ongbak96
Üye
wipe data
wipe cache
advanced/wipe dalvik cache
mount and storeges/format system ve format cache
advance/fix permission
bu yolları izledikten sonra kur bide
dedigin gibi yaptim yine ayni hata
wipe data
wipe cache
advanced/wipe dalvik cache
mount and storeges/format system ve format cache
advance/fix permission
bu yolları izledikten sonra kur bide
Sd swap yaptinizmi.belirttiginiz sorunlar cozulebilir
bu rom için orjinal 3X3 klavye arayan arkadaşlar, launcer tema bölümûnde s4 modlari diye bi konu açılmış, orda var ;-) cwm ile yükldim bu roma on numara oldu. . Bilginiz olsun
usta gözünü seveyim yeni güncellemede nümerik tuş takımı ekle f klavyeye alışkın olduğumden mesaj çekmek zulüm geliyor herşey on numara bide tam türkçeleşince tam olacak eline emeğine sağlık ellerin dert görmesin
evet@ismailnayir
Belirttigin hata tuslara basinca hata verip kapanmasimi?
Eren kardeşim. Yeni farkettiğim bi hata var. Mesela temple run oynuyorum. Sensorle saga sola kaydiriyoruz ya adami hani. Bi sure sonra sensor calismaz hale geliyo. Telefonu kapatip acmadan duzelmiyo. Sonra yine gidiyo yine kapatip acmak gerekiyo. Sanirim romla alakali bi durum. Degilse bastan kurcam romu
Cm10.1 de varmiydi boyle birsey
Onu bilmiyorum ama onceki surumde yoktu
Gpu suruculeri ile oynanmadi ancak bir dahaki surumde guncel gpu ekleyecegim o zaman tekrar denersiniz
Ben gpuyu guncelledim ondan mi oldu acaba
Evet olabilir
hala aynı hatayı alıyorum arkadaşlar yardım edin.
romu kurduktan sonra telefonu açarken galaxy w ekranı gidiyo ve siyah ekran kalıyo ve açılmıyo telefon yardım edin...
O zaman bastan wipeleri yaparak yuklemek lazim :-)
Xxlb4 turkiye romunu kurun.cwm kullaniyorsunuz heralde.format system data cache yapin.romu kurun.fix permissions yapin.