owner26
Üye
Telefon önerileriniz
Şuanda Nokia 700 telefonum ve bildiğiniz üzere Symbian diye bir şey kalmadı artık piyasada hiçbir üretici oyun, program üretmiyor.Şimdi gelelim benim isteklerime ve sizin önerilerinize,
Alacağım telefonu oyun oynamak için,bankaların mobil uygulamalarını kullanmak için kullanacağım çoğunlukla ve arada sırada fotoğraf çekerim.
Şimdi bunlara bakarak hangi marka ve model telefon almalıyım sizce ? Şöyle de bir durum var uzun soluklu kullanmayı düşündüğüm için düşük ram vs olan bir telefon istemiyorum.
Ve benim aklımda olan telefonlar var aslında bunlar arasında bir seçim mi yapayım yoksa siz başka birşey önerirmisiniz ?
Iphone 4s
Galaxy s4
Lumia 920
Blackberry z10
Alacağım telefonu oyun oynamak için,bankaların mobil uygulamalarını kullanmak için kullanacağım çoğunlukla ve arada sırada fotoğraf çekerim.
Şimdi bunlara bakarak hangi marka ve model telefon almalıyım sizce ? Şöyle de bir durum var uzun soluklu kullanmayı düşündüğüm için düşük ram vs olan bir telefon istemiyorum.
Ve benim aklımda olan telefonlar var aslında bunlar arasında bir seçim mi yapayım yoksa siz başka birşey önerirmisiniz ?
Iphone 4s
Galaxy s4
Lumia 920
Blackberry z10
ayrıca htc one bakmani öneririm

Umarim wp yol katederek rakip olur da biz nasipleniriz bundan 
Tek dediğiniz bu. Kusura bakmayın ama yıl 2013 ve birçok yazılımsal yenilik mevcutken bu düzeyde sistem yapılmaz. Gelmiş 2007 deki sistemle 2013 deki sistemi karsilastiriyorsun. Milyonlarca oyun yok bu arada. 700.000 civarı Uygulama var mağazada. Ne kadar bolluk varsak o kadar nasiplenirsin bundan. Sen bakkaldaki çeşitlilik ile marketi kiyasliyorsun.