[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

ongbak96

Üye
wipe data
wipe cache
advanced/wipe dalvik cache
mount and storeges/format system ve format cache
advance/fix permission

bu yolları izledikten sonra kur bide

dedigin gibi yaptim yine ayni hata

secan325

Üye
bu rom için orjinal 3X3 klavye arayan arkadaşlar, launcer tema bölümûnde s4 modlari diye bi konu açılmış, orda var ;-) cwm ile yükldim bu roma on numara oldu. . Bilginiz olsun

bayfeat

bayfeat

Üye
Sd swap yaptinizmi.belirttiginiz sorunlar cozulebilir

aynen kardeşim yaptım hepsini,kamerayı açınca hafıza kartını görmüyor. ayarlarından depo konumu felan onlarlada uğraştım gene aynı.birkere tak çıkart yaptınmı herzaman görüyor taki telefon kananıp açılınana kadar, tekrar görmüyor o yüzden aynı işlemi yapıyorum.ufak sorun ileriki sürümde hatası giderilir,ama şimdiden şuna çare bulunsa çok güzel olur :)

ismailnayir

Kapalı Hesap
bu rom için orjinal 3X3 klavye arayan arkadaşlar, launcer tema bölümûnde s4 modlari diye bi konu açılmış, orda var ;-) cwm ile yükldim bu roma on numara oldu. . Bilginiz olsun
indir

- - - Eklendi - - -

usta gözünü seveyim yeni güncellemede nümerik tuş takımı ekle f klavyeye alışkın olduğumden mesaj çekmek zulüm geliyor herşey on numara bide tam türkçeleşince tam olacak eline emeğine sağlık ellerin dert görmesin

cwm ile kur telefonu aç
klavyeyi ilk kullandığında hata verecektir
telefonu yeniden başlattığında çalışacaktır
klavye düzenini ayarlardan nümeretik yapabilirsin

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
@ismailnayir
Belirttigin hata tuslara basinca hata verip kapanmasimi?

erdi_s

erdi_s

Üye
Eren kardeşim. Yeni farkettiğim bi hata var. Mesela temple run oynuyorum. Sensorle saga sola kaydiriyoruz ya adami hani. Bi sure sonra sensor calismaz hale geliyo. Telefonu kapatip acmadan duzelmiyo. Sonra yine gidiyo yine kapatip acmak gerekiyo. Sanirim romla alakali bi durum. Degilse bastan kurcam romu

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Eren kardeşim. Yeni farkettiğim bi hata var. Mesela temple run oynuyorum. Sensorle saga sola kaydiriyoruz ya adami hani. Bi sure sonra sensor calismaz hale geliyo. Telefonu kapatip acmadan duzelmiyo. Sonra yine gidiyo yine kapatip acmak gerekiyo. Sanirim romla alakali bi durum. Degilse bastan kurcam romu

Cm10.1 de varmiydi boyle birsey

cabır

Üye
arkadaslar bu rom stabıl oldumu onerıyormusunuz yukleyecem de

secan325

Üye
cabır ben kendi adıma söylüyorum kesinlikle şuan kullanıyorum ve sorunsuz. Ve güncellemelerini bekleyip kesinlikle kullanmaya devam edicem.

bayfeat

bayfeat

Üye
BEN BU SİTEDE KİMSENİN ROMUNA,KONUSUNA TEŞEKKÜR ETMEDİM ÇÜNKİ TAM ANLAMIYLA OLMAMIŞTI ÇOK HATASI VARDI.BU KARDEŞ GERÇEKTEN ÇOK EMEK VERMİŞ,BANA GÖRE HERŞEYİYLE 10 NUMARA 5 YILDIZ BİR ROMDUR.KİMSEYENİN BAGLATISINADA BEN YORUM YAPMAM USANIRIM AMA BU KONUYA USANMADIM GERÇEKTEK TEBRİK EDERİM KARDEŞİM BEN BU ROMDA STABİLİM.BAŞARILARININ DAVAMINI DİLERİM.YENİ GÜNCELLEMELERİNİ SABIRSIZLA BEKLİYORUM WALLA )

ongbak96

Üye
hala aynı hatayı alıyorum arkadaşlar yardım edin.

romu kurduktan sonra telefonu açarken galaxy w ekranı gidiyo ve siyah ekran kalıyo ve açılmıyo telefon yardım edin...

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
hala aynı hatayı alıyorum arkadaşlar yardım edin.

romu kurduktan sonra telefonu açarken galaxy w ekranı gidiyo ve siyah ekran kalıyo ve açılmıyo telefon yardım edin...

Xxlb4 turkiye romunu kurun.cwm kullaniyorsunuz heralde.format system data cache yapin.romu kurun.fix permissions yapin.

Üst Alt