Galaxy W GT-I8150 Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 Alpha 2

Sponsorlu Bağlantılar

hiphopcu_06

hiphopcu_06

Üye
Rom gerçekten çok stabil RC6 dan sonra ilaç gibi geldi gönül rahatlağıyla yükleyebilirsiniz :)

ardagunes

Üye
Sorun tek bende degilmis bence trebuchet den kaynakli

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Bir şey soracağım. Cm10.1'in test sürümü çıkmıştı bir ara. Bu rom onun üzerine mi yapıldı?

spazmol

spazmol

Üye
indiremedim deli olacağım :@

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Minecraft'ta ses var görüntü yok. En sevdiğim oyun bir de. Lanet olsun.

ahmetalp1

Üye
bekledigim akıcılıgı buldugumu soyleyemiycegim ama lazer vs vs burda gordklerimi hemen yükledigim icin sıkıntımı olusdurdu yoksa cok rom yükleyip kaldrdgım icin alete bişeyler mi oldu bilemiycegim

alprnx

alprnx

Üye
bekledigim akıcılıgı buldugumu soyleyemiycegim ama lazer vs vs burda gordklerimi hemen yükledigim icin sıkıntımı olusdurdu yoksa cok rom yükleyip kaldrdgım icin alete bişeyler mi oldu bilemiycegim
kardeş çok rom silip yüklemekten olsaydı bende dahil bu forumdakı çogu arkadaşın telleri ölmüş olurdu.teli ilk aldıgım zamanlar günde 3kez rom deiştirdigimi bilirim ama şu anda yag gibi tel herhangı bi sorunum yok cok ama cok memnunum

ahmetalp1

Üye
seeder vs kurdgum icin bi kasılma soz konusu mu acaba cünkü takılmalar yasamakdayım :(

alprnx

alprnx

Üye
seeder vs kurdgum icin bi kasılma soz konusu mu acaba cünkü takılmalar yasamakdayım :(

kardeş daha ilk sürümü böyle şeyler olması normal rom sade akıcı ama ben gene eskı roma döndüm

ahmetalp1

Üye
real racing 3de kasılma yasamazsa yada gta vc de biraz sabrederim yoksa cm9 rc3e geri donüs yaparım sonra gecerim buna

alprnx

alprnx

Üye
kardeş yok bütün wipe işlemlerini yap ;
Wipe data factory reset
Wipe cache partition
mount and stroge > format system / format data / format cache
advanced > wipe dalvik cache / wipe battery stats
bütün işlemleri yap en baştan sıfır yüklemeni öneririm romu.

basri111

basri111

Üye
Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Romu yükledim diğer arkadaşların dediği gibi bazı yerler ingilizce ama rom çok iyi

• Beğen
Tepkiler: erdi_s

Üst Alt