[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

hasanky42

Üye
Cagrida ses sorunu olanlar once ses kisma sonra acma tusuna basin tam performans alirsiniz..

bayfeat

bayfeat

Üye
Ram ve islemci hizi uzerinde calisiyorum.cm10.1 yukledinizmi ses sorunlari oluyormuydu?
olmuyordu kardeşim ya.ya ben bluetoottan hala kardeşim gönderemiyorum dosya ya.hani yanlışmı kurulum yapıyorum bana kurulumunu nasıl yaptıgını istersen sırasıyla yaz bende öyle yapayım..

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
olmuyordu kardeşim ya.ya ben bluetoottan hala kardeşim gönderemiyorum dosya ya.hani yanlışmı kurulum yapıyorum bana kurulumunu nasıl yaptıgını istersen sırasıyla yaz bende öyle yapayım..

Telefon acildiysa sorun yok demektir.ben dahil cogu kiside bahsettigin sorun yok

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Bende şu an hiç sorun yok
Bluetooth um taş gibi
kernelide Kendim güncelledim

bayfeat

bayfeat

Üye
Telefon acildiysa sorun yok demektir.ben dahil cogu kiside bahsettigin sorun yok
Kardeşim demekki yanlış bir işlem yapmıyorum. bak emre kardeşdede aynı sorun varmış. bluetoot tarıyor buluyor eşleşiyorda ama dosyayı göndermiyor yarıda bir yerde donup kalıyor kardeşim ya... yardımcı ol bizede kardeşim be....

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim demekki yanlış bir işlem yapmıyorum. bak emre kardeşdede aynı sorun varmış. bluetoot tarıyor buluyor eşleşiyorda ama dosyayı göndermiyor yarıda bir yerde donup kalıyor kardeşim ya... yardımcı ol bizede kardeşim be....

Kardesim ben sorun yasamiyorumki.100 mb dosya gonderdim banamisin demedi.Yasamadigim sorunu disaridan nasil cozebilirim soyle yapayim

kuzey79

kuzey79

Üye
Cm 10.1 yukledim ses sorunu yoktu bu romda var tam stabil oldu super diyordum ses sorunu cikti ses konisirken gelip gidiyor bikac kere gorusme yapinca ses azaliyor yukseltemiyorsun

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
Kardesim ben sorun yasamiyorumki.100 mb dosya gonderdim banamisin demedi.Yasamadigim sorunu disaridan nasil cozebilirim soyle yapayim
düşünmen yeter kardeşim sagolasın. yapacak bişey yok ozaman bluotooth çalışmıyorsa yapcak birşey yok ya öyle idare edicem...ses sorununu kardeş halledersiniz bidahaki güncellemede sesi degilmi.bende arada sırada sist arayüz durdu vb uygulamardada oluyor. ya bide kilit ekranı kardeş takılıyor bazen siyah olup kalıyor 1-2 dk bekliyorum öyle geliyor... :tşk:

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
düşünmen yeter kardeşim sagolasın. yapacak bişey yok ozaman bluotooth çalışmıyorsa yapcak birşey yok ya öyle idare edicem...ses sorununu kardeş halledersiniz bidahaki güncellemede sesi degilmi.bende arada sırada sist arayüz durdu vb uygulamardada oluyor. ya bide kilit ekranı kardeş takılıyor bazen siyah olup kalıyor 1-2 dk bekliyorum öyle geliyor... :tşk:

O sorunda bende yok:)Arada bir kasiyor ama bahsettiginiz kadar degil

bayfeat

bayfeat

Üye
O sorunda bende yok:)Arada bir kasiyor ama bahsettiginiz kadar degil
ALLAH ALLAH BENİM TELEFONDAMI SORUNMU OLUŞTU YAV ŞİMDİ BİR TERETTÜDE GİRİCEM.. :) D YA KALIYOR ÖYLE VALLA HATTA BAK 2-3 KERE KİLİT EKRANINA BASIYORUM KARDEŞİM EKRAN ÖYLE KALIYOR.YA BİRDE BEN İŞLEMCİ RAM OLAYINA NERDEN GİRDEM PERFORMANSI AYARLARDAN GÖREMEDİM KARDEŞİM YA :agla2:

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH ALLAH BENİM TELEFONDAMI SORUNMU OLUŞTU YAV ŞİMDİ BİR TERETTÜDE GİRİCEM.. :) D YA KALIYOR ÖYLE VALLA HATTA BAK 2-3 KERE KİLİT EKRANINA BASIYORUM KARDEŞİM EKRAN ÖYLE KALIYOR.YA BİRDE BEN İŞLEMCİ RAM OLAYINA NERDEN GİRDEM PERFORMANSI AYARLARDAN GÖREMEDİM KARDEŞİM YA :agla2:

Ayarlar/telefon hakkinda/derleme numarasina 7 kere bas

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
İnterneti birakiyorum arkadaslar romu guncellemeyecegim

kuzey79

kuzey79

Üye
kardes ne guzel gelistırıyodun nıye simdı bırakıyorsun
su ses sebeke sorununu da bi halletsen

- - - Eklendi - - -

ayrıca yeni karnel yapacakmıssın
oyle demıssın frumda

secan325

Üye
eren eyvallah kardeşim , ben herşey için kendi adıma teşekkür ederim. Adam gibi bi rom kullandık sayende.

zaman5632

zaman5632

Üye
Unbelievable 1.1.0 yükledim ama ne yazık ki açılmıyor hem eski karnel hemde yeni karnel sıkıntılı açılmıyor tlf eren bu sorunu halletsen çok iyi olur..

bayfeat

bayfeat

Üye
Eren kardeş gerçekten romuna ve sana çook tesekkür ederim sayende çok güzel rom kullandık.kapanışı güzel yapsan son güncelleme ile olurmu ? Egerki güncellersen kardeşim içine fm radyoyu atarmısın ben kuruyorum ayarda yapıyorum ama telefon engelliyor. Tekrar hersey icin teşekkürler..

wondermu

Üye
arkadaşlar jelly bean güncellemesi istiyoruz diye herkes e mail atsin sikayette bulunsun orijinal gb sürümünün stabil olmadigini unoffical jelly beanin telefonda kaldirdigini yasal haklarimizi istediğimizi söyleyin

alattinctn

alattinctn

Üye
herşey için teşekkürler eren..hala senin romun vazgeçilmez benim için 1.0.4

smh60

smh60

Üye
:tşk: güzele benziyor

Üst Alt