Diğer Windows İşletim Sistemleri windows uptade güncelleme sonrasında yerel disk gb kaybı

Sponsorlu Bağlantılar

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Hocam o zaman format atacaksın artık yapacak bisi yok.

• Beğen
Tepkiler: derya1978

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
Hocam o zaman format atacaksın artık yapacak bisi yok.
format atınca bilgisayarda ki sürücüleri de tek tek yüklemek mi gerekecek yoksa otomatik kendi yükleniyor mu

bu siteden Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma işlemi yaptım usb bellek attım

bilgisayarı kapattım usb bellek ten başlatınca windows 11 yükle bölümüne giriyor doğrumu ssabit diskleri hepsini silecekmiyim

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu
PALA.

PALA.

Üye
format atınca bilgisayarda ki sürücüleri de tek tek yüklemek mi gerekecek yoksa otomatik kendi yükleniyor mu

bilgisayarı kapattım usb bellek ten başlatınca windows 11 yükle bölümüne giriyor doğrumu ssabit diskleri hepsini silecekmiyim
Hepsini neden siliyorsun ki ? Hiçbir şey silme !

Windowsun yüklü olduğu diski seç, ileri tıkla.
Kurulum sonrası disk temizliği yaparsın.

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye

Doğru. Driverdisk diye bir disk varsa onu silmeyin. Diğerlerini silin.

Zaten Disk 0 ve Disk 1 oluyor genelde. Boyutu ham olarak hangisinin büyükse onu sil yeter.
Mesaj birleştirildi:

Hepsini neden siliyorsun ki ? Hiçbir şey silme !

Windowsun yüklü olduğu diski seç, ileri tıkla.
Kurulum sonrası disk temizliği yaparsın.
Walla yıllardır hepsini siliyorum bir sıkıntısını görmedim

PALA.

PALA.

Üye
Walla yıllardır hepsini siliyorum bir sıkıntısını görmedim
Risk alabilirsin ama tecrübesi az kişiye tavsiye verirken riskten kaçınmak gerekir, bazı Windows medyaları her disk sürücüsünü desteklemiyor, böyle bir durumda bölümleri sildikten sonra geçmiş olsun, diski yapılandıramazsın. Ayrıca olası bir kurulum hatasında işlem tamamlanmaz ise eski Windows açılıp kullanılır yada Windows.old silinmedikçe geri dönülebilir. Bunu emniyet sibobu olarak düşünebilirsin, eğer sorunun Microsofta gittiğini anlarsan :cool

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
harici programlar ile diskleri tarattırıp denedin mi? yani hangi dosya ne kadar yer kaplıyor filan ona göre bakarsın

gibi

Ekli dosyalar

• Beğen

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
usb bellekten format attım düzeldi güncellemeler

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve PALA.

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
PALA.

PALA.

Üye
yetkili servis sağolsun beraber telefon ile yaptık

çok basit işte de hiç yapmayınca korkuyor insan
Basit sadece dikkat etmek yeterli, elinin altında çantanızda her zaman bir kurtarma format usb hazır bulunsun.

Üst Alt