Cok sacma Optimus G nin sd card slotu yokken 8GB kartı ne yapayım ben ?Pahalı değil bence bu siteye bakın LG Türkiye garantili 1499 TL, kargo ücreti yok, 8GB Hafıza kartı da hediye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cok sacma Optimus G nin sd card slotu yokken 8GB kartı ne yapayım ben ?

Cok sacma Optimus G nin sd card slotu yokken 8GB kartı ne yapayım ben ?
ancak başka telefonun varsa işte yedek sd kartın olmuş olur 
Bir çok eleştiri gelmiş keşke G değilde S4 yada işte Z alsaydın diyeama maalesef hanım G beğendi diğer ürünler için ise şimdi herkes alır ve herkesin telefonu aynı olur gibisinden bir düşünce olunca
Optimus G ye yöneldik
![]()

Telefon iyi hos guzel cikali nerdeyse 1 yil olacak ve ulkemize yeni girdi sayilir fiyatida 1800 fazla 1500-1600 olsa yok satar benim dusuncem Piyasada pirim yapan firma samsung o istedigi fiyati koyar istedigi fiyatada satar ama lg o konumda degilken bu kadar yuksek tutmasi gercekten ilginc yanlis strateji.
Aslında sizin G'nin IPS ekranı ve zerogaptouch olayı var(G Pro da vardı G de var mı bilmiyorum.), samsungun amoledine de Z'nin tft lcdne çakar![]()
adam benim telefondan gözünü alamadı 

merhaba arkadaşım ısınma sorunu varmı nasıl durumu ?
Güle güle kullan harika bir telefon![]()
Hayirli olsun dostum.
Kamera performansini pek begenmemistim teknosa da incelerken .
Ama tasarim olarak da super cihaz .
peki oyunlarda kasma varmı ? kaç saat şarzı gidiyor ? hafıza kartı takıllıyormu ? 32gb hafızası mı var dahili olarak ? 16gb lık üretiliyormu ? birden fazla oyunu açıp birini oynadınmı yüksek oyunlarda bilgilendirirmisin ?
1- ne kasmasi sacmalama 2- ne kadar kullanirsan o kadar gider 3-internetten arastir 4-neden olmasin 5- sorular cok sacma
)
16gb modeli yok. 32gb ile geliyor. paralelde oldukça uygun fiyatı. 1250 ye kadar var. kamera performansı manyak değil, orta seviyede. malzeme kalitesi xperia z ile piyasanın başını çeker. ele tam oturmakta. ısınma reset sorunu yok. oyunlarda bile cihazı yakmanız ümkün değil. ekran kalitesi muhteşem. çok stabil bir telefon. android'in yağ gibi aktığı, donanım/yazılım uyumunun belki de en iyi olduğu telefon.
fiyatı paralelde çok uygun. alan ne pişman olur, ne de dönüp diğer tellere bakar. işlemci ve gpu, bu telefonda harikalar yaratıyor. lg inanılmaz bir düzenleme yapmış. ben de şaşırdım ama lg yapmış bu sefer)
aksesuarı tr de yok gibi. var olanlar da çok kötü. yurtdışından alabileceğiniz çok iyi aksesuarları var.
- - - Eklendi - - -
bu arada ek olarak, xperia z aynı donanımla hd ekranı çalıştırmaya çalıştığı için, gerçek kullanımda aynı performansı veremiyor. ekran kalitesi de optimus g nin yanından geçmez. s4, xperia z ve optimus g arasında çok kalmıştım. s4 ü ise ısınma sorunundan solayı tercih etmedim. bir de benzer paraya 32gb alan varken (ki uygulamalarınızı sadece bu alana yüklemeniz mümkün) 16gb almak biraz da saçma geldi açıkçası.
alan pişman olmaz. aklınıza takılanları da cevaplarım![]()
Anladım bende lg firmasından korkuyorum
birde film performansı nasıl renkler nasıl ??
telefonu rica edsem bir zorlarmısınız (fazla olmamak kaydıyla) 3 4 oyunu açıp birini oynamak gibi birşey denermisiniz
multitasking gibi ısınma olucakmı??
İphone 5 le felan kıyaslamak size nasip oldumu veya başka telefonlarla nasıldı neyi solladı neyde geri kaldı ??
eliniz rahatsız olmuyor kısacası.
ya da mesaj yazarken arka planda video izlemeye devam edin sıkıntı olmuyor.
optimus g modelinde 3g hiç kapatmadan gece den geceye şarj ediyorum, 15% 20% kalmış oluyor. Gün boyu mesaj, twitter, internet, yoğun kullanıcıyım kısacası. Sadece oyun oynarsam 15-20dk. Çok oyun oynayan biri değilim.
LG Optimus G suan itibarı ile teknosada 1499 TL. Bence LG cok gec kaldı cooook