Samsung galaxy s4 menü geçişlerinde takılmalar

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Iphoneda menu diye bir şey yok zaten her şey çok basit takilmalar oluyor arada kendi gözümle gördüm.

furkann20

furkann20

Üye
iphone yağ gibi akıp gidiyor, 4s ve 5 kullandım, ben hiç kasılan bi iphone görmedim walla.

android tarafında ise nexus cihazların çok iyi deneyim yaşattığı söyleniyor ama onu kullanmak nasip olmadı :)

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
hmm iphone alıyım desem iphone 5'in ekranı uzun kule gibi 4s'in de küçük. İyisimi bekleyelim güncelleme ile çözülür inşallah :oke:

bloorsht1

Üye
Kardeş almanyaya guncelleme verdiler yaz sinuna kadsr bizede gelecek.ayrica bendede s4 var gram kasmadi şu ana kadsr sadece bazen kameradayken res atiyor.ben rom kurdum o sorunda ortadan kalkti.iphone kasmiyor demiş bazi arkadaslarimiz.odun gibi arayuz, widget yok bide kapali ekosistem birde siz hala kasmasini mi bekliyorsunuz.iphona jailbreak yapmak lazim ben ipadime yaptım. Ama cihazda stabilite kalmiyir yapinca da ayarlar 4 saniyede aciliyor androidde bile daha kisa.ayrica 2 gb ram var telrfonda tam olarak 1,82.bi tane arkadas yukarida 1.7 gb ram var demis s4e.madem kusuratli rakam soyluyorsun o zaman doğruları soyle insanlari yaniltma.bende her zaman 900 mb ram bosta kaliyor en az 250 tane uygulama yüklü. (5-6 tanesi buyuk oyunlar{asphalt dead space gta vice city vb.}) Ram booster yukletsrniz ram sorunu ortadan kalkacaktir ayrica nova launcher apexten kat kat iyi.ben arayuz yuklemenizi onermem ekstra ram kullanir bu kotu bisey

kadir9809

kadir9809

Üye
Bendede s4 var. Hiçbir takılma yok.

terbiyesizim

Üye
Samsung'un bugüne kadar yaptığı en iyi telefon Note2 gayet seri ve takılma yok onunda ppi değeri düşük

Kardesim bende note 2 kullaniyorum ama bazen cileden cikariyor. Bayağı bir program durduruldu uyarisi aliyorum. Cok can sıkıcı bir durum bu. Bu kadar para veriyoruz ve sonucunda kusursuz bir sey ariyoruz. Eger boyle buyuk ekranli bir telefona ihtiyacim olmasaydi hic dusunmeden iphone alirdim. En azindan kasilmalarla ugrasmazdim. Bu derdi bir ben mi cekiyorum bilmiyorum?

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Cevap veren vermeyen herkese teşekkürler telefonumu root yapmaya karar verdim ama nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok :(

MrExpert

MrExpert

Üye
iphone da ram kullanımı boşta iken (iphone 4 ten Bahsediyorum.) 140-190 mb arası (3gste ram kullanımı 80-90mb) menü geçişlerinde kasan iphone görmedim açıkcası 3s/4/4s/5 gibi modelleri çok inceleme fırsatım oldu Kendim bizzat 3gs ve iphone 4 kullandım bunun nedeni arayüz hafifliği olabilir ama üstte birisi wigdet yok demiş ama üst perdedeki wigdetleri hiç görmemiş sanırım Senin sorunun yazılımsal güncelleme ile giderilecektir.

fingerback5

fingerback5

Üye
.s4de ekran 1080p oldugu icin arada olabilir.

paspartum

Üye
takilma sorunu için cihaza reset atın düzeliyor. ben aldıgımda hem menü geçişlerinde hem mesaj yazarken hemde numara çevirirken takılıyodu bi reset attım canavar gibi.

Febris

Febris

Üye
Bendede xperia z var arada oluyor takma :) :oke:

blackcat67

blackcat67

Üye
en iyisi aosp rom ;)

erocano

erocano

Üye
Rahat ol, düzelir. Ayrıca Andoid 5'ten öncede bir güncelleme geleceği yönünde dedikodular var.

blacktalon

blacktalon

Üye
bende galaxy ace var takilma yok tek sorun herseyi desteklemiyor demek ki 2bin tlde versen androidde is yok :) en güzeli i5 almak

sinan627

sinan627

Üye
Iphoneda menu diye bir şey yok zaten her şey çok basit takilmalar oluyor arada kendi gözümle gördüm.

hahahh koptum kardeşim aynen adamlar görael olarak menü yapmamış ki takılsın ios u nokia 5800 a yükle onda da takılmaz 330 mgz o görsele çok bile :D

enterneoll

enterneoll

Üye
belki daha öncede yazdım bu konuya tekrar yazıyım kesinlikle bizim evdeki s4'de takılma yok ve telefon tamamen orjinal hiç bir sorunumuz yok hafıza dışında oda gelen güncelleme ile hallolucak

Üst Alt