Arkadaşım temizini bulabilirsen Huawei Ideos x5 u8800 öneriyorum. Kendim kullanmaktayım. Sıfırını bulabilsen keşke. Lakin sıfırı tüketti telefon. Yok sattı. Acayip tutuldu da diyebilirim. Huawei bu cihazdan sonra zaten Türkiye piyasasına çok büyük önem verdi. Dediğim gibi u8800 harika cihazdır. Emin ol Asphalt-7, Call of Duty BOZ, Angry Birds tüm serileri, Eternity warriors 2, Max Payne, Temple Run'ın tüm serileri(Brave,Oz,2 ve 1) gibi oyunları sorunsuz oynamaktayım. En güzel ve hoşuma gidenlerden birisi de Dead trigger'dir. Bunu da söyleyeyim sorunsuz çalıştırmakta. Hatta azıcık android bilgin varsa telefonu şarja takıp işlemci hızını 1.4 GHz'e çekersen nasıl oyun oynanıyor u8800'de o zaman anlarsın. Diğeri gibi tüm özellikleri sorunsuz çalışmakta. Kamerası 3.2 MP miş te sanal olarak 5 mp'e yükseltilmiş gibi yorumları diğer forumlarda çok kez okumuş bulundum fakat cihazımı övmek istememekle beraber gerçekten kaliteli görüntüler çekebildiğini kesinlikle iddaa ederim. Şimdiden aldığın cihaz hayırlı olsun benden bu kadar yine de karar senin tabikide. Kolay gele

. Telefon almak veya en azından karar vermek çok zor. Bende aynı durumdayım

))