Telefon Tavsiyesi Maksimum 500 TL Akıllı Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
galaxy ace 2 veya xperia u bütçe için en uygun telefonlar bu ikisi

Indirimle 800 tlye s3 mini alırsa daha iyi olur bence ace2de 768 mb ram ve 800 mhz çift çekirdek işlemci var.s3 mini de 1 gb ram ve 1 ghz çift çekirdekli işlemci var

Android Police

Android Police

Üye
a101 mi bim mi tam olarak bilmiyorum ama ikisinden birinde s3mini 799tl idi

- - - Eklendi - - -

TAMAM BULDUM İŞTE A101 DE İMİŞ

codblackops2

codblackops2

Üye
Android Police

Android Police

Üye
arkadaş 100 tl daha ekleyebilir ise saturnden 899tlye s3 mini alabilir dün gittim s3ün fiyatı da 1499tlye inmiş

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Kesinlikle mini2 al maxiplusta radyo bile yok mini 2 den memnumum gta3 shift shafowngun falan oynuyorum

- - - Eklendi - - -

ve maxi llusta cin mali zte uretti bidr mini 2 4.1 alcak

Adreno 200 le mi gta3 oynuyorsun

Android Police

Android Police

Üye
valla bende andreno200 var ve most wantedi kasmadan oynuyorum şerefsizim

avast

avast

Üye
adreno 200 le oynuyorum kardes :)) nette videolar var bende izleseneye koydum uc bes biseyler

hacimusatr

Üye
Arkadaşım temizini bulabilirsen Huawei Ideos x5 u8800 öneriyorum. Kendim kullanmaktayım. Sıfırını bulabilsen keşke. Lakin sıfırı tüketti telefon. Yok sattı. Acayip tutuldu da diyebilirim. Huawei bu cihazdan sonra zaten Türkiye piyasasına çok büyük önem verdi. Dediğim gibi u8800 harika cihazdır. Emin ol Asphalt-7, Call of Duty BOZ, Angry Birds tüm serileri, Eternity warriors 2, Max Payne, Temple Run'ın tüm serileri(Brave,Oz,2 ve 1) gibi oyunları sorunsuz oynamaktayım. En güzel ve hoşuma gidenlerden birisi de Dead trigger'dir. Bunu da söyleyeyim sorunsuz çalıştırmakta. Hatta azıcık android bilgin varsa telefonu şarja takıp işlemci hızını 1.4 GHz'e çekersen nasıl oyun oynanıyor u8800'de o zaman anlarsın. Diğeri gibi tüm özellikleri sorunsuz çalışmakta. Kamerası 3.2 MP miş te sanal olarak 5 mp'e yükseltilmiş gibi yorumları diğer forumlarda çok kez okumuş bulundum fakat cihazımı övmek istememekle beraber gerçekten kaliteli görüntüler çekebildiğini kesinlikle iddaa ederim. Şimdiden aldığın cihaz hayırlı olsun benden bu kadar yine de karar senin tabikide. Kolay gele :) . Telefon almak veya en azından karar vermek çok zor. Bende aynı durumdayım :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt