[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

secan325

Üye
valla helal olsun tek kelime ile harikasın dostum. Teşekkürler

-Emre

-Emre

Üye
Geçişler hizlanmis çevrilr düzeltilmiş bunlar güzel ama bluetoothta hala bi kaç sorun var

secan325

Üye
Stock keyboard calismiyor . mount stroge yontemiyle tekrar yukledim yemiyor :( nasil yapariz

Meatat

Üye
ben su an arconun 10.1 alpha 6 sini kullaniyorum buna gecmek istiyorum nasil yapicam

secan325

Üye
Dil ve giriste stpc klavye var isaretliyorum tiki . mesajlara giriyorum klavyeyi seciyorum bi tusa basinca kapatiyo kendini samsung tus takimi durdu diyor . tekrar kapatip actigimda yine ayni hata. Cvm den tekrar yukledim yine ayni hata. Alpha 6 da aksam calisiyodu bunda sorun verdi . ne yapabilirim?

kuzey79

kuzey79

Üye
kardes eline saglık simdi yukleyip denicem

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Benim kernel hala 3.4.44
Yüklerken yenisini de seçmiştim neden olduki

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Dil ve giriste stpc klavye var isaretliyorum tiki . mesajlara giriyorum klavyeyi seciyorum bi tusa basinca kapatiyo kendini samsung tus takimi durdu diyor . tekrar kapatip actigimda yine ayni hata. Cvm den tekrar yukledim yine ayni hata. Alpha 6 da aksam calisiyodu bunda sorun verdi . ne yapabilirim?
ben format attım denedim sorunsuz hiç hata vermiyor?en az 8-9 kere wipe çektim romu yaparken bir şey olmadı allah allah

- - - Eklendi - - -

Benim kernel hala 3.4.44
Yüklerken yenisini de seçmiştim neden olduki
normal yüklemeden dene bir

secan325

Üye
Eren ben bu romu senin yontemle degilde cm9 daki yontemle yukledim farkedermi?

tarık_07

Üye
11.0 sarj suresi nasil arkadaslar.

secan325

Üye
Bitek bendemi vu sorun anliyamadim. Titanium la senin klavyeyi sildim tekrar yukledim yine olmadi cok enteresan . romu 3 kere kurdum

A{Y}D{I}N

Üye
ben format attım denedim sorunsuz hiç hata vermiyor?en az 8-9 kere wipe çektim romu yaparken bir şey olmadı allah allah

- - - Eklendi - - -

normal yüklemeden dene bir

Merhaba benim karnel de halen 3.4.44 önce ota dan yükledim baktım karnel değişmemiş ardından romu indirdim wipe leri yaptım komple format attım ve romu yükledim her sefirinde yeni karneli seçmeme rağmen halen 3.4.44 gözüküyor

ismailnayir

Kapalı Hesap
deleted

ismailozcn

ismailozcn

Üye
1.1.0 sürümünde şarj nasıl.

masacre4588

Üye
Kardes benim tel acilis ekraninda kaliyor

secan325

Üye
Simdi baska bir romda denedim ondada hata vermeye basladi stock klavye . kalintilarmi kaldi doger romdan acaba yada arkada cakistogi bsska klavyemi var . bilen varsa yardimci olabilirmi

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba benim karnel de halen 3.4.44 önce ota dan yükledim baktım karnel değişmemiş ardından romu indirdim wipe leri yaptım komple format attım ve romu yükledim her sefirinde yeni karneli seçmeme rağmen halen 3.4.44 gözüküyor

Bugun konuya eklerim kerneli

secan325

Üye
Benim sorun nasil duzelir

Üst Alt