Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
hangi oyun bas kisimlari okumaya üsendim

ilcarnefice

Üye

bende de onun setupu var ama daha yuklemedim bilgisayara.su finaller bi bitsin devil my cry dan baslayip oyunlari siralayabilirim :)

- - - Eklendi - - -

adamlar vermis herolar,vermis itemleri alin oynayin demis resmen :)

Aynen eti senin kemiği benim hesabı :)

ilcarnefice

Üye

gecen gun ogreyle 23 2 oynarken dun 2 9 oynadim var mi bole bi sey ya :D

Abi o hero ile oynuyosan geri planda durcan hiç fiziksel atak yapmayacan mesela o saldırı ve hareket hızı artırmayı kendine basma adamına bas daha iyi olur çünkü sen yarı support sayılırsın

Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
2 yi oynuyorum baya zevkli eskiden 10 mb lık haritada oynardık şimdi map rahat 2 gb falan var ... ve eski heroların yenilenmiş halleri (tipleri biraz değişmiş ama özellikler aynı ) ve yeni gelen herolar birde oyun 3 haftada bir yeni hero eklenmesi de oyunu güncell tututuyor ...

ilcarnefice

Üye
2 yi oynuyorum baya zevkli eskiden 10 mb lık haritada oynardık şimdi map rahat 2 gb falan var ... ve eski heroların yenilenmiş halleri (tipleri biraz değişmiş ama özellikler aynı ) ve yeni gelen herolar birde oyun 3 haftada bir yeni hero eklenmesi de oyunu güncell tututuyor ...

Fazla hero kalmadı zaten 5 10 tane falan yok..

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Abi o hero ile oynuyosan geri planda durcan hiç fiziksel atak yapmayacan mesela o saldırı ve hareket hızı artırmayı kendine basma adamına bas daha iyi olur çünkü sen yarı support sayılırsın

aynen dogru soyluyorsun.ilk oyunumda biraz kacak oynadim ustune bir 3x 4x ler havada ucustu sansim yaver gitti cogu kisiyi aldim ama ikinci oyunda ben de adamlari sopamla dovmeye calistim,dayak yedim :D aganhim kasinca harika oluyor ya hero :)

- - - Eklendi - - -

Fazla hero kalmadı zaten 5 10 tane falan yok..

icefrog dota1e calisiyor :ehe

ilcarnefice

Üye

aynen dogru soyluyorsun.ilk oyunumda biraz kacak oynadim ustune bir 3x 4x ler havada ucustu sansim yaver gitti cogu kisiyi aldim ama ikinci oyunda ben de adamlari sopamla dovmeye calistim,dayak yedim :D aganhim kasinca harika oluyor ya hero :)

Fazladan skill geliyo 2 sini birden at slow at viper gibi bi hero varsa onada bloodlust at mana doldur kolay gelsin de base e dön :P

- - - Eklendi - - -

icefrog dota1e calisiyor :ehe

Ha sanki steam çalışmıyo :)
Yarın birgün dota 1 e tur bindircek ben inanıyorum steam e :P

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Olmasın zaten yoksa sizin adınıza çok üzülürüm :P :)
Yok dota 2 steam e ait..

sanirim dota2 de icefrog sirketine ait ama sadece steam uzerinden calisiyor.bence dota1 daha guzel tabi grafiklerde ayirt edilebilirlik bakimindan :)

ilcarnefice

Üye

sanirim dota2 de icefrog sirketine ait ama sadece steam uzerinden calisiyor.bence dota1 daha guzel tabi grafiklerde ayirt edilebilirlik bakimindan :)

Ona eyvallah zaten orda haklısın
Ya bırak sen bu işleri dota 2 ye gel işte bak key de benden tamam :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ona eyvallah zaten orda haklısın
Ya bırak sen bu işleri dota 2 ye gel işte bak benden tamam :)

sen dota1e gel yaw yazin :) simdi final sinavlarim var zaten oynayamam.anca yazin girebilirim onda da ne kadar gorebilirim bilmiyorum.sen dota1 oynamis adamsin yabanci gelmez sana :) ama dota2 cok yabanci geliyo bana :)

ilcarnefice

Üye

sen dota1e gel yaw yazin :) simdi final sinavlarim var zaten oynayamam.anca yazin girebilirim onda da ne kadar gorebilirim bilmiyorum.sen dota1 oynamis adamsin yabanci gelmez sana :) ama dota2 cok yabanci geliyo bana :)

Gelmez gelmez sen 2 ye başla 1 i direk silersin :P
zaten bak ben burda 4 kişiye key verdim 3 ü dota 1 de oynuyodu hele biri yıllardır oynuyodu o bile dota 1 de neymiş diyo düşün artık :)
Öyle bir devirdeyiz ki dota 2 istemeyeni dövüyolar artık :P

Üst Alt