LG Optimus G Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
hayırlı olsun Optimus G güzel smartphonelerden biri :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

xcolakx

Üye
Pahalı değil bence bu siteye bakın LG Türkiye garantili 1499 TL, kargo ücreti yok, 8GB Hafıza kartı da hediye

Cok sacma Optimus G nin sd card slotu yokken 8GB kartı ne yapayım ben ?

muellif

Üye
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Cok sacma Optimus G nin sd card slotu yokken 8GB kartı ne yapayım ben ?

Doğru diyorsun aslına bakarsan slot yokken sd kartın olması :) ancak başka telefonun varsa işte yedek sd kartın olmuş olur :)

Invoke

Invoke

Üye
Bir çok eleştiri gelmiş keşke G değilde S4 yada işte Z alsaydın diye :) ama maalesef hanım G beğendi diğer ürünler için ise şimdi herkes alır ve herkesin telefonu aynı olur gibisinden bir düşünce olunca :) Optimus G ye yöneldik :)

Aslında sizin G'nin IPS ekranı ve zerogaptouch olayı var(G Pro da vardı G de var mı bilmiyorum.), samsungun amoledine de Z'nin tft lcdne çakar :D

- - - Eklendi - - -

Telefon iyi hos guzel cikali nerdeyse 1 yil olacak ve ulkemize yeni girdi sayilir fiyatida 1800 fazla 1500-1600 olsa yok satar benim dusuncem Piyasada pirim yapan firma samsung o istedigi fiyati koyar istedigi fiyatada satar ama lg o konumda degilken bu kadar yuksek tutmasi gercekten ilginc yanlis strateji.

Aynen mesela gerizekalı sony, hem Z geç geldi bizim ülkeye hem de 1850lirayla geldi. Halbuki 1600 olsa kapış kapış giderdi.
Şimdi ne diyoruz S4 Pro işlemcisi biraz geri de kaldı e One la GS4 le arasına 150lira var niye sony alıyım ? :P Yine almaya sebep var da bir sürü tartışma ama adam 1600e koysa deriz ki: Evet işlemci geri de kalmış ama biri 2bin lira diğeri 1,5......

• Beğen

umutbabaaa

Üye
merhaba arkadaşım ısınma sorunu varmı nasıl durumu ?

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Güle güle kullan harika bir telefon :)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayirli olsun dostum. :)
Kamera performansini pek begenmemistim teknosa da incelerken .
Ama tasarim olarak da super cihaz .

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

Aslında sizin G'nin IPS ekranı ve zerogaptouch olayı var(G Pro da vardı G de var mı bilmiyorum.), samsungun amoledine de Z'nin tft lcdne çakar :D

Kesınlıkle çakar çünkü dün metrobüste iki telefon yanyana geldi :D adam benim telefondan gözünü alamadı :D
Yada izlediğim filmden dolayı :P bir ihtimal :D

merhaba arkadaşım ısınma sorunu varmı nasıl durumu ?

Merhaba; o kadar oyun oynuyorum en baba oyunlardan bir tanesi d-day mesela ısınma gibi bir durumla karşılaşmadım şuana kadar, ancak her akıllı telefonda olduğu gibi çok az ancak hayatta hissedilmeyen cinsten. ;)

Güle güle kullan harika bir telefon :)

Çok teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum güle güle kullanıyorum :D :D

Hayirli olsun dostum. :)
Kamera performansini pek begenmemistim teknosa da incelerken .
Ama tasarim olarak da super cihaz .

Evet kamerası ne hikmetse bana da iyi gelmedi, ancak harika bir tasarıma sahip dediğin gibi ;) Teşekkür ederim bu arada iyi dileğin için ;)

alaStar

alaStar

Üye
Lg de ısınma sorunu kapanma sorunu reset atma sorunu donma sorunu gibi diğer markaların kronikleşmiş hatalarına pek rastlanmaz :oke: :ehe: Lg forever :ehe:

denizci35

denizci35

Üye
dostum optimus g almayla iyi etmişsin sonuçta lg sağlam telefon yapıyor optimus blackten biliyoruz nasılsa:) güncellemeler ne kadar geç gelsede sonuçta geldi güle güle kullanın kardeşim

• Beğen

umutbabaaa

Üye
peki oyunlarda kasma varmı ? kaç saat şarzı gidiyor ? hafıza kartı takıllıyormu ? 32gb hafızası mı var dahili olarak ? 16gb lık üretiliyormu ? birden fazla oyunu açıp birini oynadınmı yüksek oyunlarda bilgilendirirmisin ?

