Samsung Galaxy SIII ile 4s takası sizce ne kadar mantıklı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Emre

-Emre

Üye
sevindim =)

TheMadness

TheMadness

Üye

bunu fan olarak yazmıyorsun değil mi abi ? :)

- - - Eklendi - - -

ona bakarsak bende mx player pro kullanıyorum,kendi video oynatıcısınıın performansını merak ediyorum ben :evet:

Android fanı değilim kesinlikle.

BlaCkMaGiC05

Üye
iphone bölümünde konu acarsan tabi iphone derler. zaten 4sle s3 karşılaştırılamaz. iphone desen belki ama s3ten 4se geçersen büyük hayal kırıklığı yaşarsın. bence konuyu bir de android bölümünde aç çok daha mantikli cevaplar alırsın :oke:

- - - Eklendi - - -

iphone 5 desen olacaktı.

Arkadaşa katılıyorum ama i5 ile de kimse s3ü takas etmez tabi. Ekran boyutuna adapte olamazsın dostum ben hiç bulaşma derim hem 5Sin çıkmasına da s5e göre daha az kaldı 4S değeri de çok düşer

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Iphone daha iyidir bence. İki sistemi de kullandım. Apple farklı bir dünya.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Iphone 4 s wifi pasif olabilme sorunu var iPhone 5 desen iOS 6.1.3 de şarj makinasını yanımda taşırım diyorsan hiç durma değiş . Ne 4s ne de 5 beş para etmez benim elimde beş var on günlük makina . Saat 7 de işe giderken şarjdan çekiyorum akşam saat 6 da şarjı bitiyor yaptığım sadece cebimde durması ne dersin ?

nokiae6

Üye
s3 den i5 e geçtim iyi ki geçmişim diyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 s wifi pasif olabilme sorunu var iPhone 5 desen iOS 6.1.3 de şarj makinasını yanımda taşırım diyorsan hiç durma değiş . Ne 4s ne de 5 beş para etmez benim elimde beş var on günlük makina . Saat 7 de işe giderken şarjdan çekiyorum akşam saat 6 da şarjı bitiyor yaptığım sadece cebimde durması ne dersin ?

:hmmm sana taşınabilir powerbank tavsiye edebilirim :ehe

iPhone'ların şarjının az gittigini bilmiyordum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: GLADYATÖR1581
Dampierre

Dampierre

Üye
4s galaxy s2 nin yaninda bile ezilirken s3 ile takas etmek sacmalik.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
İphone her zaman

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Konuyu gördüm ben de yorumumu yapayım.
Bi kere ekranı küçük geleceği için sıkıntı yaşarsın.Ama zaten büyük ekrandan şikayetçiyim diyorsan ideal gelir.
Tasarım olarak zaten eline aldığında o kaliteyi direk hissedersin.S3 teki plastik kasaya oranla iPhone'un o cam kasası çok daha asil duruyor bence
Donanımsal olarak düşük olduğuna bakma, iPhone yazılım telefonu hiçbir performans sorunu yaşamazsın diye düşünüyorum ki ben yaşamadım
İşletim sistemine gelirsem androidden çok farklı daha sade stabil bir işletim sistemi.Hani eğer sıkıldım diyorsan IOS'u dene derim.
Uygulama sıkıntısı çekmezsin.Güncellemeleri anında ve baya uzun bir süre alırsın.

Özetle telefondan gerçekten sıkıldıysan takas et derim. Ama öyle bi anda kafana esti ve gaza geldiysen yapma. S3 gayet güzel telefon.

-Emre

-Emre

Üye
Bi kere ekranı küçük geleceği için sıkıntı yaşarsın.Ama zaten büyük ekrandan şikayetçiyim diyorsan ideal gelir.
Tasarım olarak zaten eline aldığında o kaliteyi direk hissedersin.S3 teki plastik kasaya oranla iPhone'un o cam kasası çok daha asil duruyor bence
Donanımsal olarak düşük olduğuna bakma, iPhone yazılım telefonu hiçbir performans sorunu yaşamazsın diye düşünüyorum ki ben yaşamadım
İşletim sistemine gelirsem androidden çok farklı daha sade stabil bir işletim sistemi.Hani eğer sıkıldım diyorsan IOS'u dene derim.
Uygulama sıkıntısı çekmezsin.Güncellemeleri anında ve baya uzun bir süre alırsın.

Özetle telefondan gerçekten sıkıldıysan takas et derim. Ama öyle bi anda kafana esti ve gaza geldiysen yapma. S3 gayet güzel telefon.

farklı ve guzel bir bakış açısı =) fakat vazgeçti takas etmekten.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Güzel dusunmussun ben şimdilik vazgeçtim ama :evet: şarj sikintisi falan varmış hem su anda,s3 ten şimdilik memnunum belki ileride :)

Sıkıldım desem yalan olur çünkü s4 ün arayüzü falan da gelecek :evet: :)

MrExpert

MrExpert

Üye
fanlık olabilir ama adam biraz da haklı yani s2 varken 4se ben bile bakmam =)

Tabi hayatında adam akıllı 4s kullanmadığın için sana öyle geliyor birazda donanıma aldanıp s2 ye üstün diyen bir zihniyetten pek birşey beklenemez Sana sadece bir örnek vereyim S2 nin Kastığı RR3 te İphone 4 Bile kasmıyor. :oke:

Kaynak Göstermem Gerekirse S2 nin Kastığına Dair...

Maxicepte...

LİNK:

Buda İphone 4 Gameplay...

Artles

Artles

Üye
4S ile S2 kıyaslanması hata. 4S ezer,geçer.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Tabi hayatında adam akıllı 4s kullanmadığın için sana öyle geliyor birazda donanıma aldanıp s2 ye üstün diyen bir zihniyetten pek birşey beklenemez Sana sadece bir örnek vereyim S2 nin Kastığı RR3 te İphone 4 Bile kasmıyor. :oke:

Kaynak Göstermem Gerekirse S2 nin Kastığına Dair...

Maxicepte...

LİNK:

Buda İphone 4 Gameplay...

o oyunun android'e adam gibi portlanmadığından kaynaklanıyor :evet: ona bakarsak real racing 3 s3 te bile kasıyor :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt