Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy W NEOStockV3.1 Final Edition Gerçek Güç + Gerçek Performans.(XXLMI)
Sponsorlu Bağlantılar
erdi_s
Üye
Arkadaslar son guncellemede sesin karsiya kısık gitmesi gibi bir problem var mı?
Aynen efektler gorsellik ve hizli birde turkce olmasi oldukca guzel ve kullanisli
gti8150
Üye
Lanuncher cok iyi ama ics tema lazim xdada arastirdim ama xxlmi e ye gore bulamadim bilen varsa soyleyebilirmi
Bysalih41
Üye
Playda var
gwonder_13
Üye
slm a. kardeş elllerne sağlık bu romu kullanıyorum bnce en stabil rom ama şu en son paylaştğn s5 launcher içinde olsaydı romun normaldan kuruyorum ama ram ı temzleynce gdyor ya sana zahmet ben bunu roma nasıl atarm bi yolu varmı kardeşm ana launcherm olsun istyorm
brkvegrk
Üye
s.a abi dead trigger gerçekten kasmıyor mu BOot ekranında kaldı çok şükür ki backupum var !
ReisUqurcan
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelike merhaba , galaxy wonder üzerimden desteğimi çekeli 1 yıl oldu. Bu rom için gerçekten büyük emek sarfetmiştim.Rom Galaxy wonder için en stabil rom'dur.Romda hiçbir sıkıntı yoktur.