• Beğen

xcolakx

Üye
1- ne kasmasi sacmalama 2- ne kadar kullanirsan o kadar gider 3-internetten arastir 4-neden olmasin 5- sorular cok sacma
peki oyunlarda kasma varmı ? kaç saat şarzı gidiyor ? hafıza kartı takıllıyormu ? 32gb hafızası mı var dahili olarak ? 16gb lık üretiliyormu ? birden fazla oyunu açıp birini oynadınmı yüksek oyunlarda bilgilendirirmisin ?

• Beğen

umutbabaaa

Üye
1- ne kasmasi sacmalama 2- ne kadar kullanirsan o kadar gider 3-internetten arastir 4-neden olmasin 5- sorular cok sacma

sana saçma gelmiş olabilir k.bakma soruyu ona sormuştum cevap vermek zorunda değilsin kolay gele

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Neyse arkadaşlar, geç oldu ancak dönüş yaptım lakin senin sorularına ben özelden cevap vermiştim özel PM atmışsın bana. Kasma gibi bir durum söz konusu değil, Şarj konusunda da kesinlikle bir günü tamamiyle rahat rahat geçirebiliyorsunuz, hafıza kartı takılmıyor maalesef, dahili olarak 32 gb hafızası var zaten ancak 16 gblık yok diye biliyorum yanlış olmasın...

PalmerTech

PalmerTech

Üye
16gb modeli yok. 32gb ile geliyor. paralelde oldukça uygun fiyatı. 1250 ye kadar var. kamera performansı manyak değil, orta seviyede. malzeme kalitesi xperia z ile piyasanın başını çeker. ele tam oturmakta. ısınma reset sorunu yok. oyunlarda bile cihazı yakmanız ümkün değil. ekran kalitesi muhteşem. çok stabil bir telefon. android'in yağ gibi aktığı, donanım/yazılım uyumunun belki de en iyi olduğu telefon.

fiyatı paralelde çok uygun. alan ne pişman olur, ne de dönüp diğer tellere bakar. işlemci ve gpu, bu telefonda harikalar yaratıyor. lg inanılmaz bir düzenleme yapmış. ben de şaşırdım ama lg yapmış bu sefer :))

aksesuarı tr de yok gibi. var olanlar da çok kötü. yurtdışından alabileceğiniz çok iyi aksesuarları var.

- - - Eklendi - - -

bu arada ek olarak, xperia z aynı donanımla hd ekranı çalıştırmaya çalıştığı için, gerçek kullanımda aynı performansı veremiyor. ekran kalitesi de optimus g nin yanından geçmez. s4, xperia z ve optimus g arasında çok kalmıştım. s4 ü ise ısınma sorunundan solayı tercih etmedim. bir de benzer paraya 32gb alan varken (ki uygulamalarınızı sadece bu alana yüklemeniz mümkün) 16gb almak biraz da saçma geldi açıkçası.

alan pişman olmaz. aklınıza takılanları da cevaplarım :)

• Beğen

umutbabaaa

Üye
16gb modeli yok. 32gb ile geliyor. paralelde oldukça uygun fiyatı. 1250 ye kadar var. kamera performansı manyak değil, orta seviyede. malzeme kalitesi xperia z ile piyasanın başını çeker. ele tam oturmakta. ısınma reset sorunu yok. oyunlarda bile cihazı yakmanız ümkün değil. ekran kalitesi muhteşem. çok stabil bir telefon. android'in yağ gibi aktığı, donanım/yazılım uyumunun belki de en iyi olduğu telefon.

fiyatı paralelde çok uygun. alan ne pişman olur, ne de dönüp diğer tellere bakar. işlemci ve gpu, bu telefonda harikalar yaratıyor. lg inanılmaz bir düzenleme yapmış. ben de şaşırdım ama lg yapmış bu sefer :))

aksesuarı tr de yok gibi. var olanlar da çok kötü. yurtdışından alabileceğiniz çok iyi aksesuarları var.

