Artles
Üye
Note 2 ekranı ile ilgili araştırmalarım
Arkadaşlar araştırmalarıma göre çoğu note 2'de bir zamandan sonra ekran beyaz renklerde sarılaşıyor, keskinlik azalıyor. İnanmayan varsa araştırabilir.
Peki bunun sebebi ne olabilir ? RGB Ekran dizilimi diyen var, note 2'nin değiştirilemez tek sorunu diyen var.
Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum. Note 2 kullanan herkesden ricam internetteki karşılaştırma videolarında telefonunu yanına koyup test etsinler ekranlarını siyah veya google.com gibi beyaz renkli sitelerde bariz belli oluyor.
İmkanı olan varsada birebir yan yana koyup test etsin. S3 ekranı ilede karşılaştırılabilir.
Bu konuda fikri olanlardan da görüşlerini bekliyorum.
Teşekkürler..
Peki bunun sebebi ne olabilir ? RGB Ekran dizilimi diyen var, note 2'nin değiştirilemez tek sorunu diyen var.
Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum. Note 2 kullanan herkesden ricam internetteki karşılaştırma videolarında telefonunu yanına koyup test etsinler ekranlarını siyah veya google.com gibi beyaz renkli sitelerde bariz belli oluyor.
İmkanı olan varsada birebir yan yana koyup test etsin. S3 ekranı ilede karşılaştırılabilir.
Bu konuda fikri olanlardan da görüşlerini bekliyorum.
Teşekkürler..

telefonun yapımından kaynaklanabilirmi bilmiyorum ama benim kullandığım vietnam malı. Sannetmiyom ulke cıkısından kaynaklanacağını ama herkesin ekranı aynı degil.bazıları senin gibi sararıyor diyor ama bazılarıda ihtimal dahi vermiyor.