arkadaşım yazdıkların hepsi birbirinden güzel kaliteli ama htc one x+plas kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel tavsiyem htc one x+ kesinlikle memnun kalırsınAraştıra araştra girmedim forum klmadı htc yakınınm kullanan varsa braz bilglendrme
ula uçağımız hakan pencerede de katın da htc one x+
- - - Eklendi - - -
arkadaşım yazdıkların hepsi birbirinden güzel kaliteli ama htc one x+plas kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel tavsiyem htc one x+ kesinlikle memnun kalırsın

aynen katılıyorum one x plus mükkemmel bi telefon her yönü ile![]()
yabancı olduğum yere pat diye konmuyorum ya. elbet o işi gören bi navigasyon cihazı varbişey soracağım,yabancı bir yerdesiniz yani ilk defa gidiyorsunuz ve internet paketiniz yok ,size nerede olduğunuzu ve nasıl gidebileceğiniz konusunda yardımcı oluyormu (mükemmellik açısından soruyorum)
yabancı olduğum yere pat diye konmuyorum ya. elbet o işi gören bi navigasyon cihazı var
helalbişey soracağım,yabancı bir yerdesiniz yani ilk defa gidiyorsunuz ve internet paketiniz yok ,size nerede olduğunuzu ve nasıl gidebileceğiniz konusunda yardımcı oluyormu (mükemmellik açısından soruyorum)

o yüzden one x plus Mükemmel bi telefon 
Bi fabrika verilerine sıfırlamanızda fayda var. Sorunlar düzelebilir.selam iyi günler arkadaşlar size bi şer soracaım benim one x cihazımı alalı 4 ay oldu 2.el aldım garantili şarjı hiç gitmemeye başladı sııldım devamlı şarja bağlamadktan ve facebookta fotograf yüklemiyor yükeniyor diyor kalıyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim
Benide ekleyin![]()
one x plusÖne x mi plus mi :-)
?
one x plus?

antutu sonucu derken yardımcı ol biraz![]()
tamam indiriyorum seninki kaç ?Armutu benchmark die play storede uygulama çalıştır test esecek ve puan veriyor o puan
14388 bnmki az biraz galiba bnm ki ne puanı bu ?14473, felan