romu yükledikten sonra yoon kernel falan yükleyebilir miyiz?
Yok mu benden başka böyle bir sorunu olan?Her şey çok hoş ama telefon ikidebir donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Yok mu benden başka böyle bir sorunu olan?
s plus tan portlamışsın sanırım
kernelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızait
onun yardımlarını almışsın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşa bi dediğim yok ama senin bu işlerden anladığını sanmıyorum
bi önceki konunu da pek beğenmemiştim.
bu işin devamını getireceini pek düşünmüyorum
bugları düzelteceğini sanmıyorum
şahis yorumum,
Yok normal menüde, internette gezerken falan oluyor. Bir daha olursa Cm9'a geri döneceğim veya Cm10'a da geçebilirim.reyiz bende hiç donma takılma felan yok.yanı internette dolaşırken ne bılım mesajlaşırken feln yag gibi akıyor.eger oyunda donuor veya takılıor dıorsan o ayrı mesela sonuçta telefonun kapasitesi belli

s plus tan portlamışsın sanırım
kernelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızait
onun yardımlarını almışsın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşa bi dediğim yok ama senin bu işlerden anladığını sanmıyorum
bi önceki konunu da pek beğenmemiştim.
bu işin devamını getireceini pek düşünmüyorum
bugları düzelteceğini sanmıyorum
şahis yorumum,
Xda da gezerken gordum ve hemen yukledim bluetooth vsync haric kamera felan oldukca stabil cm10 a gore daha akici hemen yukleyin begenmesseniz geri donersiniz oldukca hos ve yapan
blackcat farkkettiyseniz Türk
o ve kernel yani kısaca performansı arttıracak yan ekler modlar vsvs hangilerini yüklemeyim buraya zahmet olmazsa paylasırmısın en iyi olanlarını sd wap olayınıda bunda icinde geliyor demisler o nasıl oluyor anlamadım.Tekrardan teşekkürler bu arada helal olsun 

Blackcat = dogukangncti

Simdi gordum Usta Torch uygulamasini koymamissin eklersen![]()