Galaxy W NEOStockV3.1 Final Edition Gerçek Güç + Gerçek Performans.(XXLMI)

Sponsorlu Bağlantılar

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W NEOStockV3.1 Final Edition Gerçek Güç + Gerçek Performans.(XXLMI)
Merhaba arkadaşlar custom romlardan bıktıysanız size en iyi stocklardan birini göstermek isterim.Alıntı vs değildir kendim hazırladım ve sadece maxicep ailesi için yükledim.teşekkürler.

NEOStockV3.1 (2 AYLIK BİR ÇALIŞMA İLE BANA GÖRE MÜKEMMEL HALE GETİRDİM)
-Kapanma sorunu giderildi
-1-2 Hata düzeltmesi
-Android Sürümü 2.3.7 (Upgradability Test İle Gerçek Sonuçtur)

NEOStockV3
-Ram Temizleyici Güçlendirildi Ve Kullanım Düşürüldü.(Min:100mb)
-Tweaks Atıldı
-Oyun Performansı Arttırıldı
-Samsung Hizmetleri Kaldırıldı.(kies,app vs )
-Sd Swap yapıldı
-Şarz açısından %40 bir artış söz konusu

NEOStockV2
-Adreno Booster V0.7 Yükseltildi
-SD Okuma Hızı Tweak Eklendi.
-Tarayıcı Performansı Arttırıldı
-V1'de Kaldırılmamış Bazı Hatalı Uygulamalar da kaldırıldı.
-Oyuna Girildiği Zaman Ram Kendinde Yer Açıyor.(build.drop ayarıdır script,tweak yok)
-Google Play'e giriş yapılmıştı bu nedenle düzensizlik vardı ve Google Play Sıfırlandı.

NeoStockV1
-Rom En Güncel XXLMI Altındadır.(Yüz Tanıma Vs Var)
-Adreno Booster Eklendi
-V3Supremacy Script Eklendi
-Rootlu
-Gereksiz Gördüğüm Uygulamaları Kaldırdım
-Google Play En Güncel Versiyon
-Ram Kullanımı Genel Olarak 200-240 Arasında.(Eğer Geçerse Çok Fazla -Kullanıyorsunuz Demektir Bir Süre Sonra Geri Düşecektir .Canınızı Sıkmayın :)) -[V3'De böyle bir sıkıntı olmaması için uğraşıyorum.]
-Görüntülü Görüşme Felan Sıkıntısız Çalışıyor.
-Diğer Avrupa Romlarındaki Apn & İnternet Sorunu Yok Ayarladım.

ÖNEMLİ: Romu flaşlamayın.Romun Daha Sağlıklı çalışması için backup yaptım.Bu nedenle romu backup&restore bölümünden restore yapınız.

NOT: Bir Romda Olan Düzenlemeler Bir Üst Romdada Bulunmaktadır

CWM 6.0.4.4 ile Restore Edilmiştir.
Benim tavsiye ettiğim NEOStockV3.1'dir.

İndirme

KURULUM

- İndirdiğiniz Dosyayı Rar'dan çıkartın ve Sd Kartınıza atın.

- Ardından cihazdan clocworkmod isimli dosyayı telefona taşıyın

- Cihazı Recoveryde Açın .

- Wipe data/factory reset

- Wipe cache partition

- Mounts and storage/format/system

- Mounts and storage/format/cache

- Mounts and storage/format/data

- Advanced/wipe dalvik

- Ardından Backup And Restore/

- Restore/

- Geri gelerek reboot system now diyin.

Buyrun Romdan Resimler
Denenen Oyunlar : Dead Trigger , Real Racing 3 , Subway Surfers ve GTA VC 'Dir.(Oyunlara girmeden önce rami mutlaka temizleyiniz.)