- - - Eklendi - - -

bu arada ek olarak, xperia z aynı donanımla hd ekranı çalıştırmaya çalıştığı için, gerçek kullanımda aynı performansı veremiyor. ekran kalitesi de optimus g nin yanından geçmez. s4, xperia z ve optimus g arasında çok kalmıştım. s4 ü ise ısınma sorunundan solayı tercih etmedim. bir de benzer paraya 32gb alan varken (ki uygulamalarınızı sadece bu alana yüklemeniz mümkün) 16gb almak biraz da saçma geldi açıkçası.

alan pişman olmaz. aklınıza takılanları da cevaplarım :)

Anladım bende lg firmasından korkuyorum
birde film performansı nasıl renkler nasıl ??
telefonu rica edsem bir zorlarmısınız (fazla olmamak kaydıyla) 3 4 oyunu açıp birini oynamak gibi birşey denermisiniz
multitasking gibi ısınma olucakmı??
İphone 5 le felan kıyaslamak size nasip oldumu veya başka telefonlarla nasıldı neyi solladı neyde geri kaldı ??

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Anladım bende lg firmasından korkuyorum
birde film performansı nasıl renkler nasıl ??
telefonu rica edsem bir zorlarmısınız (fazla olmamak kaydıyla) 3 4 oyunu açıp birini oynamak gibi birşey denermisiniz
multitasking gibi ısınma olucakmı??
İphone 5 le felan kıyaslamak size nasip oldumu veya başka telefonlarla nasıldı neyi solladı neyde geri kaldı ??

real racing 3, iron man 3 ve blitz brigade (hepsi 3d ve 1gb üstü oyunlardır) açıkkken oyun geçişleri de dahil (oyundan oyuna geçiş) sıkıntı vermedi. iron man 3 ü ilk açışta sanki kasacak gibi davranıyor, 3 boyutlu iron man kasarak gidiyor, 3-4sn de tamamen düzeliyor ve istediğiniz yöne de döndürseniz sorun olmuyor. oyunlar çok akıcı zaten. çünkü bu ekran çözünürlüğünde adreno 320 ve s4 pro çok iyi. cihaz elbette ısınıyor ama yanmıyor. özellikle ısınma olayını çok iyi bildiğini düşünen biri olarak bu eğer ısınma ise diğer telefonlarım yanıyordu eminim :) eliniz rahatsız olmuyor kısacası.

real racing 3 açıkken aynı anda transparan video açtım, kasma yok :) ya da mesaj yazarken arka planda video izlemeye devam edin sıkıntı olmuyor.

sıkı bir apple fanatiği olarak iphone 5 benim için hayal kırıklığı. ekran kaliteleri başa baş. ama iphone 5'te 3g yi açın bakalım ne olacak :) optimus g modelinde 3g hiç kapatmadan gece den geceye şarj ediyorum, 15% 20% kalmış oluyor. Gün boyu mesaj, twitter, internet, yoğun kullanıcıyım kısacası. Sadece oyun oynarsam 15-20dk. Çok oyun oynayan biri değilim.

iPhone'dan arandığım tek şey market. App Store ayrı bir dünya. Kimse kusura bakmasın ama Play tam bir fiyasko. iPhone 5 e göre daha geniş ekranı ve maalesef malzemesiyle fark atmakta. iPhone 5'te soyulmalar oluyor. Bu cihazda soyulacak bir yer bulmanız çok zor. Ancak iPhone 5 kameranın içte oluşu ve performansıyla da çok daha önde. Lg kamerayı becerememiş. Kötü mü? Değil elbette. Ama bu kadar reklamdan sonra sağlam bir şeyler bekliyor insan.

Film hiç izlemedim cihazda, ama zaten teknosada bakın isterseniz, bu ekrana baktıktan sonra diğer ekranlar değişik gelecek :)

- - - Eklendi - - -

s4 ile şu aşamada kıyaslamanın çok anlamı yok. Nesil olarak s4 daha yukarıda. Ancak bazı yazılım problemleriyle geldi. Onları giderene kadar yazılım tarafında optimus g daha stabil ve iyi. Mesela şuanda birçok kişide kamerayı açınca resetleme problemi olmuş donanımhaberden okuduğum kadarıyla.

- - - Eklendi - - -

ha son olarak, s4 ten çok daha sağlam bir kasası var.

• Beğen

xcolakx

Üye
LG Optimus G suan itibarı ile teknosada 1499 TL. Bence LG cok gec kaldı cooook

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus G suan itibarı ile teknosada 1499 TL. Bence LG cok gec kaldı cooook

Haklısın, ancak bu mcj sitesinde bu kampanyalar hızlı olarak yapılmaktaydı. Ben bilseydim oradan alırdım. Neyse her işte bir hayır vardır diyorum :)