Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Yok yav rikiye lothar espiri olsun diye dedim :D

- - - Eklendi - - -

Şunu da ekleyim: "ilk başladığımda dota2ye. itemlerinden bazılarının adı değişmiş ara ara bulamadım lotharı meğer adı shadow blade olmuş :D "
Bir de aklıma gelmişken: Market olayı da değişmiş dota 2 de item almak çok kolay bir tane market var 55 tane değil :D Tıklıyorsun alıyorsun istersen search edip itemini bulabiliyorsun search dediğim uzun uzun değil yukarıya iki harf yazıyon direk çıkıyor. İtemlerin kısayolu da var ya da o kısayolları değştiredebiliyorsun. Fortifiacaition** (% bir milyon yanlış yazdım ama neyse kule koruması işte :D ) onu basmak ya da tp kağıdı almak da çok kolay :D İtemleri klavye ile kullanmak için de warkeye vs ihtiyacın yok :D 2-3 hafta sonra gel de dota 2 oynayak :D :D

- - - Eklendi - - -

Yok sesler kaydolmuyor zaten steamde yer kalmadı galiba oyun tekrarları süreli artık geçen aya kadar 1 sene öncesindeki oyunlarıda izleyebiliyorduk şimdi kaldırmışlar..

Yapma be akmıştım ama o seslerim kaydolsa gül gül yarılırdık :D

ilcarnefice

Üye

:) r2 de cok guzel hero seviyorum :) oracle ile oynadin mi hic?

O ne ya dota 2 de öyle bi hero yok :)

Yok yav rikiye lothar espiri olsun diye dedim :D

- - - Eklendi - - -

Şunu da ekleyim: "ilk başladığımda dota2ye. itemlerinden bazılarının adı değişmiş ara ara bulamadım lotharı meğer adı shadow blade olmuş :D "
Bir de aklıma gelmişken: Market olayı da değişmiş dota 2 de item almak çok kolay bir tane market var 55 tane değil :D Tıklıyorsun alıyorsun istersen search edip itemini bulabiliyorsun search dediğim uzun uzun değil yukarıya iki harf yazıyon direk çıkıyor. İtemlerin kısayolu da var ya da o kısayolları değştiredebiliyorsun. Fortifiacaition** (% bir milyon yanlış yazdım ama neyse kule koruması işte :D ) onu basmak ya da tp kağıdı almak da çok kolay :D İtemleri klavye ile kullanmak için de warkeye vs ihtiyacın yok :D 2-3 hafta sonra gel de dota 2 oynayak :D :D

- - - Eklendi - - -

Yapma be akmıştım ama o seslerim kaydolsa gül gül yarılırdık :D

Lothars edge > shadow blade
Buriza da kyanon > daedalus
Aklıma gelmeyen birkaç değişiklik daha var

abandonware

abandonware

Üye
qaraqaqqkqkq ne lan

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
O ne ya dota 2 de öyle bi hero yok :)

Lothars edge > shadow blade
Buriza da kyanon > daedalus
Aklıma gelmeyen birkaç değişiklik daha var
oracle dota1 de 6.78 mapiyle yeni gelen int herosu.skilleri bayağı değişik ama güzel hero :)

ilcarnefice

Üye

oracle dota1 de 6.78 mapiyle yeni gelen int herosu.skilleri bayağı değişik ama güzel hero :)

Ya benim tek bildiğim 6.74 den sonra arch wardenmıdır nedir öyle bi hero vardı arkadaş oynarken görmüştüm..

Invoke

Invoke

Üye
Ben de ilk defa duydum oracle netten baktım da şuan güzel gibi. Dota 1 de Xin vardı, onu da severdim, dota 2 de yok :D

- - - Eklendi - - -

qaraqaqqkqkq ne lan

googleda aratabilirsin. şimbilli irdal :D

ilcarnefice

Üye
Ben de ilk defa duydum oracle netten baktım da şuan güzel gibi. Dota 1 de Xin vardı, onu da severdim, dota 2 de yok :D

- - - Eklendi - - -

googleda aratabilirsin. şimbilli irdal :D

Xin dediğin storm spirit olmasın
Yoksa birde ateşli bi hero vardı o mu xin?

ilcarnefice

Üye

Evet en son elder titan geldi. Onun da adı tauren chieftain idi :D
Ben dota 1de gördüğüm en son updateden bahsettim.

Anladım bu arada ben pzt akşam 7 sularında oyuna başlayacam o gün sabaha kadar oynayacam haberin olsun :)

ilcarnefice

Üye
Canın sağolsun ne diyelim :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
xin de guzel ama oynamayi bilene iste :) dota1 de bayagi heronun ozellikleri degisti :)

Invoke

Invoke

Üye
xin de guzel ama oynamayi bilene iste :) dota1 de bayagi heronun ozellikleri degisti :)

Acaip xin oynarım :D

- - - Eklendi - - -

Ya aslında sadece başlamk değilde warcfraftın arayüzünü bile unuttum :)

Yapma :D
Biz düz, warcraft maplerini de oynardık güzel olurdu. Night Elf oynardım ben :D
Sonra Mirana Wars vardı çok zevkli olurdu. :D Pudge wars vardı onu çok oynamışlığım yok ama mirana wars süper olurdu kalabalık arkadaş grubuyla :D

ilcarnefice

Üye

- - - Eklendi - - -

Sonra Mirana Wars vardı çok zevkli olurdu. :D Pudge wars vardı onu çok oynamışlığım yok ama mirana wars süper olurdu kalabalık arkadaş grubuyla :D

Ben oraları bilmiyom ya :)

Bu arada paradox dediğin gibi witch doctor a lothar kastım dota 2 de oldu :)
Artık dayanamadım arkadaşın pc den baktım :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ya aslında sadece başlamk değilde warcfraftın arayüzünü bile unuttum :)

hmm anladim :)) tekrar oyna hatirlarsin:)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

aynen ya koy kurup asker basiyon age of tarzi maplari da cok hos ama botlarla oynayinca hep yeniliyom ya :) dota gibi basit olmuyor :) mirana vs pudge haritasi da cok guzel :) pudge wars i biliyorm da mirana wars i hatirlayamadim.bi de dota tarzi tankli bi harita vardi.herolar yerine tanklar vardi,tanklarin da skilleri vardi ustune skill gorevi goren itemler alip onlari seviye atlatabiliyordun.guzel haritaydi o da :)

- - - Eklendi - - -

Ben oraları bilmiyom ya :)

Bu arada paradox dediğin gibi witch doctor a lothar kastım dota 2 de oldu :)
Artık dayanamadım arkadaşın pc den baktım :)

bi oyunda arc bot + lothar + aganhim kastim oyun bitti ya :) traxex sagolsun bitirddi hemen oyunu :) cok dengesiz hero ya.ulti de degismis zaten ne zamandir oynamiyodum basit hero diye daha da basit olmus.ulti +40-60-80 agi diye gidiyo bi de ilk skilli adami %60 yavaslatiyo.yuzde 60 slow nedir ya :ohannes: ve +80 agi :) iyice dengesiz olmus :)

Üst Alt