Samsung Galaxy S8, Basınca Duyarlı Home Tuşu ile Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8, Basınca Duyarlı Home Tuşu ile Gelebilir
Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8 özellikleri hakkında yeni iddialar geldi. Galaxy S8'in ana ekran tuşu, basınca duyarlı olarak sunulabilir.




Apple, iPhone 6'larda basınca duyarlı ekranlar için 3D Dokunmatik teknolojisini duyurduktan bu yana, tüm iPhone serisinde bu teknolojiyi daha da güçlendirip ve geliştirdi ancak sonunda OLED kullanan ilk Cupertino tasarımı olacak olan iPhone 8'de bu teknoloji nasıl olacak merak ediliyor. Şimdi ise Apple'ın OLED ekranlarının en büyük tedarikçisi olan Samsung, bu konuda bir çözüm üretmiş olabilir.

https://www.maxicep.com/galeri/gala...i-ve-ara-yuz-goruntuleri-internete-sizdirildi
Galaxy S8 Launcher İkonları ve Ara Yüz Görüntüleri İnternete Sızdırıldı
Güney Kore medyası, bugün Samsung'un OLED ekranları için gelişmiş basınca duyarlı bir teknoloji geliştirdiğini ve sadece iki hafta önce MWC fuarı sırasında sınırlı sayıda ortakla bu teknolojiyi paylaştığını iddia ediyor. Aynı kaynaklar 29 Mart tarihindeki Unpacked etkinliği sırasında sınırlı özelliklerde de olsa bu teknolojiden bahsedeceğini iddia ediyor.



Baskı hassasiyeti görünüşte yalnızca ekranın altındaki navigasyon şeridinde ve özellikle yeni sanal ana ekran tuşunda aktif olacağından, açacağı menülerin sınırlı olacağı belirtiliyor. Konuyla ilgili yorum yapan endüstri kaynaklarına göre, Samsung tarafından basınca duyarlı bir ekranın eksiksiz bir şekilde uygulanması, Note 8 ile bu sene sonunda gelecekti.

Huawei P9 Plus'da da Huawei'nin Force Touch'u olarak adlandırılan bir OLED panel var, ancak aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi, aslında Apple'ın kullandığı basınca duyarlı teknoloji ile aynı. Bu nedenle, OLED panelli telefonların basınca duyarlı ekranlı örnekleri var ve Samsung da yakın zamanda teknoloji için patent almıştı, bu nedenle S8'de nasıl uygulandığını ve sonunda OLED iPhone 8'de nasıl bir performans sergilediğini görmek için sabırsızlanıyoruz .
Samsung Galaxy S8, Basınca Duyarlı Home Tuşu ile Gelebilir
 


KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Şarj Tüketimini Arttırmaktan Başka Bir Şey Değil Ama Mecbur Bu Deneme Adımlarını Atmaları
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bom bom bom :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt