LG Optimus G Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

muellif

Üye
Çok iyi telefon tasarımı, çözünürlüğü, bataryası, hızı.. her anlamıyla çok iyi

muellif

Üye

Haklısın, ancak bu mcj sitesinde bu kampanyalar hızlı olarak yapılmaktaydı. Ben bilseydim oradan alırdım. Neyse her işte bir hayır vardır diyorum :)

Ben takip ediyorum MCJ yi LG telefonlar da güzel kampanyalar yapıyor

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Ben takip ediyorum MCJ yi LG telefonlar da güzel kampanyalar yapıyor

Ben orasını bilmiyordum maalesef ki, artık bende takip etmeye başladım üye de oldum bana sürekli mesaj geliyor kampanyalar hakkında falan, güzel şeyler çıktımı buraya da açmaya başladım :) Önceden bilseydim G yi ordan alırdım :)

berkes35

Üye
1 hafta boyunca yaptığım yalakalıklar sonucu ve karnemin iyi gelmesi sebebiyle ben de ailemi sonunda bu telefonu almaya ikna ettim. Ayın 18'inde hesap kesimini bekliyoruz nasip olursa 19'unda veya 20'sinde Teknosa'dan alacağım ben de telefonu. Dün arkadaşımla beraber gidip inceledim telefon çok hoş gerek tasarımı gerek performansı ile benim çok hoşuma gitti. Görünüşe göre yaz tatilim güzel geçicek. :P:

Fakat aklıma takılan birşey var forumlardaki bazı arkadaşlardan kimisi cihaz ısınıyor kimisi de res atıyor veya kapanıyor diyor bunların doğruluğu nedir ?

xcolakx

Üye
öncelikle ısınmayan cihaz diye birşey yoktur tabii zorlamaya bağlı. Res atma kapanma doğru değildir büyük ihtimalle. ama telefonu alırken bataryasının cıkmadıgını ve sd kart takılmadıgını göz önünde bulundur benim acımdan tek eksigi budur fiyatıda düştü bence alınabilir

- - - Eklendi - - -

1 hafta boyunca yaptığım yalakalıklar sonucu ve karnemin iyi gelmesi sebebiyle ben de ailemi sonunda bu telefonu almaya ikna ettim. Ayın 18'inde hesap kesimini bekliyoruz nasip olursa 19'unda veya 20'sinde Teknosa'dan alacağım ben de telefonu. Dün arkadaşımla beraber gidip inceledim telefon çok hoş gerek tasarımı gerek performansı ile benim çok hoşuma gitti. Görünüşe göre yaz tatilim güzel geçicek. :P:

Fakat aklıma takılan birşey var forumlardaki bazı arkadaşlardan kimisi cihaz ısınıyor kimisi de res atıyor veya kapanıyor diyor bunların doğruluğu nedir ?
öncelikle ısınmayan cihaz diye birşey yoktur tabii zorlamaya bağlı. Res atma kapanma doğru değildir büyük ihtimalle. ama telefonu alırken bataryasının cıkmadıgını ve sd kart takılmadıgını göz önünde bulundur benim acımdan tek eksigi budur fiyatıda düştü bence alınabilir​

oguztz

Üye
Güncelleme konusunda nasıl g?Arkadaşlar aslında ben z alıcaktım ancak tft ekran berbattı vazgeçtim.Sonra htc one alayım dedim onunda ya kasası açık yada ölü pixeli var.O zmn s4 alıyım dedim elime aldım vazgeçtim =D şimdi sıra lg de ? fiyatı 1400 civarı eğer güncellemeler geliyor ise alıcam bide bu cihaza otg kablosunu deneyen warmı? son olarak 1 fotograf kaç mb yer kaplıyor

berkes35

Üye
Valla ben de sorularımın cevaplarını bekleyemedim gittim Bimeks'den aldım. :d: Şu ana kadar canımı sıkan tek birşey var o da şarjının 1 gün gitmesi onun dışında bir sıkıntım yok. :alkis

• Beğen
Tepkiler: technoshark

oguztz

Üye
Kardeş cevaplayabilirsen sana sorularım var?
1.Güncelleme aldın mı hiç?
2.Ses performansı sence nasıl?
3.Kamerasına berbat diyolar? sen nasıl buldun?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş cevaplayabilirsen sana sorularım var?
1.Güncelleme aldın mı hiç?
2.Ses performansı sence nasıl?
3.Kamerasına berbat diyolar? sen nasıl buldun?

Sorular bana değildi sanırım ama olsun bende cevaplayayım..

GÜncelleme telefonu alır almaz geldi.
Ser performansı ev sinema sistemi gibi ancak şöyle bir durum var ki yükseksesli ortamda ses kaydı pekte iyi sayılmaz.
Kamerası berbat falan derken 13 mp kullanınca sorun yok ama zooming yapınca doğal olarak kamera birazcık kötü hal alıyor da , normalde gayet iyi.

oguztz

Üye

Sorular bana değildi sanırım ama olsun bende cevaplayayım..

GÜncelleme telefonu alır almaz geldi.
Ser performansı ev sinema sistemi gibi ancak şöyle bir durum var ki yükseksesli ortamda ses kaydı pekte iyi sayılmaz.
Kamerası berbat falan derken 13 mp kullanınca sorun yok ama zooming yapınca doğal olarak kamera birazcık kötü hal alıyor da , normalde gayet iyi.

Hmm.Tmm çok teşekkürler.Bu arada lg güncelleme konusunda söz vermiş sizce sözünde durur mu?Bide internet performansı nasıl?Son olarak hafızası size yeterli geldi mi? kameradan çekilmiş 1 fotograf kaç mb?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Hmm.Tmm çok teşekkürler.Bu arada lg güncelleme konusunda söz vermiş sizce sözünde durur mu?Bide internet performansı nasıl?Son olarak hafızası size yeterli geldi mi? kameradan çekilmiş 1 fotograf kaç mb?

Sözünü tutuyor herhangi bir yanlış yapacağını sanmıyorum :) İnternet performansı gayet hızlı.. istersen bir video çekerim sana.. wifi ile sonrasında 3G ile :) hafızası yeterlimi sorusuna gelince ben dizikolik bir insan olduğum için bana yetmedi indirdiğim bir dizi 1,5 GB olabiliyor :) sonrasında müzikler oyunlar derken falan yani benim için bile fena sayılmaz gayet iyi durumda :)

Kaç mb camera ile çekilen resimler demiştin.. Buyur sana bir resim ayrıntısını atıyorum..

oguztz

Üye

Sözünü tutuyor herhangi bir yanlış yapacağını sanmıyorum :) İnternet performansı gayet hızlı.. istersen bir video çekerim sana.. wifi ile sonrasında 3G ile :) hafızası yeterlimi sorusuna gelince ben dizikolik bir insan olduğum için bana yetmedi indirdiğim bir dizi 1,5 GB olabiliyor :) sonrasında müzikler oyunlar derken falan yani benim için bile fena sayılmaz gayet iyi durumda :)

Kaç mb camera ile çekilen resimler demiştin.. Buyur sana bir resim ayrıntısını atıyorum..

Çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun.Peki otg kablosunu hiç denedin mi?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
OTG kablosunu denemedim, açıkçası almadımda maalesef ki :)

oguztz

Üye
technoshark kardeş sen telefonu tam olarak ne zaman aldın?Aldığın günden itibaren lg her ay güncellemeni verdi mi?(lg'nin sözü)

fk555897

fk555897

Üye
Çok güzel telefon.

oguztz

Üye
Kardeş bu telefona bumper kılıf almayı düşünüyorum sence mantıklı mı?