NDrive v11.0.06 Türkçe En son Sürüm + Türkiye haritası + Tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

laz6116

laz6116

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler. Cok kullanıslı bır navigasyon tavsiye ederim herkese.

arifbostanci

Üye
s3 te kurdum gayet güzel çalışıyor. teşekkürler

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
arkadasım ben yukledim bunu.ama programı acınca ''please configure your internet connection! please restart ndrive for asistance visit'' hatası veriyo 'ok' deyince de programdan çıkıyo.aynen dediklerini yaptım.hata bende mi acaba.bu arada telefon samsung h1(vodafone 360)android versiyon 2.3.7.

yeb93

Üye
eline saglık

mcalisir

Üye
yükledim ama bi türlü yerimi bulmadı :/

nublies

nublies

Üye

s3 te nasıl kurdun nokia hakkında her bilgiye sahibim s3 e geçtim ilk okul 1 sınıfa başlamış gibi oldum :) bi açıklarmısın hangi klasöre açtıgını bile bulamadım programın

- - - Eklendi - - -

s3 te nasıl kurdun nokia hakkında her bilgiye sahibim s3 e geçtim ilk okul 1 sınıfa başlamış gibi oldum :) bi açıklarmısın hangi klasöre açtıgını bile bulamadım programın

fizyon1

Üye
indirip kurdum ve kullanıyorum. tek kelimeyle süper...

emrihak

Üye
elinize sağlık güzel paylaşim.

furkan5800

furkan5800

Üye
Teşekkürler sorunsuz gibi gözüküyor

free1987

free1987

Üye
teşekkürler xperia neo v sorunsuz çalışıyor

haanturk

Üye
tsk emegine saglik

pilsiznet

Üye
Öncelikle teşekkürler.
Map dosyalarını nasıl güncelleyebilirim? Verilen map dosyası güncel değil. 2010/12/29 tarihli.

snaypo

Üye
10.21.2012 Traihinde indirdim gayet güzel çalışıyor. teşekürler. Bide kullanma kılavuzu olsa süper olacak

bozo3095

Üye
Ya ben bunu nasıl indirebilirim? Lütfrn yardımcı olun

maviyurt

Üye
öncelikle teşekkürler.Xperia Solada 4.adımı gerçekleştiremiyorum.

4 - Şimdi programı açın ve wi-fi (tercihen), MB dosyaları (sesler ve uyarılar da dahil olmak üzere) YÜKLEMELERİ YAPIN YAKLAŞIK 41 MB.

Bu adım bir türlü gerçekleşmiyor.Çok yavaş ve sürekli sunucu hatası veriyor.Bir kez %80'e kadar geldi ama devamı gelmedi.Bağlantı hızını anroid market vb. yerden test ettim, bağlantımda ve telefonda bir sıkıntı yok. Ancak dünden beri kaç kez denediysem devamı gelmedi.

Yarım kurulmuş dosyaları silmek için baktığımda dosya telefon hafızasını kullanıyor ve sdcarda taşınamıyor.
Saygılar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
tesekkurlerr bide nasıl kullandıgını anlatsan :)

firatb

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık Xpreria go da kurdum ve sorunsuz çalışıyor arkadaşlar....

master_s

master_s

Üye
Teşekkürler zamanında yapılınca bir ayrı güzel oluyor.

mahmutcavga

Üye
apk dosyasını yükledim 41 mb lık dosyayı da yukledim .Ama telefonn içinde NDrive dosyasını bulamıyorum.

phoenix20

Üye
teşekkürler.. sygicten sonra harika oldu.
Denizlide kınıklıda bulunduğum sokağı doğru gösteren ndrive oldu sygicte bulunduğum sokak bile yok.

Üst Alt