DİP NOT: APN&İnternet Ayarları Turkcell Hatları İçindir.
Avea Ve Vodafone İçin Çözümü
1.Yol : Hattınız ne ise örneğin avea , aveayı arayın ve internet bilgilerini isteyin.
2.Yol : Google Play'den APN Turkey'i indirip.Program aracılığı ile yapabilirisiniz.
3.Yol : Turkcellde INTERNET Yazıp 2222'ye gönderince ayarlar geliyor.Örnek veriyorum Aveanın kodu ne ise Ona INTERNET Yaz Gönder. Örneğin INTERNET > 5757 :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: casedde

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

erkinexper

Üye
Kardeşim iniyor inşallah sorunsuz çalışır daha önce bazı romlardaki Google Play sıkıntısı çıkmaz inşallah şimdiden teşekkürler adamsın

goodhead64

Üye
Kardeş Ek olarak rom.zip olarakta paylaşırsan kendimiziede editleme imkanı sunarsın.bunu çok görme :)

kosovali41

kosovali41

Üye
Kardeşim ellerine ve emeğine sağlık, kafama takılan sorular var. Bunlara cevap aldığımda kuracağım ve gözlemlediklerimi yazacağım.

1) Romu XXLMJ stock rom üzerine kursam bir şey fark eder mi? Yoksa XXLMI üzerine mi kurmalıyım?

2) Roma supremacy script v3 dahil mi ? Dahil değilse kurmalı mıyız? Senin yaptığın düzenlemelerle çakışıyor mu? Veya çakışmasa bile kurmamı tavsiye eder misin?

3) v1 ve v2 deki düzenlemeler v3'te de mevcut mu?

NOT: Sorularım NEOStockv3 içindir.

Son düzenleme:

lavasoft95

Üye
Kardesim romun multitaskingi nasil ? O kadar tweak script filan var olmus olabilecegini dusunuyorum

gti8150

gti8150

Üye
romu yukledim kardes faken muzik calara girdigimde tel reset atti rom guzel suanlik tesekkurler ama iste android 4 un uzerinde ki kullandigim uygulamalari stock romda kullanamiyorum orasi kotu

ismailnayir

Kapalı Hesap
v3 yaptığın sadece birkaç uygulama silip yedek almışsın
ram kullanımı ve batarya artışı silinen uygulamaların ram kullanmaması
Kardeşim ellerine ve emeğine sağlık, kafama takılan sorular var. Bunlara cevap aldığımda kuracağım ve gözlemlediklerimi yazacağım.

1) Romu XXLMJ stock rom üzerine kursam bir şey fark eder mi? Yoksa XXLMI üzerine mi kurmalıyım?

2) Roma supremacy script v3 dahil mi ? Dahil değilse kurmalı mıyız? Senin yaptığın düzenlemelerle çakışıyor mu? Veya çakışmasa bile kurmamı tavsiye eder misin?

v3 te v1 v2 değişikler yoktur

yokartk

Üye
V3 supercharger tarzi birsey yapilmis gorev yoneticisinden bitir deyince 130 lqra ancak onunla iniyordu + takilmalar cok fazla bu da supersharger yapinca benim cok karsilastgim.birseydi. v3 de fazla lag var . v2 de ram kullanimi cok fazla bu nedenle de surekli rami bosaltmak icin donup res atiyordu tel. neyse,kardesim emegin icin tesekkurler.

en-sel

en-sel

Üye
Harika olmuş gerçekten hızı inanılmaz oyun performansı süper emeğiniz için teşekkürler

Son düzenleme:
Mücteba

Mücteba

Üye
gorsellik sıfır

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar bir kere angy birds go tutkunuyum ben cm10.1 4.2.2 4.1.2 kullandım hiç biride bu oyunu bu rom kadar hızlı oynamadı çok fazla takılma oldu test edin görün hemde çok fazla ram harcıyo cm 10.1 ben böyle bir rom için emeğine sağlık tşk ediyorum yapn uğraşan arkadaşa ellerine sağlık emeğe saygı bunu untmayın...

