NDrive v11.0.06 Türkçe En son Sürüm + Türkiye haritası + Tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

vedat1966

vedat1966

Üye
Sağol kardeşim ellerine sağlık.

eltoro35

Üye
teşekkürler bende explorer var gayet başarılı

mikiri747

mikiri747

Üye
Dosyaları çalıştıramayan arkadaşlar. kurulumu yaptıktan sonra Ndrive klasörünün nerede olduğuna baksınlar. ona göre sd mi yoksa telefonun ana belleğinde olduğuna bakalım. bazı telefon modellerinde hafıza kartına kurulmasına izin vermiyor.örneğin galaxy s3.

blackeye0606

blackeye0606

Üye
Teşekkürler

netmacera

Üye
gardas ben ne yaptımsa bunu yukleyemedim banayardımcı olurmusun samsung gti 5700

sensizim92

Üye
Arkadaşlar ben bunu yükledim programa giriliyo ama 1 saat beklememem rağmen gps bulmuyor. konum bulmuyor. geçerli bi gps sinyali bekleniyor deyip kalıyo. Samsung Galaxy GİO

casper_84

Üye
selamunaleyküm samsung i9003 de çalışırmı?

baycan127

Üye
Teşekkürler, ellerine sağlık.

freder

Üye
Teşekürler

sensizim92

Üye
arkadaşlar benim sorunum hala devam ediyor. bi yardımcı olur musunuz? Samsung Galaxy GİO

suleymansacak

Üye
teşekkür ederim...

salto21

Üye
ideal

atlantik49

Üye
emeğe saygı çok tşk ediyorum şuan indiriyorum kullanmaya dört gözle bekliyorum. yardımlar için çok tşkler ederim.

efelerefesi

Üye
- - - Eklendi - - -

Arkadaslar benim galaxy s2 telefonumda igo yuklu ve sorunsuz calisiyor. Ndrive programinin igo dan ustunlugu varmidir varsa nedir.
bence yok ama ben telefonumda ikisinide bulunduruyorum. eğer hafıza sorununuz yoksa aynı şekilde ikisinide bulundurun derim. birgün önce hiç bir problem olmayan igo ist ye girmek üzereyken açtım görüntü var ses yok şeklinde karşıam çıktı. sürekli ekranı takip ederken aklıma ndrive geldi ve imdadıma yetişti. ne olur ne olmaz olayı yani..

Anteplimaho

Üye
Teşekkürler.

bud_med

Üye
indirdim ama daha kullanmadım . şimdiden teşekurler

digitalboy

Üye
öncelikle uygulama için teşekkür ederim fakat ben galaxy wonder e yükledim fakat geçerli bir sinyal bekleniyor diyip kaliyor gerekli ayarlar nasil olmasi gerekiyor yardimci olur musunuz not.: Satin aldiklarinizi aktarmak istiyor musunuz ?? Diye bir şey çikiyor her defasinda

md07

Üye
NDrive herhalde benim alışkanlığım. Yıllardır kullanıyorum. İnternetinizi kapatın. Androidlerde bilhassa tercih edilir. Yorum ve anlatımlar gayet açık. Ben sadece Türkiye harıtamın güncel olmasını istiyorum. Google sayesinde gerçi ulaşılamayan yer yok. Menü içerisinde google ile bulun ve yine internetinizi kapatın. Ayrıca kişisel tercihlerinizi menü içinde "Benim NDrive'ım" marifetiyle içe - dışa aktararak yedeğini alabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

öncelikle uygulama için teşekkür ederim fakat ben galaxy wonder e yükledim fakat geçerli bir sinyal bekleniyor diyip kaliyor gerekli ayarlar nasil olmasi gerekiyor yardimci olur musunuz not.: Satin aldiklarinizi aktarmak istiyor musunuz ?? Diye bir şey çikiyor her defasinda

Geçerli sinyal için açık alanda olmalı ve cihazınızdan GPS'yi açmalısınız.

Uselessman

Üye
Bir navigasyon çok işme yarar paylaşım için teşekkürler inşallah çalışır:tşk: :alkis

Üst Alt