Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye

dota 1 sayesinde ogreneceksin ki iyice pekissin :) zoru ogren ki kalici olsun :)

- - - Eklendi - - -

ooo sen de bayagi hamarat ciktin ya :D

- - - Eklendi - - -

bu arada sen de bayagi masrafli ciktin :ehe

Abi dota oynamak için balkona kablo çekiyorum böyle bişey varmı :) evde net yok karşıdan sömürüyorum :)

Invoke

Invoke

Üye

dota 1 sayesinde ogreneceksin ki iyice pekissin :) zoru ogren ki kalici olsun :)

Genel de sövürlar, pek düzgün oynanmıyor ama fakirlik işte napacan :D

Ama idare ediyoruz bu mausesuz kaç kez triple aldım :D :D Ama o kadar ötesine geçemiyorum :D

- - - Eklendi - - -

@execut3man

Pilim öldü ya, takılı da değil zaten elektriğe bağlı yaşıyor laptop'ım :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

Genel de sövürlar, pek düzgün oynanmıyor ama fakirlik işte napacan :D

Ama idare ediyoruz bu mausesuz kaç kez triple aldım :D :D Ama o kadar ötesine geçemiyorum :D

- - - Eklendi - - -

@execut3man

Pilim öldü ya, takılı da değil zaten elektriğe bağlı yaşıyor laptop'ım :D
touchpad ile triple aldıysan yine iyisin :) hangi heroyla aldın triple ı?

Invoke

Invoke

Üye
Clinkz =)

ilcarnefice

Üye
Ya triple almak marifet değil touchpad ile triple almak marifet :)

Invoke

Invoke

Üye
Ya clinkz in skillerini bir türlü beceremiyorum sen kendi skill sıralamanı yazsana bi ben mesela ultiye 6 da vermiyom gerek duymuyom :)

Benim hiç öyle bir sıralamam yok ya takılıyorum :D Noobluk bedava. :d:
Ben başta invis veririm, oyun başı nolur nolmaz birden atlarlarsa tepeme kaçmak için :) Sonra r q r q gidiyorum :) Ultiye ver bence. cd doldukca bir naturel yersin :) exp. ve gold. damageini canını saymıyorum. daha hızlı kasmanı sağlar.

Orchidi bir an evvel çıkmaya bakacaksın. Ondan sonra yapıştırırsın zaten =)

ilcarnefice

Üye
Orchid ve daedalus kascan deadalus kasmazsan rahat kesemez hatta olmadı scythe of vyse de gerekebilir

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

Benim hiç öyle bir sıralamam yok ya takılıyorum :D Noobluk bedava. :d:
Ben başta invis veririm, oyun başı nolur nolmaz birden atlarlarsa tepeme kaçmak için :) Sonra r q r q gidiyorum :) Ultiye ver bence. cd doldukca bir naturel yersin :) exp. ve gold. damageini canını saymıyorum. daha hızlı kasmanı sağlar.

Orchidi bir an evvel çıkmaya bakacaksın. Ondan sonra yapıştırırsın zaten =)
güzel taktik :) ben de sabah witch doctor ile oynadım online olarak,9k , 0d gidiyordum ki sonradan 9,2 oldu ve maç sonu 11,2 bitti biz aldık :) çok sevdim doctoru :)

- - - Eklendi - - -

bu arada doctorda ultiye basıp lothar bastıgında ulti bozulmuyo onu kesfettim :) yavas yavas olacak galiba :D

ilcarnefice

Üye

güzel taktik :) ben de sabah witch doctor ile oynadım online olarak,9k , 0d gidiyordum ki sonradan 9,2 oldu ve maç sonu 11,2 bitti biz aldık :) çok sevdim doctoru :)

- - - Eklendi - - -

bu arada doctorda ultiye basıp lothar bastıgında ulti bozulmuyo onu kesfettim :) yavas yavas olacak galiba :D

Ben witch doctor u çok severim ama onu bilmiyodum ilk gittiğimde deneyecem :)

Invoke

Invoke

Üye
Orchid ve daedalus kascan deadalus kasmazsan rahat kesemez hatta olmadı scythe of vyse de gerekebilir

Demek istediğim orkidden sonra devamı gelir zaten :) orkidi atıp qya basıp gireceksn zaten w açık olacak.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ben witch doctor u çok severim ama onu bilmiyodum ilk gittiğimde deneyecem :)
ben de online oynarken denemedim de oyundan sonra aklıma geldi dedim bi test yazıp deneyeyim,gerçekten de oldu :) aganhim de sadece damage artırıyo sanırım.

Invoke

Invoke

Üye
Size bir şey sorayım o zaman: Balanar aganhm çıkınca invisler görünüyor mu?

ilcarnefice

Üye

Demek istediğim orkidden sonra devamı gelir zaten :) orkidi atıp qya basıp gireceksn zaten w açık olacak.

Aynen 1. öncelik orchid de

ben de online oynarken denemedim de oyundan sonra aklıma geldi dedim bi test yazıp deneyeyim,gerçekten de oldu :) aganhim de sadece damage artırıyo sanırım.

Onun aganimi sadece damage artirmiyo ward ın yaptığı seri saldırılar 4 kere sekiyor ben meepo varsa witch doctor alıyom 16 olduktan sonra aganim varsa meepo ya önce stun atarım tüm ikizleri stunlanır orda zaten sonra maledict i yapıştir healle beraber ultiyi aç nerdeyse her ward saldırısı bütün meepolara etki ediyor kaçma ihtimali 0 meepo da stunda yok ultimi durduramıyor ama senin dediğin çok akıllıca gerçekten lothar işe yararsa her oyun witch doctor alırım :)

Invoke

Invoke

Üye
Balanar a aganim yapılmıyo diye biliyorum

Olur ya maphack gibi oluyor gece her yeri görüyon :D görüş alanın artıyor.

Arkadaş invisleri görürsün dedi de inanmadım deneme fırsatı da olmadı, ondan sordum.

ilcarnefice

Üye
Lys den sonra deneriz inş :) ben balanarla 1 kere oynadım onda da oyunu batırdım o yüzden pek bilgim yok. Ben str herolarını sevmiyorum zaten agilitylerin çoğunu iyi bilirim birde biraz int herolarından bilirim str herolarından bir tek huskar ve pudge yi iyi oynarım..

ilcarnefice

Üye
Neyse yarın sınavım var ona bakıyım biraz akşama gelirim

Invoke

Invoke

Üye
Lys den sonra deneriz inş :) ben balanarla 1 kere oynadım onda da oyunu batırdım o yüzden pek bilgim yok. Ben str herolarını sevmiyorum zaten agilitylerin çoğunu iyi bilirim birde biraz int herolarından bilirim str herolarından bir tek huskar ve pudge yi iyi oynarım..

Ağır heroları ben de sevmem, hızlı ve atik olması lazım :D Balanarda agi sayılır bence, at gibi koşuyor :D
Basit hero ya noob herosu balanar :D

Üst Alt