1 ocak 2015e kadar gelecekgelecek tarih belli mi peki?
Eğer gelecekse çok güzel. Googlenin şimdiden uygulamalarına material görselliğini getirmesi benim hoşuma gitti şahsen. Yeni bildirim paneli yeni material görünümler falan android L'yi merakla bekliyorum.(Resmiyet kazanmasada)Note 3e %100 gelcek note 4den cok bi farkı kalmayacak sadece widget menü tuşu ultra tassaruf gücü gelmeycek geri kalan butun uygulamar gelecek
s4 note 3den daha düşük bi cihaz ve daha önce çıktı note 3e de kesin gelcek android L'nin üstüne Zooper Widget Note 4 attınca harika olacakEğer gelecekse çok güzel. Googlenin şimdiden uygulamalarına material görselliğini getirmesi benim hoşuma gitti şahsen. Yeni bildirim paneli yeni material görünümler falan android L'yi merakla bekliyorum.
Eğer note 4 te de aynı panel olacaksa 3 içinde gelir s4 daha önce çıktı note 3 daha iyi onada gelir demek bana göre mantıksız olurs4 note 3den daha düşük bi cihaz ve daha önce çıktı note 3e de kesin gelcek android L'nin üstüne Zooper Widget Note 4 attınca harika olacak
çünkü s ve note serisi farklı.Eğer note 4 te de aynı panel olacaksa 3 içinde gelir s4 daha önce çıktı note 3 daha iyi onada gelir demek bana göre mantıksız olurçünkü s ve note serisi farklı.
Bu arada samsung lollipopu dağıtmaya ne zaman başlayacak? Note 4 bile lollipopla çıkmadı bildiğim kadarıyla.
note 1 2.3.7 den 4.1.1 geçtiğinde note 2 ile aynı olmuştu görsellik açısından s2 de 2.3.7den 4.1.1 geçerken s3den pek farkı kalmamıştı hatırlatırımEğer note 4 te de aynı panel olacaksa 3 içinde gelir s4 daha önce çıktı note 3 daha iyi onada gelir demek bana göre mantıksız olurçünkü s ve note serisi farklı.
Bu arada samsung lollipopu dağıtmaya ne zaman başlayacak? Note 4 bile lollipopla çıkmadı bildiğim kadarıyla.

s5 için lolipop cıktı sanki?@Anil-D Ben İnanmıyorum Her Ay Listesi Çıkıyor G3 İçin Bu Hafta Çıkacak Samsung Hiç Ocak Ayını Beklermi Note 4 Ve S5 İçin![]()
daha çıkmadıs5 için lolipop cıktı sanki?