Galaxy W NEOStockV3.1 Final Edition Gerçek Güç + Gerçek Performans.(XXLMI)

Sponsorlu Bağlantılar

en-sel

en-sel

Üye
Kardeşim konunun en altında dipnot olarak belirttim oradakileri uygularsan bu romda sıkıntı çözülür. :)
Hocam bi sorunum var romu kuruyorum sorunsuz ancak hafıza kartını çıkarınca kartı takın diyo telefon hafızasını görmüyo anlamadım birtürlü

basatoguz

basatoguz

Üye
dostum öncelikle ellerine sağlık rom bence süper. akışı, ram kullanımı cm romlarında bile yaşamadım.
romla ilgili mi bilmiyorum ancak telefon görüşmesinde karşı taraf sesimi çok az aldığını ve sesin boğuk gittiğini iletiyor bu konuda yapılabilecek birşey var mıdır.
çalışmaların için kolay gelsin ve başarılar.

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar v3.1 deniyen varmı nasıldır acaba acilll cvp bekliyom.....

onwake

onwake

Üye
arkadaşlar v3.1 deniyen varmı nasıldır acaba acilll cvp bekliyom.....
Denedim kardes gayet iyi. Ufak tefek sorunları var ama oda stock rom oldugundandır. NFS Most Wanted Ve GTA VC oynadım çoook az bir kasma var. ( iyi ) . İnterneti aşırı yavaş. başka tarayıcı yükleyecektim fırsat bulamadım. Özlemişim stock romu :) biraz da görselliğe önem verilseydi daha iyi olurdu. wifi bluetooth falan da iyi. bir de wonder'ın status barına acayip sinir oluyorum. hiç birşey yapamıyorsun. kafam takıldı ona :S gerisi orj telefonu aldıgımız gibi yani. ama bunun dışında ben herhangi bir performasn artışı göremedim. yinede yapanın emeğine sağlık.

+Canlı duvar kağıdı'na hastayım (Galaksi olana ) <3

adskml

Üye
kolay gelsin bunu odin ile nasıl yükleyebilirim

onwake

onwake

Üye
şimdiki kullandığım bütün romları recroveryden backup'layıp kullanacağım zaman restore ediyorum. çok kolay oluyor . pc ye ihtiyaç olmuyor.

adskml

Üye
Odinle yükleyemezsin dostum recovery den restore ederek yükleniyor
ben sıfırladım telefonu ve şu anda telefonun içine ulaşamıyorum :))) bozdum sanırım galaxy w yazısı çıkıyor haliyle açılmıyor Kies ile de ulaşamadım şu anda onu güncelliyorum ayrıca backup ta alamadım hata verdi :))) var mı bunun bir çaresi ??:((

en-sel

en-sel

Üye
ben sıfırladım telefonu ve şu anda telefonun içine ulaşamıyorum :))) bozdum sanırım galaxy w yazısı çıkıyor haliyle açılmıyor Kies ile de ulaşamadım şu anda onu güncelliyorum ayrıca backup ta alamadım hata verdi :))) var mı bunun bir çaresi ??:((
Cihaz da recovery yüklü mü şuan

onwake

onwake

Üye

Aynısı bana oldu. Telefonun datasını systemini ve chace sini formatladıktan sonra rom dosyasını telefona atmadığımı farketmiştim. bendede telefon acılmamıştı. hafıza kartımı babamın telefonuna taktım rom dosyalarını (gapps mış falan filan) hafıza kartına attım. sonra kartı kendi telefona takıp cwm'yi açtım. İnstall zip form sd card /> sdcard1 den yükledim. oldu :)
dostum öncelikle ellerine sağlık rom bence süper. akışı, ram kullanımı cm romlarında bile yaşamadım.
romla ilgili mi bilmiyorum ancak telefon görüşmesinde karşı taraf sesimi çok az aldığını ve sesin boğuk gittiğini iletiyor bu konuda yapılabilecek birşey var mıdır.
çalışmaların için kolay gelsin ve başarılar.

Hakikaten RAM kullanımı çok iyi. :anlas:
Fakat o, sesin karşıya az ve boğuk gitme sorunu bende de vardı bir ara. romdan kaynaklandığını sanmıyorum. cm9 falan yükleyip birdaha bakarsan anlarsn. denersen sonucu paylaş kardesm.

• Beğen
Tepkiler: adskml
en-sel

en-sel

Üye
Aynısı bana oldu. Telefonun datasını systemini ve chace sini formatladıktan sonra rom dosyasını telefona atmadığımı farketmiştim. bendede telefon acılmamıştı. hafıza kartımı babamın telefonuna taktım rom dosyalarını (gapps mış falan filan) hafıza kartına attım. sonra kartı kendi telefona takıp cwm'yi açtım. İnstall zip form sd card /> sdcard1 den yükledim. oldu :)

Hakikaten RAM kullanımı çok iyi. :anlas:
Fakat o, sesin karşıya az ve boğuk gitme sorunu bende de vardı bir ara. romdan kaynaklandığını sanmıyorum. cm9 falan yükleyip birdaha bakarsan anlarsn. denersen sonucu paylaş kardesm.
Doğru yöntem dostum bu benim başıma defalarca geldi :cool:

en-sel

en-sel

Üye
@onwake arkadaşımızın yaptığı gibi yap dostum o zaman düzelir ;)

adskml

Üye
cwm yükledim v 5 yüklemişim biraz eski sanırım

en-sel

en-sel

Üye
cwm yükledim v 5 yüklemişim biraz eski sanırım
Dostum cwm varsa sorun değil sen onwake dostumun dediğini aynen yap açılır cihazın sorun olmaz odinle kiesle vs uraşma

• Beğen

adskml

Üye
dediğinizi yaptım kart oyucu ile içine attım install zip-sd card1 seciyorum attıgımı buluyorum seçtiğimde no files found ??? gene olmuyor yapmaz olaydım yaf :))arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere oldu çok şükür sizin dediğiniz gibi sd karta attı ondan mıdır nedir bilmem ilk sayfadakileri uyguladım oldu bu sefer cwm yide 6 v yaptım

en-sel

en-sel

Üye
dediğinizi yaptım kart oyucu ile içine attım install zip-sd card1 seciyorum attıgımı buluyorum seçtiğimde no files found ??? gene olmuyor yapmaz olaydım yaf :))arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere oldu çok şükür sizin dediğiniz gibi sd karta attı ondan mıdır nedir bilmem ilk sayfadakileri uyguladım oldu bu sefer cwm yide 6 v yaptım
Yardımcı olabildiysek ne mutlu kardeşim işin görüldüyse ne güzel

• Beğen
basatoguz

basatoguz

Üye
Kardeşim versiyon 3.1 yükledim ses düzeldi karşı taraf sesin gayet yüksek ve net olduğunu söylüyor. Nasıl oldu anlamadım..

• Beğen
Tepkiler: ReisUqurcan

casedde

Üye
Eline sağlık teşekkürler gerçekten iyi bir stock rom olmuş birde Seeder ekleyip lagları dahada azalttıkmı tamamdır

Ben apk yi yükledim biraz değişti sanki sizde deneyebilirsiniz.

Üst Alt