Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Phone GDR2 Güncellemesi | Ekran Görüntüleri
kvk verdi valla bilgim yok o değilde bende kapasite fln hiç bir değişiklik yok hala görseli aynı
ardacumhur
Üye
Konu Sahibi
Ayarlar>En altta kapasite kontrolü yok mu?
dedereis123
Üye
Tekrar aç kapa yapınca geldi tamamdır ilkdede reset attı ama anlamadım . Bu renk olayı geldi mi tema rengi ayarlama fln
ardacumhur
Üye
Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -
Ayrıca daha hızlı şarj tüketiyor gibi geldi bana
evarietyw
Üye
htc 8s geldi mi gelecek mi Bi bilgi verirmisiniz
mühendis_bey
Üye
Güncelleme gelen 620 920 için konu ile aynı içeriğe sahip olan birden fazla konu varken o konunun değil de güncelleme gelmeyen 820 sahiplerinin diğer 820 kere güncellemeyi
takip edebilecekleri bu konunun kapatılmasını kınıyorum diğer 820 sahiplerine güncelleme gelip gelmediğini diğer konularda alakalı alakasız binlerce mesaj içerisinden mi bulacağım. Bundan böyle konuda açmıyorum yorumda yapmıyorum
Bu Nokia tarafından yayınlanan optimizasyon ve kamera iyileştirmeleri yapan bir güncelleme wp güncellemesi değil.Ha bir de kapasite kontrolü özelliği getiriyor...
Güncelleme gelen 620 920 için konu ile aynı içeriğe sahip olan birden fazla konu varken o konunun değil de güncelleme gelmeyen 820 sahiplerinin diğer 820 kere güncellemeyi
takip edebilecekleri bu konunun kapatılmasını kınıyorum diğer 820 sahiplerine güncelleme gelip gelmediğini diğer konularda alakalı alakasız binlerce mesaj içerisinden mi bulacağım. Bundan böyle konuda açmıyorum yorumda yapmıyorum
NL820 için güncelleme geldiğinde bu hassasiyeti göz önünde bulundurup, sebebi ile birlikte geldiğini müjdeleyen bir konu açabilirdik.(Ki açmayı düşünüyorum güncelleme gelirse.)
Böylelikle daha çok kullanıcıya daha çok yardımımız dokunabilirdi.
selcuk28
Üye
malesef açtım yine kapadım fakat dakikalardır dönüp duruyor. anlam veremedim açıkcası. 620 ile ilgili bir sorun olabilir. neyse sabaha kadar dönsün dursun bakalım
kartal-78
Üye
Bugün güncellemeyi yaptım güzel olmuş hayırlı olsun inşallah diğer gelecek güncellemeler daha iyisi olur diyelim
Bu Nokia tarafından yayınlanan optimizasyon ve kamera iyileştirmeleri yapan bir güncelleme wp güncellemesi değil.Ha bir de kapasite kontrolü özelliği getiriyor...