NDrive v11.0.06 Türkçe En son Sürüm + Türkiye haritası + Tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

ozkanyildiz24

ozkanyildiz24

Üye
teşekkürler çalışıyor

mno51tr

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

teşekkürler

szrsvgc81

Üye
merhaba kardeşim ben daha önceden indirdim kullanıyordum gayet güzel çalışıyordu ancak telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm tekrar kurdum bu sefer yüklediğimde telefonunuzun kendisine ait bir İDsi olmalı lütfen ndrive.com u ziyaret edin diye bir hata veriyor ne yapmalıyım :) yardımların için şimdiden teşekkürler

myildirim77

Üye
Arkadaşlar igo primo konusu vardı silindi mi acaba bulamadım yardımcı olabilecek varmı ?

mehtub

Üye
Tesekkur ederim. Ellerine saglik.

crysisci

Üye
Kardeş biraz saçma bir soru olur ama internetsiz kullanıyoruz gps açık olucak mı?

azermustafa

Üye
çok teşekkürler

Gelincik 22

Üye
teşekkür

muhsinilker

Üye
İndiren arkdaşlar yorum yaparsa sevinirim arkadaşlar...
proğramı önce kurdum ingilizce çalıştı, sonra proğramı kaldırıp tekrar kurdum başlangıçta türkçe melahat veya uğurcanı seçerseniz türkçe kurulum yapıyor emeği geçenlere teşekkürler

AHMET3248

Üye

NASIL YÜKLENİR?

1 - NDrive herhangi bir önceki sürümü kaldırın.
2 - hafıza kartı tüm NDrive klasörü silin.
3 - apk dosya yükleyin.
4 - Şimdi programı açın ve wi-fi (tercihen), MB dosyaları (sesler ve uyarılar da dahil olmak üzere) YÜKLEMELERİ YAPIN YAKLAŞIK 41 MB.
5 - dosyanın içindeki haritayı hafiza kartındaki ndrive klasörünün maps dosyasına kopyalayın ve programa girin hayırlı uğurlu olsun=)

İndirme linki:

Dikkat!!!!
Navigasyonu kullanırken internet bağlantınızı kapatın aksi takdirde kullanamazsınız ve uygulamadan atar.
eline sağlık

vista1

Üye
sesli mi uygulama.şuradan dönün fln diyomu acaba?

inebolulu

Üye

NASIL YÜKLENİR?

1 - NDrive herhangi bir önceki sürümü kaldırın.
2 - hafıza kartı tüm NDrive klasörü silin.
3 - apk dosya yükleyin.
4 - Şimdi programı açın ve wi-fi (tercihen), MB dosyaları (sesler ve uyarılar da dahil olmak üzere) YÜKLEMELERİ YAPIN YAKLAŞIK 41 MB.
5 - dosyanın içindeki haritayı hafiza kartındaki ndrive klasörünün maps dosyasına kopyalayın ve programa girin hayırlı uğurlu olsun=)

Deniyelim bakalım

İndirme linki:

Dikkat!!!!
Navigasyonu kullanırken internet bağlantınızı kapatın aksi takdirde kullanamazsınız ve uygulamadan atar.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
eline sağlık arkadaşım

remzi333

Üye
çok güzel paylaşım teşekkürederim

serkans2106

Üye
LÜTFEN YARDIM!!! programı yükledim, harita da tamam ama türkçe değil ingilizce ayrıca bir türlü gps sinyali bulmadı. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM.

serkans2106

Üye
tamam şu an türkçe ama iki gündür gps alamadım. telefonum motorola razr xt910

Derin_karayel

Derin_karayel

Üye
teşekkürler şimdi indirdim yükleyip deneyeceğim

aydostu

aydostu

Üye
teşekkürler

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Cihaz nexus 4 beyaz ekranda kaliyor uyumlu değil sanirim. Emeğine teşekkürler

e.pry

Üye
Paylaşım için teşekkür ederim GS2 çalışıyor sorun yok speed cam yükledim oldu fakat n drive 3d bulding, teple xml dosyalarını paylaşırsanız çok gsl olr şimdiden teşekürler...

Üst Alt