telefonu ALLAH nasip ederse

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

O dediğin popüler oyunlar Android ile birlikte mi geldi? Her şey zamanla olacaktır. Yeni doğan bebekten maraton koşmasını beklemeyin. Ben kabul ediyorum WP marketi diğerleri kadar gelişmiş değil. Ama Android ilk çıktığında sanki milyonlarca oyunu beraberinde getirmiş gibi konuşuyorsunuz. Hepsi zamanla geldi. Herkes milyonlarca oyun var diye Android istiyor. Milyonlarca oyunu telefona yükleyebilecekmiş gibi :)

Türe

Türe

Üye
O dediğin popüler oyunlar Android ile birlikte mi geldi? Her şey zamanla olacaktır. Yeni doğan bebekten maraton koşmasını beklemeyin. Ben kabul ediyorum WP marketi diğerleri kadar gelişmiş değil. Ama Android ilk çıktığında sanki milyonlarca oyunu beraberinde getirmiş gibi konuşuyorsunuz. Hepsi zamanla geldi. Herkes milyonlarca oyun var diye Android istiyor. Milyonlarca oyunu telefona yükleyebilecekmiş gibi :)

Ilk zaman ilk zaman ilk zaman. :zzz: Tek dediğiniz bu. Kusura bakmayın ama yıl 2013 ve birçok yazılımsal yenilik mevcutken bu düzeyde sistem yapılmaz. Gelmiş 2007 deki sistemle 2013 deki sistemi karsilastiriyorsun. Milyonlarca oyun yok bu arada. 700.000 civarı Uygulama var mağazada. Ne kadar bolluk varsak o kadar nasiplenirsin bundan. Sen bakkaldaki çeşitlilik ile marketi kiyasliyorsun.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Lumia 920 her ne kadar cogu kisi tarafindan begenilmesede ben hayran kaldim, yavas yavas wpye gecmeyi dusunuyorum artik

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Ilk zaman ilk zaman ilk zaman. :zzz: Tek dediğiniz bu. Kusura bakmayın ama yıl 2013 ve birçok yazılımsal yenilik mevcutken bu düzeyde sistem yapılmaz. Gelmiş 2007 deki sistemle 2013 deki sistemi karsilastiriyorsun. Milyonlarca oyun yok bu arada. 700.000 civarı Uygulama var mağazada. Ne kadar bolluk varsak o kadar nasiplenirsin bundan. Sen bakkaldaki çeşitlilik ile marketi kiyasliyorsun.

Windows Phone Bakkal oldu şimdi de. Yıl önemli değil ki bi marketin gelişmiş olmasında. 2007 de Android Market şuanki gibi miydi?