Marketten screen adjuster programını yükle.Blue değerini +5/+7 yap.farkı göreceksin.
Beyaz arkaplan rengi +7 alınca düzeldisen hep bu tonda mı kullanıyorsun ?Marketten screen adjuster programını yükle.Blue değerini +5/+7 yap.farkı göreceksin.
Benim heryer sarilasti ve aveadan aldim.
Hayır ben o programı kullanmıyorum.Çünkü sarılık sorunu yok bende.Sadece çözümünü söyledim.
sen hep bu tonda mı kullanıyorsun ?
Sen cansin canBeyaz arkaplan rengi +7 alınca düzeldi

Vietnam malı olup olmadığını nasıl anlıyoruz ve hangisi daha iyidir, konuyla alakasız oldu ama benim tel de beyazlar normal beyaz konuyu görünce baktım hemen.
Sanırım senin cihazla benimki aynı parti. Bana kalırsa bu sorun avea da mevcut. Nasıl sakladılar ne yaptılar bilmiyorum ama benim ilk aldigim gün sorun vardı. Babam sağolsun(!)
- - - Eklendi - - -
Xda da da bayağı etkilenen varmış vay canına
Aynısı bende de var. Gece karanlıkta tam siyah bir resimde baktığım zaman görülüyor rahatça.Bide benim ekranin sol ust taraflarında cok küçük ve görülmesi neredeyse imkansız olan bi daire seklinde iz var jelatini çıkarınca farkettim.
Bu arada benimkinde made in korea yaziyor. Garantiye yollasak hallederler mi acaba ? Cok kafama takildi cünkü gerekirse 2 hafta falan yaparim yani telefonsuz
Bende şöyle bir sorun var. Beyaz bir pencerede örneğin google sayfasında ekranın alt kısmına baktığımda ana Widget ekranının aşağısında olan uygulamalar mesajlar Vs ikonların gölgeleri görünüyor. Saçma......
Yeh be gölge mi
Ya benim sorumu kimse cevaplamadi 2 senedir akilli telefon kullanıyorum daha hic garantilik bi durum olmadi simdiki haric yollasam kac güne gelir tahminen ve garantide hallolur mu ?
Yeh be gölge mi
Ya benim sorumu kimse cevaplamadi 2 senedir akilli telefon kullanıyorum daha hic garantilik bi durum olmadi simdiki haric yollasam kac güne gelir tahminen ve garantide hallolur mu ?
Selam kardeş. Bu sorun benim sS3 te meydana geldi ve şu an garantide 2-3 gün oldu yollayalı. Galiba samsungların genel sorunu.Bende şöyle bir sorun var. Beyaz bir pencerede örneğin google sayfasında ekranın alt kısmına baktığımda ana Widget ekranının aşağısında olan uygulamalar mesajlar Vs ikonların gölgeleri görünüyor. Saçma......
amoled ekranların ortak sorunu demek daha doğru olurSelam kardeş. Bu sorun benim sS3 te meydana geldi ve şu an garantide 2-3 gün oldu yollayalı. Galiba samsungların genel sorunu.
amoled ekranların ortak sorunu demek daha doğru olur

Doğru olmaz çünkü bu sorun herkesde yok.Benim telde TAMAMEN hiçbir sorun yok.Baya şanslıyım![]()
![]()