Samsung Galaxy Wonder oyun Rom'u [stock+cwm ile yukleme]

Sponsorlu Bağlantılar

aliarslannn

Üye
Kardeş emeğine sağlık çok güzel bir rom kurdum beğendim tüm yorumları okuyup hatalarımı yaptım sorunsuz kullanıyorum ve sadece buraya yorum yapmak için üyelik aldım gerçekten çok teşekkür ederim

ramazanköse

Üye
Kardeş emeğine sağlık çok güzel bir rom kurdum beğendim tüm yorumları okuyup hatalarımı yaptım sorunsuz kullanıyorum ve sadece buraya yorum yapmak için üyelik aldım gerçekten çok teşekkür ederim
google play sorununu nasıl çözdüğünü anlatırmısın?

- - - Eklendi - - -

gmail hesabınızı kaldırıp tekrar cihaza eklemeyi deneyin
hesabı kaldırmak için yeniden format atmak gerekiyor rom u tekrar yukledim yine aynı şekilde birşey indiremiyorum google play den.

metinmikail

metinmikail

Üye
Arkadaslar sarj dayanma suresi naail kullananlar bilgiverirmisiniz

ishak388

ishak388

Üye
eywallah deniyorum heroata bi özele gel yaw halledemediğim birkaç sorun var telim wonder da ?

nike497

Üye
Eyw bi deneyelim bakalim 2.3.6yi da ozlemistim

secan325

Üye
Arkadaslaslar biri lutfen yardim etsin gunlerdir ugrasiyorum bir turlu restore ile rom yukleyemiyorum. Butun siralama dogru. Clockwordmod buckup icine dosyayi rardan cikarip koyuyorum wipe leride yapiyorum restore dedigimde yukleme yapmiyor . Cwm son surumu yuklu . Mission romu infirdim ondada ayni sorun. Ne gerekiyosa yapiyorum olmuyor

ali54st

Üye
ilk önce saol çok güzel bi rom ram 140 larda gezio cm9 rc6 dan sonra bunu yükledim ondan daha iyi bi rom görsellik yok ama çok hızlı bnm bi sorum olucak çok oyun oynadığım için bu romu kurdum ama uygun bir gta3 apksı bulamadım hepsi oyundan atıo neden böle oluo çalışan apk varsa link atarmsın çok teşekkürler

smh60

smh60

Üye
Teşekkürler

sevda sena

sevda sena

Üye
bu romda video araması var biraz geliştiremezmisiniz acaba
görselik pek yok bide sürümünü yükseltseniz çok güzel olur

myth_237

myth_237

Üye
Sorunsuz yükleniyor ama nedense Samsung logosunda takılı kalıyor wipe seçeneklerinin hepsini yaptım. Ama sonuç hala aynı...

Üst Alt