LG Optimus G Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus G Aldım
Evet arkadaşlar uzun zamandır forumda yoktum ama sonunda buradayım ve sizlere güzel bir haber ile geldim :D Aslında haber benim için güzel ama olsun sizlere de bu haberi vermek istedim..

Bizim hanıma Lg Optimus G aldım :D ama şuan için ben kullanıyorum geçici süreliğine :D test edip vereceğim sana dedim, sağ olsun kabul etti :D

telefon için diyecek lafım yok arkadaşlar, inanılmaz hızlı

Oynadığım oyunlar ;

Rail Rush
Subway Surf
Toy Truck Rally 3D
RF 13
Mini Motor
Dead Crossing
Real Racing 3
Drag Racing
D-Day
RF 2012

bunların hepsi denenmiştir...
Ayrıca Antutu Benchmark testinden 18268 Puan almıştır... :)

Mükemmel bir cihaz, hele video izlerken görüntü kalitesini görmeniz lazım.. İnanılmaz bir şey.. Otobüste tüm gözler bende demek isterdim ama maalesef ki telefonumda :D

Yapılan test sonucu :

Fiyat bakımından 1800 TL ancak biz turkcell'den kontratlı aldık..

İlgilenenler için..

İyi günler

• Beğen
Tepkiler: alaStar

aliefe1907

Üye
Hayırlı olsun, benimde hedefte şuan optimus g var.... Quadrant'ta skoru kac onu da denermisin...

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve technoshark

emreug1

Üye
Hayırlı olsun.

• Beğen
Optimus White

Optimus White

Üye
Burada optimus g si olan biri varsa o da benim (Tatar Ramazana Özendim :)

• Beğen

muellif

Üye
Bende şuan kullanıyorum gerçekten çok güzel bir telefon özellikle ekranı çok net

• Beğen
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
1800lira pahalı değil mi 50lira daha koy Z alırsın, G Pro olsa neyse :D

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için, Almak isteyen arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum alanlara da tekrar tekrar hayırlı olsun diliyorum..

@aliefe1907 senin için Quadrant testi yaptım ve sonuç....................... 7684 Çıktı

- - - Eklendi - - -

1800lira pahalı değil mi 50lira daha koy Z alırsın, G Pro olsa neyse :D

Açıkçası pahalı gelmedi, ama dediğinde haklısın G Pro olsa daha iyi olurdu :) Ancak G pro gelecek mi gelmeyecek mi düşüncesi olduğundan hiç girmedim o muhabbete Z için ise beğenmedi ve ayrıca bayanları bilirsin şimdi herkes Z alır cevabı oldu :) O yüzden G almayı tercih etti kendisi bende destekledim, ama iyiki desteklemişim süper alet.

Invoke

Invoke

Üye

Açıkçası pahalı gelmedi, ama dediğinde haklısın G Pro olsa daha iyi olurdu :) Ancak G pro gelecek mi gelmeyecek mi düşüncesi olduğundan hiç girmedim o muhabbete Z için ise beğenmedi ve ayrıca bayanları bilirsin şimdi herkes Z alır cevabı oldu :) O yüzden G almayı tercih etti kendisi bende destekledim, ama iyiki desteklemişim süper alet.

Hayırlı olsun öyleyse =)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

konun

Üye
usta hayırlı olsun ama galaxy s4 bile alınır o fiyata

• Beğen
Tepkiler: technoshark ve TeknoÖmer

xcolakx

Üye
Telefon iyi hos guzel cikali nerdeyse 1 yil olacak ve ulkemize yeni girdi sayilir fiyatida 1800 fazla 1500-1600 olsa yok satar benim dusuncem Piyasada pirim yapan firma samsung o istedigi fiyati koyar istedigi fiyatada satar ama lg o konumda degilken bu kadar yuksek tutmasi gercekten ilginc yanlis strateji.

Akıncı

Akıncı

Üye
hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: technoshark ve TeknoÖmer
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Hayırlı olsun.
Ekran koruyucu ve kılıf, kal takmayı unutmayın.
Zamanı gelince Root'lar ve rom'larsınız.
Iyi günlerde kullanın.
Hayırlı akşamlar.
:)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Bir çok eleştiri gelmiş keşke G değilde S4 yada işte Z alsaydın diye :) ama maalesef hanım G beğendi diğer ürünler için ise şimdi herkes alır ve herkesin telefonu aynı olur gibisinden bir düşünce olunca :) Optimus G ye yöneldik :)

skylinegti

skylinegti

Üye
hayırlı olsun bence ekran kalitesi ve netliği yönünden android telefonlarda lg'nin kullandığı ips ekranı tek geçerim...

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun bence ekran kalitesi ve netliği yönünden android telefonlarda lg'nin kullandığı ips ekranı tek geçerim...

Kesinlikle çok haklısın, ekran kalitesi yönünden son derece mükemmel oyun oynarken aldığım zevki anlatamam...

muellif

Üye
Pahalı değil bence bu siteye bakın LG Türkiye garantili 1499 TL, kargo ücreti yok, 8GB Hafıza kartı da hediye

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Pahalı değil bence bu siteye bakın LG Türkiye garantili 1499 TL, kargo ücreti yok, 8GB Hafıza kartı da hediye

aaaa bunu görmedik, lakin biz bunu kampanyalı aldık.. gerçi taksit seçeneği de varmış :(

alaStar

alaStar

Üye
hayırlı uğurlu olsun lg son zamanlarda hem yazılım hem tasarım hemde donanım olarark güzel cihazlar üretiyor..:oke: :)