Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1190 TL'ye buldum. Sizce alayım mı ? 1190 TL'ye değer mi ? Yoksa Galaxy S3 mü alıyım ?
DalvikCache
Üye
ne s3 ü tabiki lg yi al
oguztz
Üye
beyler bu guncelleme tarihi belli oldu mu?
ozel1978
Üye
Güle güle kullan, LG'yi kimse bilmez bu ülkede. Tutturmuşlar bi samsung.. trilyoner olsam gidip de 1 kuruş bile vermem samsunga.. G pro aldım ve çok da memnunum. Ben test sonucu filan bilmem, işin özü verdiğim para karşılığında beni FAZLASIYLA MEMNUN EDEN bir cihaz..
xcolakx
Üye
cihaA bugun baktim bimekste abi inanilma super samsung cok standar lg 2 seneye kalmaz 1 numara olur tus kilidi efekti menu gecisleri telefonun hizi ekrani tasarimi mukemmel ve kimsede yok 2.El satan varsa talibim
cihaA bugun baktim bimekste abi inanilma super samsung cok standar lg 2 seneye kalmaz 1 numara olur tus kilidi efekti menu gecisleri telefonun hizi ekrani tasarimi mukemmel ve kimsede yok 2.El satan varsa talibim
kardeşim bende lg g pro var 23 günlük cihaz cihaz sıfırdan farksız üzerindeki koruma jilatini arka kapakdaki jilatini herşeyi aldıgım gibi duruyor slikon kilif kullaniyorum ekran jilatini taktim oda var teknosadan 1599 tl aldim.almak istersen mersin bolgesindeyim gorusebiliriz.fiyati 1350 tl.pazarlik yoktur.cihaz dedigim gibi aldigim gibi koruyucu jilatinlerini bile cikarmadim.sifirdan farksizdir
melisguler
Üye
gerçekten süper bir telefon en kısa zaman alıcam. lg optimus g
ozel1978
Üye
Sony Expria Z mi kastettiğin.. Hani şu su geçirmeyen kırılmayan ama TFT ekran kullanan Z???