paradox07
Üye
Değişik stratejiler![]()
bu oyunda yaraticilik tavan yapiyor dostum

Değişik stratejiler![]()

hangi oyun bas kisimlari okumaya üsendim

warcrafrin dota haritasi![]()
bende mw3 oynuyorum
bu oyunda yaraticilik tavan yapiyor dostum![]()

tamam abibende mw3 oynuyorum

Aynen öyle böyle değil![]()

bende de onun setupu var ama daha yuklemedim bilgisayara.su finaller bi bitsin devil my cry dan baslayip oyunlari siralayabilirim![]()
bende de onun setupu var ama daha yuklemedim bilgisayara.su finaller bi bitsin devil my cry dan baslayip oyunlari siralayabilirim
- - - Eklendi - - -
adamlar vermis herolar,vermis itemleri alin oynayin demis resmen![]()

Aynen eti senin kemiği benim hesabı![]()

gecen gun ogreyle 23 2 oynarken dun 2 9 oynadim var mi bole bi sey ya![]()
2 yi oynuyorum baya zevkli eskiden 10 mb lık haritada oynardık şimdi map rahat 2 gb falan var ... ve eski heroların yenilenmiş halleri (tipleri biraz değişmiş ama özellikler aynı ) ve yeni gelen herolar birde oyun 3 haftada bir yeni hero eklenmesi de oyunu güncell tututuyor ...
Abi o hero ile oynuyosan geri planda durcan hiç fiziksel atak yapmayacan mesela o saldırı ve hareket hızı artırmayı kendine basma adamına bas daha iyi olur çünkü sen yarı support sayılırsın
aganhim kasinca harika oluyor ya hero 
Fazla hero kalmadı zaten 5 10 tane falan yok..

aynen dogru soyluyorsun.ilk oyunumda biraz kacak oynadim ustune bir 3x 4x ler havada ucustu sansim yaver gitti cogu kisiyi aldim ama ikinci oyunda ben de adamlari sopamla dovmeye calistim,dayak yedimaganhim kasinca harika oluyor ya hero
Fazladan skill geliyo 2 sini birden at slow at viper gibi bi hero varsa onada bloodlust at mana doldur kolay gelsin de base e dön :P
- - - Eklendi - - -
icefrog dota1e calisiyor![]()

Ha sanki steam çalışmıyo
Yarın birgün dota 1 e tur bindircek ben inanıyorum steam e :P
dota2 de icefrog un degil mi yaw?
tabi elbet bir gun gecer ama o gun bugun degil dostumdota2 de icefrog un degil mi yaw?

Olmasın zaten yoksa sizin adınıza çok üzülürüm :P
Yok dota 2 steam e ait..

sanirim dota2 de icefrog sirketine ait ama sadece steam uzerinden calisiyor.bence dota1 daha guzel tabi grafiklerde ayirt edilebilirlik bakimindan![]()

Ona eyvallah zaten orda haklısın
Ya bırak sen bu işleri dota 2 ye gel işte bak benden tamam![]()
simdi final sinavlarim var zaten oynayamam.anca yazin girebilirim onda da ne kadar gorebilirim bilmiyorum.sen dota1 oynamis adamsin yabanci gelmez sana
ama dota2 cok yabanci geliyo bana 
sen dota1e gel yaw yazinsimdi final sinavlarim var zaten oynayamam.anca yazin girebilirim onda da ne kadar gorebilirim bilmiyorum.sen dota1 oynamis adamsin yabanci gelmez sana
ama dota2 cok yabanci geliyo bana
![]()