[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

A{Y}D{I}N

Üye
yeni karneli nereden indirebilirim

adarkayalikk

Üye
Bide galeride foto duzenlernek srun ckiyor kapanyor ...

A{Y}D{I}N

Üye
2 defa yükledim ama karnel değişmiyor halen bende 3.4.44 yeni karneli nereden yükleyebilirim

kuzey79

kuzey79

Üye
rom un sebekede sorun var ses gelip gidiyo herheste boylemı sadece bendemı acaba

A{Y}D{I}N

Üye
rom un sebekede sorun var ses gelip gidiyo herheste boylemı sadece bendemı acaba

Bende de aynı ses gidip geliyor ahizeden çok az ses çıkıyor

- - - Eklendi - - -

diğer cm 10.1 yükledim onda da ahizede ses çok kısık ses kısma tuşuna bastığımda ses yükseliyor eski sürümde yoktu böyle bir sorun teşekkürler

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Bu roma ozel kernel calismalarina basladim

scandall20

Üye
hocam antutu puanı nasıl 6200 gelyo senin bi açıklarmısın ???? ayrıca romun dosyasını incelediğimizde farklı kernel klavye wonder swap falan die klasörler var.bunlar nie böle ???

nimeemin

Üye
bende cm9 yüklü idi sonra bu romu yüklemeye karar verdim bütün işlemleri eksiksiz yaptım telefon açılıyor S yazısı geçtikten sonra optimize ediliyor uyguulma yükleniyor filan diyor orada takilioo acil yardım

-Emre

-Emre

Üye
bende cm9 yüklü idi sonra bu romu yüklemeye karar verdim bütün işlemleri eksiksiz yaptım telefon açılıyor S yazısı geçtikten sonra optimize ediliyor uyguulma yükleniyor filan diyor orada takilioo acil yardım

Orada uygulamalar optimize olana kadar beklyeceksin
Cevap verir o

bayfeat

bayfeat

Üye
öncelikle s.a eren kardeşim ya benim bluetooth gene çalışmıyor dosya transfer ederken artık belli olmuyor ama yüzde 13 yüzde 80 yüzde 60 gibi hep kalıyor göndermiyor neden böyle hata hala gitmemiş kardeşim ya birde şu fm radyoyu göm içine ya kuruluyor ama hata veriyor çalışmıyor.önemli olan bluetoot onu bir çözsen çok güzel olcak kolay gelsin....

kuzey79

kuzey79

Üye
Rom un sebekesinde sorun var ses bazen azaliyo duzeltemiyosun bazen keksik kesik oluyo eren kardesw

ismailozcn

ismailozcn

Üye
öncelikle s.a eren kardeşim ya benim bluetooth gene çalışmıyor dosya transfer ederken artık belli olmuyor ama yüzde 13 yüzde 80 yüzde 60 gibi hep kalıyor göndermiyor neden böyle hata hala gitmemiş kardeşim ya birde şu fm radyoyu göm içine ya kuruluyor ama hata veriyor çalışmıyor.önemli olan bluetoot onu bir çözsen çok güzel olcak kolay gelsin....

Bugün 1.1.0 sürümünü yükledim bluetooth gayet güzel çalışıyor.

mem034

Üye
Şarj ve oyun performansı hakkın da bilgi verirmisiniz ?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Bu sırada telefonu kapatıp şarja takıyorum telefon açılıyor.

scandall20

Üye
yalnız rom hiç stabil deil cok ama cok sıkıntılı !!!!1!1! swapla hafızaların yerini değiştirdikten sonra tele res atınca hafıza kartını dahili hafıza olarak görmüyo yani sd kart çıkarıldı dio ve hafıza kartını söküp taktıktan sonra düzelyo yalnız rom görsellik açısından süper

hasanky42

Üye
Arkadaslar romun bluetooth unda hic bi sorun yok arkadasima rahatlikla 150 mb dosya yolladim ve ayni dosyayi geri aldim...ses kisik geliyor diyen arkadaslar cagri yaparken once ses kismaya sonra yukseltmeye basin sorununuz hallolur eren kardesim ellerine saglik sarjda costum romlara gore normal gidiyor

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
yalnız rom hiç stabil deil cok ama cok sıkıntılı !!!!1!1! swapla hafızaların yerini değiştirdikten sonra tele res atınca hafıza kartını dahili hafıza olarak görmüyo yani sd kart çıkarıldı dio ve hafıza kartını söküp taktıktan sonra düzelyo yalnız rom görsellik açısından süper

Bende oyle bir sıkıntı yok.Arco roma dahil etti sıkıntı olsaydi roma dahil etmezdi.

bayfeat

bayfeat

Üye
Bugün 1.1.0 sürümünü yükledim bluetooth gayet güzel çalışıyor.
kardeşim telefonlarımız aynı bilmiyorum neden öyle ses herhan gibi resim felan gönderiyor gibi gösteriyor sonra tak duruyyor göndermiyor.ve bende şuanda yayınlanan son sürümü zaten kurdum.ve ilk baş wipe cache yapıp kurdum. baktım çalışmadı busefer herşeyi sildim wipe cache wipe data sytem format yaptım gene aynı kardeş ya...

- - - Eklendi - - -

bu arada eren kardeş romun bana göre stabil olma yolunda gerçekten çok iyi hem göresellik hem şarj,ufak sıkıntılarım var benim yanlız ya bluetooth hala sıkınlı benim. birde kardeş telefonla ben 15 dk konuşunca sesde bir dengesizlik oluyor nasıl desem karşı tarafın sesi azalıyor ve anlaşılmıyor. kapatıyorum tekrar açıyorum bu sefer gene 10 15 dk sonra aynı şeyi yapıyor seside açıyorum yani sonuna kadar açık gözüküyor.

- - - Eklendi - - -

Birde kardeşim buna görüntülü konuşma felanda eklermisin çok güzel olur.ram olayını geliştirebilirmisin işlemci hızını artırabilirmisin çok güzel olur ya yanlış hatırlamıyosam bir konuda 1.8 ghz lik hızdan bahsediliyordu w için kardeşim....

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefonlarımız aynı bilmiyorum neden öyle ses herhan gibi resim felan gönderiyor gibi gösteriyor sonra tak duruyyor göndermiyor.ve bende şuanda yayınlanan son sürümü zaten kurdum.ve ilk baş wipe cache yapıp kurdum. baktım çalışmadı busefer herşeyi sildim wipe cache wipe data sytem format yaptım gene aynı kardeş ya...

- - - Eklendi - - -

bu arada eren kardeş romun bana göre stabil olma yolunda gerçekten çok iyi hem göresellik hem şarj,ufak sıkıntılarım var benim yanlız ya bluetooth hala sıkınlı benim. birde kardeş telefonla ben 15 dk konuşunca sesde bir dengesizlik oluyor nasıl desem karşı tarafın sesi azalıyor ve anlaşılmıyor. kapatıyorum tekrar açıyorum bu sefer gene 10 15 dk sonra aynı şeyi yapıyor seside açıyorum yani sonuna kadar açık gözüküyor.

- - - Eklendi - - -

Birde kardeşim buna görüntülü konuşma felanda eklermisin çok güzel olur.ram olayını geliştirebilirmisin işlemci hızını artırabilirmisin çok güzel olur ya yanlış hatırlamıyosam bir konuda 1.8 ghz lik hızdan bahsediliyordu w için kardeşim....

Ram ve islemci hizi uzerinde calisiyorum.cm10.1 yukledinizmi ses sorunlari oluyormuydu?

Üst Alt