Haber Android 5.0 Lollipop'un Samsung Galaxy S4'teki Görünümü

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
gelecek tarih belli mi peki?

esmeran3

esmeran3

Üye
1ay 15 gün var :)

• Beğen
Tepkiler: cici60
serdar_gs

serdar_gs

Üye
(Resmiyet kazanmasada)Note 3e %100 gelcek note 4den cok bi farkı kalmayacak sadece widget menü tuşu ultra tassaruf gücü gelmeycek geri kalan butun uygulamar gelecek
Eğer gelecekse çok güzel. Googlenin şimdiden uygulamalarına material görselliğini getirmesi benim hoşuma gitti şahsen. Yeni bildirim paneli yeni material görünümler falan android L'yi merakla bekliyorum.

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Eğer gelecekse çok güzel. Googlenin şimdiden uygulamalarına material görselliğini getirmesi benim hoşuma gitti şahsen. Yeni bildirim paneli yeni material görünümler falan android L'yi merakla bekliyorum.
s4 note 3den daha düşük bi cihaz ve daha önce çıktı note 3e de kesin gelcek android L'nin üstüne Zooper Widget Note 4 attınca harika olacak

serdar_gs

serdar_gs

Üye
s4 note 3den daha düşük bi cihaz ve daha önce çıktı note 3e de kesin gelcek android L'nin üstüne Zooper Widget Note 4 attınca harika olacak
Eğer note 4 te de aynı panel olacaksa 3 içinde gelir s4 daha önce çıktı note 3 daha iyi onada gelir demek bana göre mantıksız olur :) çünkü s ve note serisi farklı.
Bu arada samsung lollipopu dağıtmaya ne zaman başlayacak? Note 4 bile lollipopla çıkmadı bildiğim kadarıyla.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Eğer note 4 te de aynı panel olacaksa 3 içinde gelir s4 daha önce çıktı note 3 daha iyi onada gelir demek bana göre mantıksız olur :) çünkü s ve note serisi farklı.
Bu arada samsung lollipopu dağıtmaya ne zaman başlayacak? Note 4 bile lollipopla çıkmadı bildiğim kadarıyla.

Çıktığında Kaynak Kodları Yoktuki Betaydı

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
note 1 2.3.7 den 4.1.1 geçtiğinde note 2 ile aynı olmuştu görsellik açısından s2 de 2.3.7den 4.1.1 geçerken s3den pek farkı kalmamıştı hatırlatırım :)

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Neyse hayırlısı bakalım gelsinde şu lolipop :D

Anil-D

Anil-D

Üye
lolipop aralik 16 da gelecek görürüz

NEXUS

NEXUS

Üye
artık 6 ay sonra alırsınız :)

Anil-D

Anil-D

Üye
aralik 16 ya eleman söyledi

ayrica s4 son guncellemesi bu

Yönetici tarafından düzenlendi:
LimePie

LimePie

Üye
hadi inşallah anıl 16 aralıkta gelirse çok güzel olucak

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye

• Beğen
Tepkiler: LimePie
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
@Anil-D Ben İnanmıyorum Her Ay Listesi Çıkıyor G3 İçin Bu Hafta Çıkacak Samsung Hiç Ocak Ayını Beklermi Note 4 Ve S5 İçin :P:

Anil-D

Anil-D

Üye
aralik 16 da alicaz az bekleyin

esmeran3

esmeran3

Üye
16 aralık 1 ay var daha alırmiyiz o güne ;)

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado

Üst Alt