Telefon Tavsiyesi Htc one - gs4 - xperia z

Sponsorlu Bağlantılar

sercantit

Üye
Bende burda konu açtım burda çözülmez bu HTC One da ekran iyi XPeria Zde kasa iyi S4 de donanım iyi. Sana kalmış. En önemli olanı seç. Ben donanım hastasıyım. Tasarım benim için fazla önemli değil zaten tasarım kişiden kişiye değişir. S4 tasarımı hoşuma gitti. Donanım zaten süper. Birde ek uygulamalar var. S4 benim işimi fazlasıyla görüyor. Oyun performansı hakkında hem Z hem One hem S4 üst düzey telefonlar piyasadaki ne kadar oyun ve uygulama varsa hepsini kasmadan alırlar. Performans açığı ancak 2 yıl sonra belli olur. Isınma sorunu ise kullanmadığım için bilmiyorum ama bütün telefonlar sonuçta bir miktar ısınır. Bu telefonlarda ısınma sorunu olduğunu zannetmiyorum. Güncelleme işi belli olmaz ama S4 ve Z 2 yıl güncelleme alır gözüyle bakıyorum. Ses kalitesinde her zaman Sony bir adım öndedir. Ama Zde geri kaldı sanırım. Yani sonuç telefonların hepsinin farklı özellikleri var. Donanım dersen S4 dayanıklılık dersen Z vb. Hepsinin birleşimi bir telefon yok. Ama S4 düşünürsen birazcık daha bekle S4 Active alırsın. Suya ve toza dayanıklı S4 sürümü çıkacak. Hemde 64GBde gelecek. S4 Active 64GB alırsın. IPhone'a hiç bulaşma derim. Çünkü iPhone kullanacaksan bütün arkadaşlarında iPhone kullanmalı. Iphonenun tek iyi yanı korsana fazla bulaştırmaz şahsen ben TurkcellMuzik arşivi beğenmiyorum. İTunesden sürekli orjinal müzik indiririm. Diğer iyi tanı ise uygulamalar sadece iPhone için yapılıyor. Buda telefonun kasmasını önlüyor. Androide uygulama ve ya oyun yapılırken yüzlerce model göz önüne alınmak zorunda ama iPhone ise tek model. Diğer bütün konularda iPhone bitik bir telefon. Artık modası geçti. Yine Son karar senin ama tavsiyem S4 Active 64GB. Pişman etmez.

- - - Eklendi - - -

hatta vaktin varsa git telefonları dene mağazalar da

kesinlikle s4 tabkide... şu an çoğu insanda olmadıı içn ne derece hızlı olduu pek bilinmiyor... ama şu ana kadar 1ay içinde en hızlı satılan telefon oldu... touchwiz de sıkıntı yapmayın .. s4 ün diğer özellikleri yanında görmezden gelinir... :)

Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Arkadaşlar bende hangi telefonu alacağım konusunda çok kararsızım.
Htc one, Note 2, Galaxy 3 ve 4 arasında bocalıyorum.Acaba hangisi daha az sorunludur?
Ayrıca Htc de servis sorunu yaşanır mı?

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bende hangi telefonu alacağım konusunda çok kararsızım.
Htc one, Note 2, Galaxy 3 ve 4 arasında bocalıyorum.Acaba hangisi daha az sorunludur?
Ayrıca Htc de servis sorunu yaşanır mı?

Note II kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Menüde S4'ten daha stabil çalışıyor.

Jackks

Jackks

Üye
Htc One almalısın bence. Sense 5 arayüzü çok hoşuma gitti bu tabi benim zevkim ama genel olarak çok güzel cihaz

CaptaN-Force

CaptaN-Force

Üye
kesinlikle s4 tabkide... şu an çoğu insanda olmadıı içn ne derece hızlı olduu pek bilinmiyor... ama şu ana kadar 1ay içinde en hızlı satılan telefon oldu... touchwiz de sıkıntı yapmayın .. s4 ün diğer özellikleri yanında görmezden gelinir... :)

Gelen geçen s4 demiş pehh. S4 inceleme videosunda duydugum kadarıyla 8 işlemciyide aynı anda kullanmıyormuş. bir de fazla uygulama açınca reset problemi varmış. S4e yaklaşma derim saten tü gsm operatörleri htc one ı öneriyor. Magazalarda cabası.

- - - Eklendi - - -

birde gln geçen şu telefon bu telefon ısınıyor demiş. Tabi ısıncak bu cihazlarda fanmı var hava girişimi ? Kapalı bir kutu . Kısaca ısınmayan cihaz olmaz...

slvestre-99

Üye
arkadaslar htc one en iyi bence en sade en guzel tasarim onda ekran boyutu ideal beats audio boomsound cift hoparlor daha fazlasi ben olsam htc one alirdim s4 8 cekirdek ama hikaye abartmislar xperia z ise herseyiyle normal guzel sorunu olmayan telefon tasarimiylada olsun
siralamam

1-htc one
2-xperia z
3-iphone 5
4-gs4

ahmetsuha525000

Üye
Ya saçmalamayın. En hızlı telefon Galaxy S4. Madem S4de reset problemi var niye satış rekoru kırıyor. Kulaktan dolma laflarla konuşuyorsunuz. 8 çekirdek hikayeymiş :P. Telefon bütün testlerlerde bütün telefonları ikiye katlıyor hatırlatırım.

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaslar htc one en iyi bence en sade en guzel tasarim onda ekran boyutu ideal beats audio boomsound cift hoparlor daha fazlasi ben olsam htc one alirdim s4 8 cekirdek ama hikaye abartmislar xperia z ise herseyiyle normal guzel sorunu olmayan telefon tasarimiylada olsun
siralamam

1-htc one
2-xperia z
3-iphone 5
4-gs4

Xperia z sonda olmaliydi bence

LimePie

LimePie

Üye
ben inşallah 2 ay sonra s4 alacağım nasip olursa güncelleme sıkıntısı yok en azından ve oyun performansı kamerası daha iyi durumda s4ün.