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
V3 DE TÜM DÜZENLEMELER VARDIR.
OYUN PERFORMANSI 2.3 İÇİN FAZLA BİLE.(RAMİ TEMİZLEYİN VE GİRİN)
KAPANMA SORUNU DÜZELTMEYE UĞRAŞIYORUM 1-2 DÜZENLEME İLE HALLEDİCEM

BU ARADA ROMU KENDİNİZ YAPMIŞ GİBİ GEREKSİZ CEVAP VERMEYİN.

YORUMLARI DEĞERLİ OLAN KARDEŞLERİM TEŞEKKÜRLER.

en-sel

en-sel

Üye

Hocam forumda vs takilirken sayfalarda kayma oluyo beden olabilir oyun performansi okadar iyi ki daha once bukadar akici oynamamistim :)

en-sel

en-sel

Üye

Hocam forumda vs takilirken sayfalarda kayma oluyo neden olabilir oyun performansi okadar iyi ki daha once bukadar akici oynamamistim :) birde marketten uyhula indiremedim şimdi fark ettim oni da sunucuya erisilemedi diye hata aliyorum

Son düzenleme:
ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam forumda vs takilirken sayfalarda kayma oluyo neden olabilir oyun performansi okadar iyi ki daha once bukadar akici oynamamistim :) birde marketten uyhula indiremedim şimdi fark ettim oni da sunucuya erisilemedi diye hata aliyorum
NEOStockV3.1 Yükle kardeşim sorunu sonunda düzelttim.+Kapanmada yapmıyor

XXLMJ Stock üzerine kursan sıkıntı olmaz
tüm düzenlemeler v3.1 de mevcut
tweaksler çakışmıyor istersen üstüne kur farkeden bişey olmaz
arkadaşlar bir kere angy birds go tutkunuyum ben cm10.1 4.2.2 4.1.2 kullandım hiç biride bu oyunu bu rom kadar hızlı oynamadı çok fazla takılma oldu test edin görün hemde çok fazla ram harcıyo cm 10.1 ben böyle bir rom için emeğine sağlık tşk ediyorum yapn uğraşan arkadaşa ellerine sağlık emeğe saygı bunu untmayın...
Yardımcı olduysam ne mutlu kardeşim
romu yukledim kardes faken muzik calara girdigimde tel reset atti rom guzel suanlik tesekkurler ama iste android 4 un uzerinde ki kullandigim uygulamalari stock romda kullanamiyorum orasi kotu
Kapanma sorunu giderildi kardeşim. V3.1 YÜKLE... :)
v3 yaptığın sadece birkaç uygulama silip yedek almışsın
ram kullanımı ve batarya artışı silinen uygulamaların ram kullanmaması

v3 te v1 v2 değişikler yoktur

Romu yapan sensin galiba böyle bir yorum yazıyosun. V2 ve V1 Deki Tüm Değişiklikler V3 DE VAR

erkinexper

Üye
bende dediğiniz sorumlar yok arkadaslar romu çok seviyorum inşallah devam eder :) bir şey soracağım benim telefonumun bataryası şişti aveadan almıstım bataryayı garantiye göndermek istiyorum eğer gönderirsem telefonu da isterler mi yoksa sadece batarya mı gider lütfen yardım edin telefonda bu rom olduğu için ve usb kablomda olmadığı için orjinal roma dönemiyorum şimdiden teşekkürler :)

ekrembos123

Üye
kardeş bende bu tur romları yani orjinal romlara benzer romları yükledigim zaman 3g yi açamıyorum ne sebep oluyor acaba bilgin var mı romunu denicem inş iniyor suan.

ReisUqurcan

ReisUqurcan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende bu tur romları yani orjinal romlara benzer romları yükledigim zaman 3g yi açamıyorum ne sebep oluyor acaba bilgin var mı romunu denicem inş iniyor suan.
Kardeşim konunun en altında dipnot olarak belirttim oradakileri uygularsan bu romda sıkıntı çözülür. :)

Üst Alt