Invoke
Üye
Yok yav rikiye lothar espiri olsun diye dedim 
- - - Eklendi - - -
Şunu da ekleyim: "ilk başladığımda dota2ye. itemlerinden bazılarının adı değişmiş ara ara bulamadım lotharı meğer adı shadow blade olmuş
"
Bir de aklıma gelmişken: Market olayı da değişmiş dota 2 de item almak çok kolay bir tane market var 55 tane değil
Tıklıyorsun alıyorsun istersen search edip itemini bulabiliyorsun search dediğim uzun uzun değil yukarıya iki harf yazıyon direk çıkıyor. İtemlerin kısayolu da var ya da o kısayolları değştiredebiliyorsun. Fortifiacaition** (% bir milyon yanlış yazdım ama neyse kule koruması işte
) onu basmak ya da tp kağıdı almak da çok kolay
İtemleri klavye ile kullanmak için de warkeye vs ihtiyacın yok
2-3 hafta sonra gel de dota 2 oynayak

- - - Eklendi - - -
Yapma be akmıştım ama o seslerim kaydolsa gül gül yarılırdık

- - - Eklendi - - -
Şunu da ekleyim: "ilk başladığımda dota2ye. itemlerinden bazılarının adı değişmiş ara ara bulamadım lotharı meğer adı shadow blade olmuş
"Bir de aklıma gelmişken: Market olayı da değişmiş dota 2 de item almak çok kolay bir tane market var 55 tane değil
Tıklıyorsun alıyorsun istersen search edip itemini bulabiliyorsun search dediğim uzun uzun değil yukarıya iki harf yazıyon direk çıkıyor. İtemlerin kısayolu da var ya da o kısayolları değştiredebiliyorsun. Fortifiacaition** (% bir milyon yanlış yazdım ama neyse kule koruması işte
) onu basmak ya da tp kağıdı almak da çok kolay
İtemleri klavye ile kullanmak için de warkeye vs ihtiyacın yok
2-3 hafta sonra gel de dota 2 oynayak

- - - Eklendi - - -
Yok sesler kaydolmuyor zaten steamde yer kalmadı galiba oyun tekrarları süreli artık geçen aya kadar 1 sene öncesindeki oyunlarıda izleyebiliyorduk şimdi kaldırmışlar..
Yapma be akmıştım ama o seslerim kaydolsa gül gül yarılırdık

r2 de cok guzel hero seviyorum
ve +80 agi