bunu fan olarak yazmıyorsun değil mi abi ?
- - - Eklendi - - -
ona bakarsak bende mx player pro kullanıyorum,kendi video oynatıcısınıın performansını merak ediyorum ben![]()
iphone bölümünde konu acarsan tabi iphone derler. zaten 4sle s3 karşılaştırılamaz. iphone desen belki ama s3ten 4se geçersen büyük hayal kırıklığı yaşarsın. bence konuyu bir de android bölümünde aç çok daha mantikli cevaplar alırsın
- - - Eklendi - - -
iphone 5 desen olacaktı.
Iphone 4 s wifi pasif olabilme sorunu var iPhone 5 desen iOS 6.1.3 de şarj makinasını yanımda taşırım diyorsan hiç durma değiş . Ne 4s ne de 5 beş para etmez benim elimde beş var on günlük makina . Saat 7 de işe giderken şarjdan çekiyorum akşam saat 6 da şarjı bitiyor yaptığım sadece cebimde durması ne dersin ?
sana taşınabilir powerbank tavsiye edebilirim 

4s galaxy s2 nin yaninda bile ezilirken s3 ile takas etmek sacmalik.

İphone her zaman
Konuyu gördüm ben de yorumumu yapayım.
Bi kere ekranı küçük geleceği için sıkıntı yaşarsın.Ama zaten büyük ekrandan şikayetçiyim diyorsan ideal gelir.
Tasarım olarak zaten eline aldığında o kaliteyi direk hissedersin.S3 teki plastik kasaya oranla iPhone'un o cam kasası çok daha asil duruyor bence
Donanımsal olarak düşük olduğuna bakma, iPhone yazılım telefonu hiçbir performans sorunu yaşamazsın diye düşünüyorum ki ben yaşamadım
İşletim sistemine gelirsem androidden çok farklı daha sade stabil bir işletim sistemi.Hani eğer sıkıldım diyorsan IOS'u dene derim.
Uygulama sıkıntısı çekmezsin.Güncellemeleri anında ve baya uzun bir süre alırsın.
Özetle telefondan gerçekten sıkıldıysan takas et derim. Ama öyle bi anda kafana esti ve gaza geldiysen yapma. S3 gayet güzel telefon.
4s galaxy s2 nin yaninda bile ezilirken s3 ile takas etmek sacmalik.

fanlığın dibine vurmuşsun![]()
fanlık olabilir ama adam biraz da haklı yani s2 varken 4se ben bile bakmam =)

Konuyu gördüm ben de yorumumu yapayım.
Bi kere ekranı küçük geleceği için sıkıntı yaşarsın.Ama zaten büyük ekrandan şikayetçiyim diyorsan ideal gelir.
Tasarım olarak zaten eline aldığında o kaliteyi direk hissedersin.S3 teki plastik kasaya oranla iPhone'un o cam kasası çok daha asil duruyor bence
Donanımsal olarak düşük olduğuna bakma, iPhone yazılım telefonu hiçbir performans sorunu yaşamazsın diye düşünüyorum ki ben yaşamadım
İşletim sistemine gelirsem androidden çok farklı daha sade stabil bir işletim sistemi.Hani eğer sıkıldım diyorsan IOS'u dene derim.
Uygulama sıkıntısı çekmezsin.Güncellemeleri anında ve baya uzun bir süre alırsın.
Özetle telefondan gerçekten sıkıldıysan takas et derim. Ama öyle bi anda kafana esti ve gaza geldiysen yapma. S3 gayet güzel telefon.
şarj sikintisi falan varmış hem su anda,s3 ten şimdilik memnunum belki ileride 

fanlık olabilir ama adam biraz da haklı yani s2 varken 4se ben bile bakmam =)

Tabi hayatında adam akıllı 4s kullanmadığın için sana öyle geliyor birazda donanıma aldanıp s2 ye üstün diyen bir zihniyetten pek birşey beklenemez Sana sadece bir örnek vereyim S2 nin Kastığı RR3 te İphone 4 Bile kasmıyor.
Kaynak Göstermem Gerekirse S2 nin Kastığına Dair...
Maxicepte...
LİNK:
Buda İphone 4 Gameplay...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ona bakarsak real racing 3 s3 te bile kasıyor