[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

kuzey79

kuzey79

Üye
arkadaslar wonder ıcın en ıdeal rom hangısı bu romda flash player sorunu var adobe 4,0,4 uzerınden yanı jb den destegını cekmıs en ıyısı bu mu

ongbak96

Üye
wipe data yaptın değilmi?Neyse ilk sayfadaki yükleme koşullarına uyuyorsan ve yüklenmiyorsa yapabilecek bir şey yok.

tamamdır kardeşim hallettim romu kullanıyorum. baya güzel rom sorun çıkmazsa bu romda kalıcam sağol rom için

- - - Eklendi - - -

wipe data yaptın değilmi?Neyse ilk sayfadaki yükleme koşullarına uyuyorsan ve yüklenmiyorsa yapabilecek bir şey yok.

tamamdır kardeşim hallettim romu kullanıyorum. baya güzel rom sorun çıkmazsa bu romda kalıcam sağol rom için

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Eren kardesim 1.0.5 nezaman yayinlarsin

ongbak96

Üye
eren hocam romda sarj biraz hizli bitiyo. bide sebeke az cekiyo sendede oylemi . bide opollo kotu ses cikariyo baska alternatif varmi

kuzey79

kuzey79

Üye
te lin sesi bazen azcıkıyor kulaklık sesıde oyle bu romda eren kardes ilgilenmıyormusun artık bu romla yenısı nezaman

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Eren kardeş pek önemli bişey değil ama power menüsüne daha fazla reboot seçeneği eklersen çok iyi olur
Reboot
Reboot to recovery falan
Cm9 da vardı :D:D:D:D

rtaymus07

rtaymus07

Üye
eren hocam romda sarj biraz hizli bitiyo. bide sebeke az cekiyo sendede oylemi . bide opollo kotu ses cikariyo baska alternatif varmi

Şarj ve şebeke bendede aynı
Apollo yerine Walkman kullan hem görsellik hemde ses konusunda 1 numara
Ama özellikle görsellik muhteşem. Tavsiye ederim :D:)

secan325

Üye
şarjı emiyor , bide diğer romlarla karşılaştırdığımda şarj olurken teli kullandığımızda şarj dolmuyor , diğerlerinde şarj olurken kurcaladiğımizda aynı zamanda şarj olmaya yüzde yükselmeye devam ediyordu. İnşallah ufak tefek sorunlar hallolur.

alattinctn

alattinctn

Üye
şarjı emiyor , bide diğer romlarla karşılaştırdığımda şarj olurken teli kullandığımızda şarj dolmuyor , diğerlerinde şarj olurken kurcaladiğımizda aynı zamanda şarj olmaya yüzde yükselmeye devam ediyordu. İnşallah ufak tefek sorunlar hallolur.
günde yaklaşık 2 3 saat tel ile konuşuyorum gün boyu mesajlaşma ve wifi açık benim bi gün dayanıyor.ayrıca kurcalarken şarj etmiyor sorunuda yok bende.

-Emre

-Emre

Üye
Eren kardeş pek önemli bişey değil ama power menüsüne daha fazla reboot seçeneği eklersen çok iyi olur
Reboot
Reboot to recovery falan
Cm9 da vardı :D:D:D:D

Zaten var. Reboot secince yeniden başlatma stilini gösteren bi pencere geliyor

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Bide şu çift tıklayınca ekran yakınlaştırma özelliğini nasıl kapatcaz yaa aradım aradım bulamadım :confused::eek::confused::(

cavciv

Üye
görüntülü konuşma varmı? sırf bu yüzden orjinal roma döndüm

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Eren kardeş bu romda otg desteği varmı??

Üst Alt