olmuyordu kardeşim ya.ya ben bluetoottan hala kardeşim gönderemiyorum dosya ya.hani yanlışmı kurulum yapıyorum bana kurulumunu nasıl yaptıgını istersen sırasıyla yaz bende öyle yapayım..Ram ve islemci hizi uzerinde calisiyorum.cm10.1 yukledinizmi ses sorunlari oluyormuydu?
olmuyordu kardeşim ya.ya ben bluetoottan hala kardeşim gönderemiyorum dosya ya.hani yanlışmı kurulum yapıyorum bana kurulumunu nasıl yaptıgını istersen sırasıyla yaz bende öyle yapayım..
Telefon acildiysa sorun yok demektir.ben dahil cogu kiside bahsettigin sorun yok
Kardeşim demekki yanlış bir işlem yapmıyorum. bak emre kardeşdede aynı sorun varmış. bluetoot tarıyor buluyor eşleşiyorda ama dosyayı göndermiyor yarıda bir yerde donup kalıyor kardeşim ya... yardımcı ol bizede kardeşim be....Telefon acildiysa sorun yok demektir.ben dahil cogu kiside bahsettigin sorun yok
Kardeşim demekki yanlış bir işlem yapmıyorum. bak emre kardeşdede aynı sorun varmış. bluetoot tarıyor buluyor eşleşiyorda ama dosyayı göndermiyor yarıda bir yerde donup kalıyor kardeşim ya... yardımcı ol bizede kardeşim be....
düşünmen yeter kardeşim sagolasın. yapacak bişey yok ozaman bluotooth çalışmıyorsa yapcak birşey yok ya öyle idare edicem...ses sorununu kardeş halledersiniz bidahaki güncellemede sesi degilmi.bende arada sırada sist arayüz durdu vb uygulamardada oluyor. ya bide kilit ekranı kardeş takılıyor bazen siyah olup kalıyor 1-2 dk bekliyorum öyle geliyor...Kardesim ben sorun yasamiyorumki.100 mb dosya gonderdim banamisin demedi.Yasamadigim sorunu disaridan nasil cozebilirim soyle yapayim

düşünmen yeter kardeşim sagolasın. yapacak bişey yok ozaman bluotooth çalışmıyorsa yapcak birşey yok ya öyle idare edicem...ses sorununu kardeş halledersiniz bidahaki güncellemede sesi degilmi.bende arada sırada sist arayüz durdu vb uygulamardada oluyor. ya bide kilit ekranı kardeş takılıyor bazen siyah olup kalıyor 1-2 dk bekliyorum öyle geliyor...![]()
Arada bir kasiyor ama bahsettiginiz kadar degilALLAH ALLAH BENİM TELEFONDAMI SORUNMU OLUŞTU YAV ŞİMDİ BİR TERETTÜDE GİRİCEM..O sorunda bende yokArada bir kasiyor ama bahsettiginiz kadar degil
D YA KALIYOR ÖYLE VALLA HATTA BAK 2-3 KERE KİLİT EKRANINA BASIYORUM KARDEŞİM EKRAN ÖYLE KALIYOR.YA BİRDE BEN İŞLEMCİ RAM OLAYINA NERDEN GİRDEM PERFORMANSI AYARLARDAN GÖREMEDİM KARDEŞİM YA 
ALLAH ALLAH BENİM TELEFONDAMI SORUNMU OLUŞTU YAV ŞİMDİ BİR TERETTÜDE GİRİCEM..D YA KALIYOR ÖYLE VALLA HATTA BAK 2-3 KERE KİLİT EKRANINA BASIYORUM KARDEŞİM EKRAN ÖYLE KALIYOR.YA BİRDE BEN İŞLEMCİ RAM OLAYINA NERDEN GİRDEM PERFORMANSI AYARLARDAN GÖREMEDİM KARDEŞİM YA
![]()